הצעת טרייד

leatherface12

New member
הצעת טרייד

תנו הוראה לשורט GBP/USD ברמה של 1.6314 סטופ 1.6677 לקיחה 1.6264 דאגו כמובן למינוף מתאים יש מצב שהטרייד יוצא היום לדרך סטופ ישתנה כל יום

jupiter2

New member
אתה עובד עם יחס סיכון לרווח הפוך???

אתה צריך להיות עם אחוזי הצלחה של מעל 90% בשביל להרוויח בטווח הארוך.

leatherface12

New member
כאן נמצאת הטעות שלך

אני עובד על פריצות ועוקץ את הרווח בעודו קטן כמובן שאני גם עובד עם סטופ עוקב ומקטין את הסיכון כלומר מקרב את הסטופ מיום ליום בינתיים השיטה שלי מוכיחה את עצמה בשוק העיקש הזה ושתדע לך שכבר קרה לי הרבה שהמחיר וההפסד הצף שלי הגיע גם ל150 פיפס ויותר ובסופו של דבר המחיר חזר ויצאתי ברווח את הסיסטם שאני התחלתי לעבוד איתו הראיתי פה בתגובה לפני כיומיים שלושה שתדע שככל שתקרב סטופ לעסקה כך הסיכוי שתפסיד גדל דווקא

jupiter2

New member
כל מה שאתה אומר ברור.

ברור שכשעובדים עם יחס סיכון לרווח הפוך של 1:8 אז על פי הסטטיסטיקה הטבעית של השוק אתה תהיה צודק ב80% מה שאומר שברב המקרים אתה תצליח "לעקוץ" את השוק אבל מספיק פעם אחת שהשוק עובד נגדך ואתה יכול למחוק רווח של תקופה ארוכה בעסקה אחת. במהלך חיי כסוחר נתקלתי בלא מעט סוחרים שפועלים בצורה זו ובסופו של הדבר מגיעה העסקה שתופסת אותם לא מוכנים.

leatherface12

New member
אני לא עובד ביחס כזה

זה רק התחלתי והסטופ יזוז אקספוננציאלית לעבר מחיר הכניסה הסטופ הוא בשיא קודם

napipi

New member
אין סיכוי להצליח בשיטת עבודה זו

יזוז אקספוננציאלית?? מה זאת אומרת?? אתה מהמר שעם פריצת נקודת הכניסה אתה תעבור לרווח בקצב הולך ומתגבר. בפועל אין כמעט דבר כזה. אני מדמיינת אותך מזיע על המחשב בניסיון לנחש מתי זה הזמן להצמיד את הסטופ. עזוב, אל תנסה שיטות כאלו. אין "עסקה בטוחה" ולכן אתם יום אחד תימחק

leatherface12

New member
יש ועוד איך רווח

אני הולך על מסחר על גרף יומי בעיקר על מטבעות עם תזוזה (לא עובד טוב בצמדים עומדים מדי כמוEUR/CHF ) נכנס עם פריצה מסויימת ומסתפק במועט מספיק לי תנודה קטנה כדי להרוויח ואני תופס אותה בדרך כלל בזמן הנכון הודות לפרמטרים קיצוניים בפראבוליק סאר ולא הפרמטרים של ברירת המחדל 0.2\0.02 אלא 0.2\0.2 אני לא מסתכל על מגמות ולא על רמות התנגדות אופקיות או טרינד לייניות כלשהן אלא על תנועה עכשווית שהיא הכי קרובה למציאות הקיימת ביחס לתנועות קודמות ונכנס עם התנועה אך שוב מסתפק ברווח פיפסי מועט יחסית שכל תנועה קטנה לטובתי תניב לי רווח ותינעל על רווח תראו עד עכשיו זה מה שעובד לי ומתוך 12 עסקאות הפסדתי רק אחת ויש לזכור שאני מקרב את הסטופ לוס למחיר עם כל נר שנוצר כך שאני עדיין מגביל יחסית את הפסדיי במידה והם יקרו ואם אני רואה שהסטופ מתקרב בפחות מחמישים פיפס אפשר אולי לסגור ידנית את העסקה ברווח מועט יותר אפילו

למעלה