הצעתי בובה מדברת..

לילי301

New member
הצעתי בובה מדברת..

והצעתי אפילו טרמפולינה לחדר, ואבא שלה הציע שיצבע לה את החדר ויצייר בראצ'יות.. אבל היא בשלה, היא רוצה אוגרים כמתנת יום הולדת
איך אני מוציאה את הרעיון המלוכלך מראשה הקטן?? לא בא לי שיסתובבו לי קטנים כאלה, עכברוניים כאלה בין הרגליים...גם לא על גלגל באקווריום!

felka

New member
זה דווקא חמוד ../images/Emo13.gif

יד לי כלב חמוד כזה חמוד הכלב חבל על הזמן.... מתוק מתוק.... פוצי כזה ... רק מה... שוקל 35 קילו, לא מסוגל לעצור לשניה, עובד בעבודות הריסה.. ממש מקצוען בזה... אמא שלו זAנה. חיותזה טוב לילדים גדולים לא לקטנים, כי לקטנים יש הרבה מוטיבציה ומעט התמדה.

סביר להניח שהקטנה לא תטפל בהם

וצריך לקחת את זה בחשבון. אני לא מזמן "דיללתי" את גן החיות הפרטי שלי. היו לנו, חוץ מחתול, תוכים(שהתרבו ללא הפסקה) ודגים. בדירה קטנה שאליה עברנו גם ככה יש מעט מאד אויר - אז לטובת החיות (וטובתינו...) מסרנו - נשארנו רק עם חתול. כלב לא ייכנס אלי הביתה אף פעם כנראה - דורש יותר מדי זמן והשקעה, ממש עוד ילד בבית. ובטח לא כלב גדול - שבעייני חייב מרחב, יותר מאשר אי פעם יהיה לי. אבל חיות קטנות - למה לא?...

לילי301

New member
היה לה ב3/10..

חגגנו כל החודש במוקדים שונים בארץ, אבל שום דבר לא השכיח ממנה את האוגרים.. זה חמודי בודי אבל מסרוחי ברמות..והאמת היא שהדגים (פיונה, בייבי שרק ושרק) בהחלט מספיקים לי, אפילו אני ויתרתי על כלב (משאת נפשי גוש פרווה מלקק שיחמם אותי בלילה, אבל ויתרתי.)

שרשירית

New member
איזה כייף אוגרים ../images/Emo6.gif

אני מתה לקנות לקטנצ'יק אוגרים אבל אמא שלי לא רוצה וזה עדיין בית שלה
אוי, אוגי האוגר שכל כך אהבתי מנילס הולגרסן...

לילי301

New member
אני מתחילה להרגיש רע עם עצמי ../images/Emo67.gif

אולי בכל זאת ננסה.. אבל, ואבל גדול במיוחד, אם אני סובלת אתם תסבלו איתי!! הולך??

תותים5

New member
בכל מקרה תקני סיבריים

ולא סוריים....הם הרבה יותר חביבים..... שיהיה בהצלחה ומזל טוב

שרשירית

New member
הולך../images/Emo70.gif יאללה קדימה תתפרעי ../images/Emo132.gif

מבטיחה שאם תסבלי מאוד אני באה לקחת את אוגי אלי הביתה.

הלוואי עליי להכניס חיות הביתה

הנסיכה הפרטית שלי תהיה מאושרת אבל יש לי סעיף בחוזה שכירות שאוסר את זה

לילי301

New member
רק כלבים הם מחוץ לחוק..השאר,

כולל ג'וקים, נמלים ואוגרים הולך.

רק שיר

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מצד אחד ככ מתיש אותי לחשוב על הפקות לימי הולדת לילדים...מרגישה שאני לא בנויה לזה... מעדיפה לשלם למישהו שיארגן את הכל. מפיקה בחייים לא אהיה.

לילי301

New member
עידכוני אוגי..

אז ככה, אחרי שהבהרתם לי שתשתתפו עימי בסבל החלטתי לעשות לצוציקית הפתעה ולקחת אותה לקנות אוגרים.. אבל מה...? האפשרוחית המתוקה, זו שכותבת כאן מדי פעם...החליטה להוריד לי את ההתלהבות ולחסל את ההפתעה. בשיחת הרכבת היומית שלנו היא מספרת לי בשיא האדישות שהלידה של האוגרים היא מגעילה ביותר,הצוציקים שנולדים עלולים לגרום לנסיכה שלי טראומה ולסיום סיפרה שחייבים להפריד את הצוציקים מהאמא היא היא אוכלת אותם.. אז מה, נראה לכם עכשיו שאני הולכת לקנות אוגרים.. כל התלונות לאפרוח שעברה טראומה אוגית בילדותה!

אפרוח4

New member
את מופרעת../images/Emo6.gif

אני רק טרחתי לציין מס' פרטים שיכולים לחסוך לך טיפול פסיכולוגי בעתיד

לילי301

New member
ואני מופרעת..

אתמול כל נוסעי הרכבת שמעו אותך מספרת סיפורי זוועה על אוגי. נילס תובע אותך ואליו תצטרף הצוציקית שלי שלא תוכל לקבל, לא עכשיו ולא אף פעם, אוגרים.. יום מקסים לך, אוהבת אותך ושולחת
ו
למרות שאת מופרעת יותר ממני. מה קורה היום תזכירי לי??

למעלה