הצעת מחיר חדשה

BoRiSGz

New member
תיקון הלינק

http://img21.imagevenue.com/img.php?image=44364_PCC_122_867lo.jpg

EizoTop

New member
...

אתה יודע כבר עם מי לדבר

BoRiSGz

New member
אגב אייבורי חרא של חנות

חרא שירות וממש לא מקצועיים. לא חוזר לחנות הזאת יותר בחיים. רושם שאמרו לי זה מה שקיבלתי מהחנות. באתי לשם היה שם איש מכירות אחד שישב עם לקוחות והשולחן השני היה ריק, הוא אמר לנו לשבת ואמר שהמוכר השני יבוא. אחרי איזה עשר דקות בא המוכר (10 דקות זה הרבה זמן), הדבר הראשון שהוא עשה היה לקחת את הפלאפון שלו ולהתחיל לדבר בו, אחרי זה הוא לקח את הפלאפון והתחיל לדבר בו. אחרי שכל זה נגמר, הוא שאל מה אני רוצה. יצא ככה שהוא לקח לי את הצעת המחיר של KSP הישנה שלי, הסתכל עליה ואמר לי, משהו בסגנון של "אתה רואה ההצעה הזאת טובה, הדבר היחיד שלא טוב פה זה הספק כוח, אני אביא לך ספק כוח יותר טוב וזה יעלה לה המחיר שנתנו לך KSP ועוד 180 שח". זה עיצבן אותי מאוד כי הוא לא פתח אפילו את המחשב כדי להסתכל במחירים וכלום, על סמך הצעת המחיר של KSP הוא נתן לי מחיר. הוא אפילו לא הדפיס לי הצעה משלו, ורשם על גבי ההצעה של KSP את המחיר שהו אנותן לי. אמרתי לו תודה והלכתי, לא חושב שאני אחזור לשם בחיים. :-|

idanliraz

New member
חחחחחחחח,אני בדיוק שלחתי לך משהו בפרטי

דיי יסתדר לך עם ההודעה שלך,כתבתנו באותו זמן דברים דומים,חחחחחחחח

elerock

New member
../images/Emo45.gifאייבורי חרא חנות

חרא שירות לקוחות!
עבדו על חבר שלי והחליפו לו לוח אם בגלל שהוא "נשרף",עם הלוח החליפו לו גם כ.מסך...מ7600GT ל7300GS והוא עוד שילם 600 ש"ח!
מיד אחרי שהוא סיפר לי את זה הלכתי לשם כדי לעשות "טרור".
לקחתי מחשב ואמרתי שיש בוא בעיה(כמובן המחשב היה תקין ב 100%)אמרתי שה.כמסך נשרף והמחשב לא עולה...
השתמשתי בכול דרך אפשרית כדי להתעלל באותו איש המכירות(הכנסתי דיסקת לפלופי,הצאתי כמה גאמפרים מהלוח).
הוא ישב על זה משהו כמו חצי שעה ואמר שגם הלוח שרוף ויש בעיה בHD...
מיד הבנתי עד כמה הם לא אמינים,החלטתי לזרום עם זה אבל בקשתי ממנו שיבדוק את הגמפרים בלוח כי כבר קרה לי שהם נפלו,אמרתי לו  גם שינתק את הפלופי כי אני לא משתמש בוא,והופ אי פלא? -המחשב עלה כמו גדול :)
אייבורי זונע.

EizoTop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

elerock

New member
כנס

הייתי הולך על הראשון והייתי משפר את הכ.מסך עם כבר הייתי הולך על ATI.. (3870X2(. אפשר גם ללכת על מערכת Crossfire שתיתן לך את הביצועים המקסימלים ממערכת הAMD-ATI שלך. מניסיון עם המחשב שלי בהתחלה קניתי אותו עם לוח שGIgabyte שלא תמך בCF והתאכזבתי,עוד שניה דקדתי את עצמי בגלל שציפיתי לביצועים גבוהים יותר. לקח לי שבועיים להבין את הטעות(לפחות הבנתי אותה
),ומיד קניתי לוח של ASUS שתומך בCF...ותנחש מה? הביצועים עלו ב 40% לפחות!

BoRiSGz

New member
יש לי עכשיו תקציב 6 אלף

עזרה, מהר? מחשב אחר אולי?

elerock

New member
אין לי כוח להשקיע בכותרכת אז פשוט כנס ../images/Emo6.gif

מפרט מצויין וחזק רק יש כמה דברים קטנים שניראה לי יחסכו ממך כאב ראש בעתיד. תחליף את הצורב לLG או סאמסונג שהם המובילות בתחום הזה והמחיר הוא רק 10 שקל יותר. אני במכומך הייתי הולך על מארזים של TT שהם זולים יותר,יפים יותר ורועשים פחות מכול המארזים שראיתי.

למעלה