ערבי ישראלי, בעל אזרחות של מדינת ישראל, שיבצע פגוע חבלני. על המקום להחרים לו את תעודת הזיהות ולשלול לו את האזרחות יתרה מכך, לגרש אותו ואת משפחתו, מתחומי הקו הירוק! לא נסבול אוייב מבפנים!
ערבי אזרח ישראלי שמחזיק ברשותו את דגל פלשתין ומניף אותו בהפגנות וקורא לחיסול ישראל על המקום להחרים לו את תעודת הזהות ולשלול לו את האזרחות ולגרשו מתחומי הקו הירוק. אבל אני לא רוצה להיות צבוע ואני מניח שגם את לו רוצה ולכן מה את אומרת שגם יהודי שאומר מעל כל במה אפשרית שהוא מזדהה עם המאבק הלגיטימי של הפלשתינים (קרי הוא מצדיק ומעודד רצח וטירור)כי זוהי דרך המאבק שלהם לשלול לו את אזרחותו ולסלק אותו מתחומי הקו הירוק. מה את אומרת פנקי?
בים...כמה הייתי רוצה לראות ערבים רוצחים נעלמים משם איך אני מייחל שפתאום לפתע פתאום תבלע האדמה אותם? שאסע בוואדי ערה ולא אפגוש ולו פרצוף אחד מיותם? שאפתח את הטלויזיה ולא יציץ לי אף אחד מפרצופם? יש משאלות הרבה, המציאות!! משאירה אותי מיותם... שרוף היודע איך לכנות מצב מוזר זה? היודע כמה מעצבן להיות ככה רק הוזה? לחלום הרבה ולשאת צלקות על החזה? לזה ידיד קוראים ====פרגמטיזם פרגמטיזם זה המכשול בין הרצוי הרצוי מאוד למצוי שלך האבו.....שהיה רוצה 6להיות בקליפורניה החולמת וסופו בציון הנלחמת
העולם מתאים עצמו ליעדים שהוא קובע ../images/Emo28.gif
אילמלא כן כיצד היתה נבחרת סוריה המוכרת כמדינת טרור למועצת הבטחון, או כיצד נבחרה סין לארח את אולימפיאדת 2008 כאשר היא רומסת זכויות אדם? אם לא נטפל כראוי בסכנות תוך הורדת כפפות נישאר עם הטיזם.