הצעות

kfc1

New member
הצעות

אמא שלי טסה לארצות הברית והיא שאלה אם אני רוצה משהו מיוחד של אירוסמית' שאין בארץ. חשבתי על תווים מה עוד נראה לכם?

AeroTom

New member
דיסקים שקשה להשיג פה ותקליטים...

בדיוק שמתי פה הודעה לא לפני הרבה זמן על הדיסקים שיותר קשה להשיג בארץ... והנה היא שוב: מתוך 24 אלבומי הדיסקוגרפיה לקחתי חצי מהם שדי קשה להשיג בארץ: Toys in the attic Rocks Draw the line Night in the ruts Greatest hits Rock in a hard place Done with mirrors Classics live-1 Classics live-2 Gems Permanent vacation Pandora's Box חלק מהם ידוע שיש פה בארץ בכמה מקומות כמו דיסק קלאב באילת,אבל חוץ מזה די קשה להשיג.במיוחד Pandora's Box שאת זה באמת הכי כדאי לרכוש בארה"ב כי אין את זה בארץ בשום מקום וזה אחד המוצרים הכי מבוקשים והכי נהדרים גם כמובן בדיסקוגרפיה. וחוץ מדיסקים כמובן שבארה"ב אפשר להשיג הרבה יותר תקליטים והוצאות מיוחדות וגרסאות שונות של אלבומים (שאותם אתה יכול לבדוק בדיסקוגרפיה שלנו פה). חוץ מזה בחנויות שם אפשר למצוא גם את הספר Walk This Way וגם כמובן הספק גדול של חולצת ופוסטרים וכדומה שאין ממש בארץ...

Hangman Jury 87

New member
אני מציע

שתקני שם את Pandora's box, כי כמובן אין אותו בארץ ואת שאר האלבומים אפשר להשיג בארץ במחיר זול

SaintJohn

New member
אני מסכים עם תומר ואלדד

הרשימה שתומר נתן היא רשימה של דיסקים שלא קל להשיג בארץ, אבל עדיין ניתן למצוא בפינה נידחת כזו או אחרת ברחבי הארץ, חוץ מ-Pandora's Box שבנוסף לעובדה שכבר שנים ארוכות ביותר לא מצאנו אותו בחנויות בארץ, גם מדובר באוסף מדהים ומאוד מאוד מיוחד שחובה להיות על המדף של כל אחד ואחד מכם. אני אישית גם הייתי ממליץ לבקש את הספר Walk This Way, אם הוא עדיין חסר אצלך, כיגם אותו אין אפשרות להשיג פה בארץ, ומאוד מומלץ לרכוש אותו.

kfc1

New member
תודה על כל ההצעות

אני יגיד לה עזרתם לי מאוד!(עכשיו יהיה לי דברים נדירים של אירו שאין בארץ איזה כיף)

RockThisWay

New member
אמנם לא כ"כ בנושא אבל-

מישהו יודע איך אפשר להשיג את Pandora's Box בלי ליסוע לחו"ל (באינטרנט או משהו בסגנון)?

AeroTom

New member
אמזון כמובן...

הוא די המקור היחיד להזמין את Pandora's Box (ואלבומים אחרים של אירו) אם אתה לא נוסע לחו"ל... פנדורה הגדולה עולה שם 52 דולר. פנדורה הקטנה עולה 40 דולר. באמזון בריטניה אגב פנדורה עולה 15 לירות סטרלינג,שזה יוצא משהו כמו 60 שקל פחות מבאמזון ארה"ב.

RockThisWay

New member
אוקי, תודה רבה!

אני אתחיל לחסוך כסף מעכשיו

ninelives99

New member
פעם ראיתי את הbox בחנות נידחת

בדן דיזיין שזה קניון קטן ליד קניון אילון בר"ג...מענין אם החנות נסגרה מאז ואם בכלל הbox עדיין שם...

למעלה