הצעת ייעול קטנטונת

הצעת ייעול קטנטונת

אם אנחנו בענייני הופספת פיצ'רים, האם יש אפשרות להוסיף ליד כל הודעה איזה כפתורון קטנטון שאם למשל הלכתי לאיבוד, ואיבדתי את חוט השרשור של ההודעה, אני אוכל ללחוץ על הכפתורום והוא ימתח לי קו עדין מההודעה שלי להודעה שאליה היא משורשרת? אני יודעת שאני יוצאת סתומה וכאילו לא יודעת לקרוא את הפורומים, אבל בפורומים שבהם מתפתחים הרבה פעמים דיונים כאורך הגלות (פורום סטדנטים למשל) ולפעמים בין הודעה להודעה שאליה היא שורשרה יכולות להיות גם 100 הודעות ואז אין מצב בעולם שאפשר יהיה לראות לאן שורשרה ההודעה. אני שונאת את האופצייה של הסתרת תגובות ולכן בעייני היא לא רלוונטי. פשוט להוסיף קו קטן אופציונלי... מעבר לזה, גלשתי קצת בפורומים החדשים, ואחרי נסיונות התגברתו על האנטי הראשוני, אז יש לי 2 הערות עיצוביות: 1. הרקע של ההודעות - בהתחלה היה בהיר מדי, עכשיו כהה מדי לטעמי. אי אפשר פשוט להשאיר אותו באותו צבע כמו המערכת הישנה? 2. הבר השמאלי - אשמח לקבל עדכונים לגבי האושייה. לא ייתכן שהבר הזה יתפוס רבע מהעמוד. זה המממממממממון. אולי תצרו אותו אבל תאריכו אותו? נשמע פתרון סביר? מעבר לעבודה שהוא ממש ממש חייב לעבור לצד שמאל.

hapax legomenon

New member
הרקע של ההודעות

הבעיה היא לא הבהירות, אלא הניגודיות (קונטרסט): רקע כחלחל פשוט לא מספק ניגודיות טובה. עדיף רקע כתמתם, והכי טוב - צהבהב.

ההצעות שהבאת הן מעניינות

אבל אל תשכח שהכתמתם והצהבהב שהעלית, אף אחד מהם אינו צבע שמזוהה עם אתר תפוז. לכן אני חושבת שהם לא יתקבלו.

בר ימני

התפתחויות צפויות בנושא הזה כבר בימים הקרובים (אולי אפילו מחר
) לגבי קווים בין הודעות בשרשורים ארוכים, נשמח לבדוק את הנושא. באשר לרקע ההודעות, הנושא נמצא בטיפול מחלקת הגרפיקה.

ממתינים בקוצר רוח.

כאשר עוברים לתצוגת "השעה האחרונה", יש רווח מאד גדול הבין השורות. לי זהמפריע (וגם נכנסות פחות הודעות בעמוד). משהו אחד מוצלח שגיליתי - ניתן לעבור בקלות בין תצוגת "ההודעות שלי" לבין "השעה האחרונה".

אני נאלצת להסכים בהערת רקע ההודעות.

הצבע הכחול הוא לא מספיק נייטרלי ובעיניי הוא מקשה על הקריאה. מצאתי את עצמי נאלצת לכווץ מעט את העיניים בשביל לקרוא את ההודעות באופן ברור, דבר שמעולם לא עשיתי ברקע האפור הנוכחי. ואם מותר לי להגיד, בעיניי הצבע הכחול של רקע ההודעות, מזכיר קצת בית חולים...

למעלה