הצעת חוק המירוצים

מי שרוצה לקנות אותם כרגע,זו זכותו.

אני מקווה שבעזרת המנוף הכלכלי שהאחים אליתים ירכשו,הם יוכלו להרשות לעצמם להתחיל בפיתוח דגמים רציניים. מי ייתן. לגבי הכוונון של האופנועים שלך ושל חבר שלך, איני מטיל דופי באוריה חלילה,הוא אחד המכונאים הטובים ביותר והמוכשרים ביותר בארץ,הלוואי והיו עוד כמה כאלו בארץ. את ציון אני לא מכיר. השאלה היא האם שניהם ביצעו -ג' ט נ י ג- באופנועים האלו. ג'טינג נכון לוקח המון זמן (תלוי בסוג הקרבורטור) ורוב האנשים לא מבינים את החשיבות שלו כך שמכונאים בכלל לא מציעים אותו ללקוחותיהם,כי לרוב יתקלו בסירוב. וכל זה אמור לגבי הלערכתי 5 מכונאים שיודעים לבצע ג'טינג בארץ.

MexMex

New member
יותר מזה?

ג'טינג פיקס שבוצע אתמול, לא יהייה טוב מחר (איזור רכיבה, טמפ' סביבה, לחות...). M.

מסכים עם כל מילה מקס,אבל זאת כבר

פאנטיות לשמה. בו נאמר שג'טינג חד פעמי בקיץ הישראלי יספק את רוב המצבים כי הפרשי הטמפ',הלחות והגבהים בארץ לא משמעותיים מאוד, גם אני לא הייתי מרהיב עוז ועושה ג'טינג יותר מזה אלא אם אני עורך מבחן אגזוזים על דינמומטר...

המשך להודעה הקודמת:

הייתי שמח לראות עוד אנשים מודעים לנושא ומגיעים למוסך אפילו כשכלום לא מקולקל מתוך כוונה לשים 300 ש"ח +- ולצאת סופסוף עם אופנוע מכוון. וכן,גם דיינו ג'ט יכול לעזור.

קח המלצה מעט שונה

יש מה לעשות לפני שמחליפים אגזוז. תתחיל מקיט DYNOJET שיתן שיפור משמעותי במחיר צנוע (60$), ורק אז כדאי לשקול אם להחליף את האגזוז - לא סיפור זול גם בחו"ל (החל מ-300$ לדוד, לא כולל HEADER ולפני משלוח ומכס). אם תוצאה מול עלות עומדים לנגד עיניך - ההצעה הבאה היא ללא תחרות: חפש באיביי אגזוז+סעפת משומשים של דגם ה-E. נראה אותו דבר, שוקל טיפה פחות ופתוח הרררררבה יותר. סאונד נהדר. מומלץ בחום ע"י נמרוד מאבניר וזו למשל המערכת שמותקנת על האופנוע של יוני לוי (ואצל שפיצר בזמנו). לא מעט גויים קונים את האופנוע (E כן?), מחליפים ישר לאיזה יושימורה ונפטרים מהמקורי בפרוטות. כמה פרוטות? - אני מצאתי בכמה עשרות דולרים סעפת כזו בקנדה. אין בעיה למצוא בפחות מ-100$. גם עם המשלוח היקר ואופציית המכס מדובר בעסקה משתלמת (מחיר חדש בארץ עובר את ה-3K). אני עדיין מחכה לחבילה שלי.

למעלה