הצעת ייעול לפורום

מצב
הנושא נעול.
ואני מתנגד בתוקף גם לדעתך. אני

חן צודק
גם לדעתי צריך לצמצם את ה"צ'אט" הזה בפורום, ולהתמקד בעיקר. אם תראו פורומים בחו"ל, תראו ששם יש רק נושאים הקשורים לפורום ולא שום דבר נוסף, ולא בגלל שאנחנו יהודים והם לא. אני אף יותר קיצוני מחן ואומר שבכלל לא צריך שום "תודה" ושום דיון רעיוני אחר, אבל אני במיעוט. תחשבו על זה, ובלי כל קשר, בטיול הבא תבואו יותר אנשים !!!!
מרבה להשתתף בפורומים כמו שלנו בחו"ל וגם בהם יש מיליארד איחולים ותודות לאנשים במיוחד בפורומים הבריטים.

צחקן2

New member
תגובה לאביתר הירושלמי: .

מרבה להשתתף בפורומים כמו שלנו בחו"ל וגם בהם יש מיליארד איחולים ותודות לאנשים במיוחד בפורומים הבריטים.
תגובה לאביתר הירושלמי: .
ב"ה יש מילארדי איכולים ותודות פה. זה נורא טוב ועושה גם הרגשה טובה ונעימה. לדעתי, איכולים ותודות זה דבר טוב אבל לא מעבר לזה (הכוונה לשטויות ובלאגנים). אני ועוד רבים אחרים בזמן האחרון עברו למסרים.. שיטה פשוטה וקלה... . אתה שולח מסר לאותו הבן אדם... מתווכח עד שמגיים לפשרה.הכרעה אני עושה זאת בהצלחה עם כמה אנשים ולא רע לנו כלום בויכוחים הללו כי אנחנו משבחים זה את זה ומתנהגים בהדדיות. לדעתי, זה כיף אם ששומרים על חברות ויחסים טובים. אין בעיה עם ויכחים בכל מני נושאים אך המחלוקת היא על הדעה ואין ריב של ממש בין האנשים. מחלוקת אותיות חלק מוות. לדעתי זה מובן פה מאוד.... .ולא פעם ולא פעמיים אני רואה פה ויכוחים יפים אם תודות ואם כאלה שמוכנים להפסיד בכבוד ולהגיד "טעיתי" "תודה רבה". אבל, אם לא נמשיך בכך אם כל אחד ואחד מאיתנו, גורלנו יהיה מר.... אנשים יסלקו עצמם עקב יחס לא טוב מהפרום וישאר פה פורום של אורן ועוד שניים ולא יותר... . דבר זה יגרום לחורבן הקהילה עד שישכון שלום מדש והאנשים יחזרו. דבר זה יקח כמה זמן... . וכל זה זה נקודה למחשבה לכולנו.... . כדרך אגב, העברתי את זה הידוי וזו הסיבה שזה נראה יפה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה