הצעת חוק חדשה...

Arik81

New member
הצעת חוק חדשה...

שלום לכולם, אני רוכב על קטנוע כבר מספר שנים כרובכם כאן בפורום. לא פעם יצא לי להתקל באבות (לפחות כך נראה) שמרכיבים את זעטוטיהם על הקטנוע/אופנוע. לפעמים מדובר בילדים בגיל 4 וחמש, מיותר לציין שילד בגיל הזה עם קסדה XL מאוד מוגן. אין חוק שאוסר הרכבה על דו"ג עד גיל מסויים? ואם אין אז צריך לעשות זאת, אין סיבה שילדים תמימים ישלמו בחייהם בגלל חוסר אחריות של המבוגרים. אשמח לשמוע תגובות... יכול להיות שרק לי זה מפריע..?

c881

New member
החוק הנוכחי קובע

שעל מורכב להגיע לרגליות, כלומר ששהרגליים לא יתנופפו באויר וקסדה. על דארווין שמעת?

הבנתי שהחוק שונה לפני חצי שנה לגיל 14

ובחיים לא יאכפו את החוק , בחדשות ערוץ 10 הראו קצין שמרכיב את בנו לגן , ותתפלאו , לא במושב , אלא הילד עומד מלפני האב פשוט בושה

Y u v a l S

New member
אם כל אחד יעשה מה שהוא רוצה...

אז מצבנו יהיה רע מאוד. (לא שזה כ"כ רחוק מהמציאות...)

המצב שלנו רע מאוד בגלל

שכל אחד "מתעניין" מאוד במה שכניו לכביש עושים. יאללה, סובבו ת'ראש, שימו גז ועזבו אותכם ממה שאחרים עושים. תהיו אתם בסדר, ולא יקרה לכם כלום.

מה זה מה איכפת לך ?

ואם אתה נוהג בפחית , ולקחת סיבוב , ורק נגעת בילד שהחליק כי לא היה לו מספיק כוח לחבק את אביו !!! גם אז לא היה איכפת לך ? ולמה שאתה נוהג בלי חגורה בפחית אתה מקבל דו"ח , מה איכפת לשוטר ? אולי תיכנס באין כניסה , ותגיד לשופט , "מה איכפת לך ? זה חיים שלי" יש חוק , לא סתם , צריך לעמוד בו , יש פה אנשים איכפתיים , שמכעיס אותם לראות ילד תמים שאין באמצעותו לאחוז בקטנוע מספיק חזק בשביל לא ליפול. אם לא איכפת לך , אז פשוט אל תגיב לשרשורים שלא איכפת לך מהם !

למעלה