מה דעתכם לערוך מגבית למען שליחת גודי לאנטרטיקה ? כמובן שעם אוכל, אבל לא להרבה זמן, מים בשפע ושתי מכנסים קצרות כדוגמה אישית אני מתחיל עם 1 EURO וברוח הפורום תנתן גם ברכה מאיזה רב מקובל (לאור המסרים האחרונים רבנים לא חסרים בפורום )
לא ידענו אבל לאחר התייעצות עם המשפחה.. הוחלט כי עדיף.... ככה הילד יאלץ להתמודד עם המציאות הקשה ולא להמשיך לחיות בעולם הדימיון שלו... פיטבול סובל מבעיות קוגנטיביות קשות ביותר המראות על הפרעה נפשית עמוקה בנוסף לכך הוא סובל גם מנרבוזות ופיצול אישיות כנראה עקב טראומה בגיל רך המלווה אותו בכל רגע לכן אנא מכם... התייחסו אליו ברכות ובמידה רבה של רחמנות אך עם זאת אין הוא צריך לקבל יחס מיוחד אלא מתחשב..... אני עושה זאת.... פיטי חחחחח חכה חכה נפגש....
פיטבול וג´ודי הם למעשה אדם אחד.. שסובל מסכיזופרניה קשה ומאושפז במחלקה הסגורה בב"יח הפסיכיאטרי שעל הכרמל.. בחדר עם 4 קירות ומחשב עם חיבור לאנטרנט או שמא... ג´ודי ופיטבול הם שכנים במחלקה הפסיכיאטרית.. שחולקים מחשב משותף ולפעמים מתבלבלים בניקים...
אז איזה מהתרחישים שלי נכון? אנא האירו עיניי יקיריי כי כבר לחלוטין התבלבלתי.. לפני שאני שולחת לכם באמת שתי כותנות משוגעים (או אולי רק אחד יספיק..)..
הודה לך אם תןכלי לשלוח את מחיר הכותונת בכסף בשביל המגבית למען סילוק גודי לאנטרטיקה בתודה מראש פיטבול היושב באיטליה נ.ב אפילו כאן זה עדיין לא רחוק מספיק
בואי גפנונה אני אגלה לך כמה דברים עליו.... פיטי לא להציץ
מדברים עליך ולא אליך
אז גפנונה ככה... פיטי ואני זה סיפור ארוך מה שקורה זה בערך ככה האמת היא ש... את יודעת איך זה אבל כשמסתכלים על זה זה בעצם התחיל כש.. יו... לא שמתי לב אני בכללי... אני כבר אצלך במסר חחחחחח ג´ודי..... לאחר לילה ללא שינה וללא יכולת להרדם