הצעיף

הצעיף

אותו ערב לא התחשק לי לצאת בכלל מן הבית ,עבדתי על טיסת קוויקי מעייפת ועמוסה במיוחד ,אבל כולם חוגגים את היום הולדת הזה ,שידל אותי הקול המעצבן מהצבת צוותים שמעבר לקו ,אבל אני באמת מרגישה לא טוב ניסיתי להתחמק ולא שקרתי ,כל מה שרציתי היה להשלים קצת שעות שינה ,אבל המשיך הקול המעצבן ,כבר דברנו על זה וזהו ,אני מצפה לראות אותך שם ,אם לא שלא תחשבי אפילו לבקש התחלפויות במבחנים ,השפופרת נטרקה בנחרצות .יש משהו בקול המאיים הזה ,אמרתי לעצמי שלא כדאי לבחון ,וקמתי בעצלנות של חתולה מפונקת מהמיטה .

שמתי את סט הלבנים החדש שקניתי בחנות המיוחדת ליד הפלמינגו בפריס ,התאהבתי שם בסטריפ דאנס ובביגוד שלפני ההסרה , אחת הרקדניות שצחקה שניסיתי לתרגל מזכרוני העמום את הצרפתית שלי וגילתה לי שהיא ישראלית לשעבר ,הסכימה לשתף אותי בסוד כמוס אחר ,חנות הלבנים של רקדניות הסטריפ ,שם רכשתי את לבני התחרה האדומים שנהנתי מן ההתעלסות שלהם עם הגוף שלי עתה , החזייה נצמדה אל השדיים הלבנים והמחשוף שלה השאירמעט מאד מקום לדמיון ,הניגוד בין צבע הדם לעור הלבן היה מושלם , הנועזות שהיא שידרה העניקה לגוף ממש חיים משלו ,והמעט שהיא העזה לכסות איים לפרץ החוצה בסערת מחול בכל רגע נתון ממש ,אני צריכה להזהר שלא לנשום יותר מידי ,חשבתי לעצמי ,תחתוני התחרה השלימו את המראה ,פתאם לא ללבש את הסט הזה בלבד למועדון נראה לי בזבוז של ממש ,אבל מייד התעשתתי על עצמי ,לבשתי את שמלת היין שנצמדה אל הגוף ואפשרה לי לחוש את הלבנים מלטפים אותה מבפנים בלהט ייצרי ,בחזייה בעלת החיים אי אפשר להתגאות ככה אבל לפחות הכתפיים החליטו כי זה הזמן להראות ולהראות ,לא קצת קצרה מידי ?חשבתי לעצמי שבחנתי את המיני במראה שמולי ,מלבד הסט היפה ,ראו כמעט את כל אורך הרגל ,הסמס "אנחנו בדרך " שהבהב על צג הטלפון שלי לא אפשר לי לחשב יותר מידי ,הוספתי לה את נעלי העקב עם הרצועה הגבוהה בקרסול והעקב הדק של 12 הס"מ ,פיזרתי את שיערי ,ערמת הזהב כיסתה את הכתפיים במעין הילת זוהר ,הדגשתי את עיני בקו ירוק עדין ,התזתי את האיידול החדש של ארמני ויצאתי לדרך ...

המדרגות הלוליינות הובילו אל המרתף האפלולי של המועדון ,מוסיקת הטכנו האוס שלטה ברקע ,כרגיל יותר אנשים ממה שהמועדון מסוגל להכיל הצליחו במיומנות מפחידה משהו להדחס אליו , מה תשתי ,צעק אלי הברמן מהקצה הצפוני ,"סקס און דה ביץ " אמרתי וניסיתי להדליק ווג

,בטוחה שלא תשתכרי מזה ?שמעתי קול חצי מחויך מאחורי ...הייתי מרוכזת מידי במצית שלא עבדה ואז נשלפה לעברי זיפו כסופה , תודה אמרתי והיישרתי לראשונה את המבט ,באמת לא אצטרך לדאוג יותר בקשר לנשימות חשבתי שראיתי את הניצב לפניי ,בבת אחת אני חושבת הן הפסיקו ,הוא היה גבוה שזוף חסון ,עם זיפים שהחלו לצמח קרוב לוודאי לפני מספר ימים הערכתי ביני לבין עצמי ,ורק הוסיפו לגבריות המוחצנת כל כך ,החולצה הלבנה הקצרה שלבש הבליטה היטב את שרירי הזרוע , הג'ינס החמיא לו ,אבל כל זה לא היה חדש ,לא היה משהו שלא החמיא למאבטח שפרש בזעם בריב הכי ידוע עם ההנהלה , אפילו הזעם החמיא לו , הוא היה מכווץ תמיד את המצח שהיה כועס בצורה שרק הוסיפה לו מן נופך סקסי כזה לטעמי ,טוב ,בעצם הכל היה בו לטעמי ,

איזו הפתעה ,אמרתי ,חשבת על הקול הזה במיוחד בשבילי ?או שאת מנסה לתרגל עלי את הנימה המפתה של שיעורי משחק ... חייכתי אליו ,לפחות את הקול שלי תמיד אהבת ,אמרתי ,תתפלאי ,לא רק ,הוא אמר בשקט ,אני העלתי סומק בלחיים והודתי לאלוהים בלב שיש חושך במרתף הזה ,זה בסדר זה מתאים לך דווקא ,הוא אמר פתאם ואני צחקתי במן שחרור , או שאולי זה היה בכלל סט הלבנים שלי עם התעוזה הפתאומית הזו , בא לך לרקוד ?

בטח אמרתי והושטתי לו את היד ,רק ממגע האצבעות שלו בפרק כף היד שלי אפשר היה לחוש אורגזמה ,האצבעות הארוכות השזופות ע ל פרק כף היד הלבן העדין ,הוא הצמיד אותי אליו חזק ,כל פעם שהצלילים של המוסיקה הפכו חזקים יותר ,כך גם הקירבה ביננו ,פתאם מצאתי את עצמי במרכזו של מעגל רוקדים ,צמודה אליו באופן שלא מותיר משמעות לשתי פנים ,יכולתי לחוש את אזור החלציים שלו מתמלא חיים לאט לאט ,למרות הג'ינס שלו והשמלה שלי ,הו אלא אמר מילה ,הרגשתי שיכורה ולא בטוח שזה היה הסקס און דה ביץ' דווקא ,אולי ריח האפטר שייב שלו שסחרר אותי לגמרי , הדבר היחידי שידעתי, לפי העקבים ,שאני עולה איתו לאן שהוא ולא חושבת שממש ראיתי לאן או שהיה אכפת לי ,אבל בסוף הגעתי לחדר גדול ,מואר ,מרוהט בטוב טעם , הוא ליטף לי את הפנים ברוך ,העיניים ,עצמות הלחיים ,את האגודל הוא בחר להשהות לעת עתה סמוך אל השפתייים ואז בחדות ,חדר בבת עם אצבעותיו אל תוך השיערות שלי ,המגע שלו מאחרי האוזן גרם לי להוציא קולות של עונג שלא חשבתי שקיימים ...

העברת את האגודל שלך על פני השפתיים שלי והנחת לו להחליק פנימה הרטבתי אותו בעדינות ובזהירות בקצה הלשון ,בניגוד אלי התקרבת אל צווארי במהירות ונישקת כל טיפה וטיפה של האיידול שהתזתי סביבו ,יכולתי לחוש את התנועות שלך ,הלשוניות סביב הצוואר ,את הנשיקות המהולות בטעימה ,בהתחלה בוחנות ואחכ מגבירות עוד ועוד ועוד את הקצב ,תוך כדי המשך האצבעות שחדרו אל עומק השיער ,יכולתי לחוש את הנשימות שלך כל כך קרובות ,שלי אני חושבת חדלו בכלל ,ואז נשכת את שפתי התחתונה והחדרת במלוא העוז את הלשון פנימה ,הטת לי את הראש קצת אחורה ואני אבדתי בבת אחת את הנשימה וקצת מיכולת התנועה הרגשתי סחרחרת ונשענתי על הקיר ,המשכת לנשק לי את הצוואר וירדת למטה אל עצם הבריח ,העברת עליה את אצבעות ידך הארוכות הישרת את המבט אל העינים שלי אבל אני העדפתי לעצום אותן ולהתמכר לתחושות , בי ד אחת ליטפת לי את השיער כל הזמן ולא הפסקת ,ביד השנייה הסרת את כתפיית הספגטי מן השמלה והעברת את הלשון על הכתפיים נישקת כל נקודה ו נקודה ,הרגשתי את הנשימות שלך כל כ ך קרובות לשיפולי הבטן ,

ביד מיומנת הסרת את השמלה כולה ונותרתי מולך בעיניים עצומות מתמסרת לגמרי אלייך ,לרגשות ,סומכת עלייך לחלוטין ,מפקירה את גופי ביידך ,יודעת שתדע איך לנווט וידעת באופן מדהים שלא העלתי על דעתי ...המשכת לנשק את הרגליים הסרת מהן את נעלי העקב לאט לאט שוב ושוב לכל אורך הרגל ולמעלה קרוב כל כך אל פנים הירך ,לאזור שנתמלא לפתע רטיבות וחום ,הנשימות שלי הפכו מהירות יותר ויותר ,לפתע הפסקת ומשפתחתי את העיינים ורציתי לשאול משהו העברת אצבע על שפתיי הסת אותי וקשרת מאחור את עיניי ויידי ,עתה הייתי מופקדת בידך לחלוטין ללא יכולת שליטה , הרגשתי איך אתה מסיר את החזייה עובר בעדינות עם הלשון סביב השדיים מותיר את הפטמות זקורות לחלוטין מעוצמת הריגוש הרעד שחלף בי ואז בתנועה חדה הסרת את תחתוני התחרה האדומים כמעט בקריעה

יכולתי לחוש בעוצמות הפראיות שחלפו בך לפתע למרות שעיני וידי היו קשורות הצלחתי בפתח צר שהותרת לאצבעות למשוך במן איזו עוצמה ששניינו היו מופתעים ממנה את החולצה שלך ולפתח את האבזם של החגורה ,הוא הותיר חתך בידי ,שמעתי אותך צוחק ,כנראה טוב לא לראות אותך שנה ,לא זוכר אותך כל כך חייתית בפעם האחרונה ,לא היה ביננו כלום התחלתי לגמגם לך ,לזה התכוונתי המשכת לצחוק ואני הרגשתי את הפצע בוער בידי ולא רק אותו מתלהט ,כאילו הבנת משהו ,פתאם הקול שלך התחלף לרוך ...נטפל בך אמרת ,לקחת לי את היד ונישקת את הפצע והרמת אותי בבת אחת ותוך כמה רגעים חשתי במשב הקריר של המצעים הנעימים ,התרת לי את הקשרים החרדת את לשונך לתוך פי האצבעות שלך שוב התעלסו עם שערי ואז הרגשתי אותך בעוצמה חודר אלי ,את נוזלי הגוף מתמזגים ,שרטתי את הגב השרירי והשזוף שלך בחוסר שליטה ,אבדתי לגמרי צלילות או שרק התחלתי להרגיש אותה ?

"לא סתם קראו לך "החתולה " אמרת שהצתת לעצמך את המרבלרו האדום אחרי הסיבוב השני שלנו ,יודעים בשיעורי פיתוח הדיבור הקולי על הנהימות שאת מסוגלת להוציא ?חייכת ...
החתולה ?שכחת איפה נפגשנו בפעם הראשונה ?ליד הדיספץ' ,אספתי משם את הגור שנקלע בטעות למקום ,בגללי התעכבתם אז וזו הייתה הטיסה הראשונה שלי ואודי צעק ... כן כן אני זוכר חייכת את לא חייבת להיות כל כך רצינית ,
למה לא הפגנת בי עניין כבר אז ?היינו חוסכים הרבה ...

אני ?שאלתי בתמיהה ,בכלל לא חשבתי שאתה בקטע שלי ,תמיד היית מוק ף בנות ,לא היה נראה לי שעניינתי אותך כל כך ,דיילת חדשה שמעכבת בגלל גור חתולים טיסה שלמה ,ממש לא חשבתי שאני הטיפוס שלך ,
כנראה שלא שמת לב להרבה רמזים ,ענית לפתע ברצינות שהפליאה אותי ,יודעת למה אודי התעקש שתבואי הלילה ?
הוא לא התעקש רק עליי זו יום הולדת של דורון ,השיחה שלו הייתה מיועדת רק אלייך קטעת אותי ,
איך אתה יודע שהוא התקשר ? אני אמרתי לו שיתקשר ,לי היה חשוב לוודא שבאת ,חשבתי עלייך הרבה ,גם אחרי שעזבתי ,החלטתי גם שמספיק לי לקבל הוראות מאחרים אחרי כל מה שהיה ולפתח משהו משלי ,בו את ההוראות אני מקבל רק מעצמי ,כיוון שתמיד היית ה לי חיבה לחיי לילה קניתי את המועדון הזה ואת דירת הגג ב

הצעיף חלק 2

בביניין ,אז טוב הטעם כולו שלך ,יפה ,הוא יכול להיות גם שלך ,אני אשמח אם תוסיפי אליו דברים משלך ...
מה ?הייתי קצת המומה ,מאד קיוויתי לראות אותך הלילה ,התעקשתי שהמסיבה תערך אצלי כדי לפגש אותך הלילה מבינה והאמת שרציתי שזה יהיה לא רק הלילה ,מה ... מה אתה אומר לי בעצם ,ניסיתי לעכל בבת אחת מחשבות שאולי שנה מאז ההדלקות שלי על הטייס הכי חתיך בחברה רציתי לשכח כי לא חשבתי שיצא מהן משהו טוב , תסכימי לעבר לגור איתי?שאלת ...
רציתי לצרח כן ובמקום זה ונצמדתי לגופך הערום והחסון לחוש שוב את הבטחון ואת ההתמזגות שמובילה לריחוף ,המערכת השקופה השמיעה ברקע את "ניו יורק " של אלישיה קיז ,כרכתי ידיים ארוכות ולבנות סביב הצוואר החסון ,השזוף והכל כך ריחני שלך והשפתיים שלך צללו לנקודת השקע בסוף צווארי להשאיר שם חותם ,מזל שיש צעיף חובה בעבודה חשבתי לי בבקר בבית שלך מול הראי ...

hotman10

New member
טוב שהצעיף לא מסתיר לי

למעלה