הצעתי בטעות 8,000$

john deere5

New member
הצעתי בטעות 8,000$

הגעתי למכרז על רכב באיביי כמה דקות לאחר שנרשמתי. לא נרשמתי לפייפל עדיין וסתם נתתי הצעה לראות איך זה ואם זה יתן, סתם לנסות. הוא שאל אותי משהו לא קראתי ועשיתי "כן". מה זאת אומרת? האם אני יכול לבטל? האם שאני ארשם לפייפל יחייבו אותי? תודה מראש לכולם.

בעיה

הרשמה לפייפאל לוקחת בערך שבוע (לעיתים גם חודש - במקרה שלי חיכיתי חודשיים ויש לי חבר שעדיין מחכה לקוד מפברואר!!! אבל זה לא רלוונטי). בסכומים כאלו לבטל מכירה זה משהו לא שגרתי וכמובן שהמוכר מפסיד מהסיפור הזה. אני לא כל כך בקי באיביי מוטורוס אבל אני יודע שעל אי תשלום מקבלים סטרייק = מכה. סטרייק אחד לא עושה כלום אבל אם מקבלים שלושה אז עפים מאיביי לצמיתות. אם אין לך איך לשלם, בקש בלית ברירה מהמוכר לבטל ותסביר לו בפרטנות ונחמדות מה קרה. מקווה שהכל ילך בסדר. נ.ב איך חשבת לעשות למכונית עלייה?

john deere5

New member
לא התכוונתי לכלום! סתם ניסיתי את האתר

בכלל נרשמתי כדי למכור כל מיני שטויות לא לקנות, סתם רציתי לראות כמה עולה אוטו כמו שקניתי בארץ במקומות אחרים. לא שאין לי איך לשלם יש לי כזה חדש אני לא צריך אותו חח 3 שאלות: 1. לא נרשמתי לפייפל ולא שמתי כרטיס אשראי אז איך יחייבו אותי ואיך בכלל נותנים לי לתת הצעה בלי שיש להם פרטי תשלום? 2. איך אני שולח לאדם כלשהו הודעה באיביי? אני לא מוצא את זה בשום מקום, לא בכרטיס שלו ולא כלום. 3. לא ניסיתי להרשם לפייפל, למה התכוונת?

בדף המכירה תלחץ על Ask a question. שם תסביר

למוכר... דרך אגב, אם מדובר בדגם ישן (לא מהשניים החדשים של החברה) אין לך סיכוי להביא אותו ארצה..

jepe

New member
הרשמה לאיביי לא לוקחת שבוע

אני כבר בשניה הראושנה אחרי הרשמה רכשתי מוצרים דרך פייפאל. מה שכן,אתה אמור לאמת את הכרטיס אשראי שלך ע"י הזנת הקוד שמופיע בחיוב הקרוב אחרי שנרשמת לפייפאל וכך בעצם פייפאל מוודאים שאתה בעל הכרטיס ומעלים את ההגבלה מבחינת סכום קניה.

../images/Emo31.gif הרשמה לפייפאל כן לוקחת שבוע. לפעמים 5

ימים אבל בדרך כלל שבוע! אם אתה רוצה את הקוד שיגיע בדואר, זה יותר משבוע. אם מתקשרים לחברת אשארי, יכול להיות גם 5 ימים. בחיוב של ה1.95 לוקח זמן!

panayotiss

New member
בלאומי קארד זה לוקח 2 דקות על השעון לאשרר

עשיתי את זה כמה פעמים כשאבד לי כרטיס או שהוספתי כרטיס. מזין מספר כרטיס באתר. מקבל SMS עם הקוד מיידית מלאומי קארד . מזין את הקוד. תוך 2 דקות החשבון מאושרר.

פשוט מצויין לדעת! תודה רבה!

סליחה על הטעות שלי, פשוט לפני שנה שפתחתי חשבון זה לקח הרבה זמן...

panayotiss

New member
צור קשר עם המוכר ובקש לבטל את המכירה

תשובות לשאלותיך: 1. סומכים עליך שתסדר אמצעי תשלום ותשלם למוכר, אם לא תשלם תצבור נקודות שחורות ותיחסם לך הגישה לאתר. 2. יש לך קישור בעמוד המכירה למעלה מימין contact seller 3. רוב המוכרים מקבלים שיטת תשלום פייפאל , אתה צריך להקים חשבון פייפאל כדי לשלם.

john deere5

New member
אין, אין לי איך ליצור איתו קשר

אני לא יודע איך לשלוח הודעה והאתר לא נותן לי שום אופציה. כנראה אפתח משתמש חדש או משהו.

למעלה