אני חשבתי שאני אהיה פוליס?
B BlogTV Police29 New member 14/5/07 #1 הצעת יעול האם אפשרי שברשימת החדרים יהיה מצויין באלו חדרים נוכח כבר פוליס? ואז אולי נשמע פחות את המושג "תחנת משטרה" יעל.
הצעת יעול האם אפשרי שברשימת החדרים יהיה מצויין באלו חדרים נוכח כבר פוליס? ואז אולי נשמע פחות את המושג "תחנת משטרה" יעל.
B BlogTV Police35 New member 15/5/07 #12 אתה חשבת שאתה יודע לאיית? אהיה זה בגוף ראשון זמן עתיד (כלומר: אני אהיה) לגוף שלישי עליך לכתוב יהיה (כלומר: הוא יהיה, היא תהיה)
אתה חשבת שאתה יודע לאיית? אהיה זה בגוף ראשון זמן עתיד (כלומר: אני אהיה) לגוף שלישי עליך לכתוב יהיה (כלומר: הוא יהיה, היא תהיה)
B BlogTV Police16 New member 15/5/07 #2 הרעיון הזה עלה לפני שנים.צחי באמת מה אתה אומר ??????????????????????????????
B BlogTV Police46 New member 15/5/07 #4 דווקה נחמד שהם חושבים ככה אולי הם גם יחשבו פעמיים לפני שהם עושים שטויות בגלל שכל הזמן הפוליס חוזר לחדר זו דעתי
דווקה נחמד שהם חושבים ככה אולי הם גם יחשבו פעמיים לפני שהם עושים שטויות בגלל שכל הזמן הפוליס חוזר לחדר זו דעתי
B BlogTV Police48 New member 16/5/07 #14 עוד הצעת יעול לדעתי צריך לפתוח פורום "איות נכון לגולש" אנא דעתכם
B BlogTV Police16 New member 16/5/07 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתם לוקחים ללב? סתם צחקתייייייייי טוב שלא עשיתם מרד... מה נסגר ? וואי וואי כבר אי אפשר לצחוק.... טוב לא נצחק יותר.... מי שלקח ללב אני מצטער. זה לא היה במקום ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתם לוקחים ללב? סתם צחקתייייייייי טוב שלא עשיתם מרד... מה נסגר ? וואי וואי כבר אי אפשר לצחוק.... טוב לא נצחק יותר.... מי שלקח ללב אני מצטער. זה לא היה במקום ...
B BlogTV Police29 New member 16/5/07 #18 אחלה רעיון..ובהמשך להצעתך.. אולי צריך להיות "מורה ללשון" (סוג של פוליס) שיסתובב בבלוג ויתקן גולשים הכותבים בטעויות? אך בלי להציק, שעה בשבוע תספיק...ולרווחת המורים ללשון במדינה ישראל.. אני מתנדבת! (מה, אין אייקון למורה?..טוב נו..אסתפק בזה )
אחלה רעיון..ובהמשך להצעתך.. אולי צריך להיות "מורה ללשון" (סוג של פוליס) שיסתובב בבלוג ויתקן גולשים הכותבים בטעויות? אך בלי להציק, שעה בשבוע תספיק...ולרווחת המורים ללשון במדינה ישראל.. אני מתנדבת! (מה, אין אייקון למורה?..טוב נו..אסתפק בזה )