הצעת אמנה חדשה לפורום

vizini

New member
למעשה, 3, 4 , 10 ו-11

מעוגנים בחוקי "תפוז", ו-10 גם בחוק המדינה. פרט לאלה, נראה לי שצריך להתייחס לכל השאר בגדר המלצה. לגבי 5, למשל, נראה לי שהוא היה פוסל את מרבית המשתתפים... 8 היה פוסל את כל המשתתפים הדתיים (יש דתי שיטען שהתורה והיהדות אינם אמת מוחלטת?) 7 מנוגד להלכה (לדתיים אסור לכבד קדשים ואמונות של אחרים) וגם הוא היה פוסל את כל הדתיים. 1 , 2 , 6 ו-9 נחמדים, אך אינם יכולים להיחשב ככללים מחייבים בפורום כזה.

blablash

New member
יש לי כמה שאלות...

ב"ה מי בדיוק קובע אם ההודעה שכתבתי הייתה בשביל להכעיס או שלא הייתה לה שום כוונה כזאת? אני? או המנהלים? או אולי חברי הפורום? (סעיף3) האם החופשיות נותנת לי להביע דעה על כל נושא בכל צורה שהיא כל עוד ההודעה אינה פוגעת בחבר פורום? ואם לדוגמא יש חבר פורום שנעלב כשאומרים את המילה "דתי" אז אסור לי להגיד את המילה הזאת? מי קבוע את הכללים האלה? (סעיף2) לפי סעיף 5 כל דבר שלא נאמר ע"י אדם אחר או שלא נכתב ע"י אדם אחר, ונאמר על ידי, הוא בחזקת אמיתי? ואם בכל זאת הוא נאמר ע"י אדם אחר האם מותר לי לחלוק על דבריו תוך כדי שאני מציין את דבריו ואומר שאני יודע/חושב אחרת? האם מותר לי להגיד "שטויו" או לבטל את דברי השני בכל צורה שהיא כל עוד שיש לי הנמקה גם אם ההנמקה לא נראית מספיק מנומקת בעיני האדם השני?(סעיף 9) שאלה, האם מותר לי להביע את דעתי על אחד מחברי הפורום ללא הכפשתו, כלומר להגיד,"אני חושב שמנהל הפורום לא עושה את עבודו כמו שצריך" עם הנמקה כמובן"? עצה- אולי בסוף יהיה כדאי לשים את השרשור הזה בהודעות נבחרות או משהו כזה.

פלסטיק

New member
לעומת זאת הייתי שמח עם תוספות

שבעיקר היו אוסרות על גזירה והעתקה סדרתית של חומר לפורום בכל מקרה גם אם היא מותרת אזי יש לתת קרדיט מתאים אני באתי לכאן להתדיין ואני משקיע מחשבה וזמן בכתיבה אני לא מעוניין לקבל חומר של תוכי בתור שאלה או תשובה

למעלה