הצעת מחיר לפרגולה

תמRולה

New member
הצעת מחיר לפרגולה

שלום לכם, קיבלתי הצעת מחיר לפרגולה: פרגולה אורך-כ-2 מ' רוחב-כ-5מ' . ע"ג יציקת בטון, (כחצי מטר עומק), מורכב עמוד תמך,(עץ אורן "גושני מודבק", 20*20 ס"מ). העמוד מורכב ע"ג תושבת מתכת. "קורה נושאת" 20*20 (גושני מודבק). "קורות אורך" 15*15 מחוזקות לקיר הבית ע"י תושבות קיר ממתכת. הצללה: במבוק מושחל, ומעליו "סנטף" (PVC) - צבע אפור שקוף (צבע עפ"י בחירה). צבע: צבע עץ "BONDEX" , (גוון עפ"י בחירת הלקוח). זמן עבודה: עד כ-4 ימי עבודה. מחיר: 7,500 ₪. (המחיר לא כולל מע"מ)! מה אתם אומרים על המחיר - הגיוני? הרבה תודה, תמר

פיטנגו4

New member
זו לא פרגולה

אם קיבלת היתר לפרגולה (מצללה) אז לפי ההיתר שקיבלת את לא יכולה לקרות קירוי מלא בבמבוק וסנטף. מותר רק 40% הצללה ללא קירוי.

פיטנגו4

New member
עוד משהו

מבחינת קונסטרוקציה, 5 מטר אורך זה יותר מידי בשביל 2 רגליים בלבד בחתך 20X20 אורן גושני. זה בדוק, כי בדקתי כאלה נתונים פעם עם מהנדס, שלא אישר לי כזה תכנון. אם החליטו לוותר על רגל אמצעית, האם עשו זאת על סמך אישור קונסטרוקטור? אם החליטו על חתך כזה למפתח כזה, בקשי חתימת מהנדס.

תמRולה

New member
תודה על התשובות!

באשר לעמודים: מצד אחד יש קיר לכל האורך ומהצד השני העמוד. וכן, הוא משורטט בקצה.

פיטנגו4

New member
אני לא הייתי לוקחת סיכון

מכיוון שהמפתח הוא 5 מטרים, והוא נסמך רק על 2 נקודות, הייתי ופונה למהנדס שיאשר את זה. (זה שבחברת הפרגולות אומרים לך "זה יהיה בסדר גיברת", זה לא מספיק)

אם העמודים בקצוות , כל בעל מקצוע

יודע שצריך להוסיף עוד רגל באמצע . אבל כנראה שיש כאלו שהם לא כל כך בעלי מקצוע .

להגדיל ליותר מ 20 על 20 ?

אני לא חושב שיש יותר מזה בשוק , אלא אם לקחו עץ ישירות מהאמזונס . אפשרות אחרת היא לבצע דיאגונלים .

אבל אלו הן קורות מודבקות אחת לשניה

ולא קורה אחת 250 יכול להספיק למפתח של 5 מטר , בתמונה בקישור רואים מפתח יותר גדול .

פיטנגו4

New member
העיקר שמאפשר לוותר על עמוד

באישור מהנדס, כמובן, כי ככה צריך לעשות מי שאחראי ולא יודע לעשות חישובי עומסים בעצמו.

למעלה