הצעות

axnholic

New member
הצעות

טוב שמתי לב בלי להעליב את המנהלים שהפורום לא בדיוק שוקק חיים וזה חבל כי יש מלא אנשים שאוהבים את הסידרה. לפי דעתי הסקרים שהם יפים מאוד לא יעזרו הרבה. 1) צריך לסקר פה עונות או אפילו פרקים חדשים, הפרקים החדשים פשוט קורעים! 2) זה אולי להוסיף משחקים. כן יש כזה דבר בפורומים, אפשר לעשות חידות כמו באתר של שרון (בהסכמתה בלבד). 3) כל עידכון קטן שיוצא יש לפרסם אותו ולפתח דיון, כך הפורום יעלה בפורומים הכי מועדפים עם הכי הרבה הודעות. טוב זה רק חלק פיצפון מהרעיונות אבל צריך להתחיל מאיפשהו.

axnholic

New member
לא מעודכן

רק עכשיו שמתי לב לפרוייקט שיקום, אופס לא שמתי לב... אז איך זה מתקדם? זה עדיין חי? אני יכול לעזור בכל מה שתירצו. אני יודע שבטח אין לכם כוח אבל אני ישמח לעידכון מקוצר על מה שקורה בפורום כדי שאני לא יטעה שוב

popit

New member
טוב, אז תגובה...

1)אני סיקרתי בערך 2-3 פרקים מהעונה החדשה, לא ממש הייתה התייחסות... 2)לי אין בעיה שתעשו חידות, ומשחקים אפשר למצוא עוד, הבעיה שאף אחד לא טורח להכנס בכלל...יש לי גם לחץ ענק בלימודים אבל אני מוצאת 5 דקות ביום לפורום. 3)בסדר...אין לי מה להוסיף חח.... ועוד דבר: הפרוייקט שיקום מת...בהתחלה כולם התלהבו אמרו "אני אעשה" ולא יצא מזה כלום.גם לי לא יצא לגמור מאמרים, אין לי בכלל זמן. ובגלל זה גם אני הרבה פחות מעדכנת את האתר שלי, רק שתדעו, לא בכוונה.

axnholic

New member
טוב

זה די ברור שלא הייתה התייחסות לפרקים כי רק את ראית אותם :\. משום מה יש לי פתאום חשק להגיד "תורידו ממירק!!!" סתם בלי סיבה מיוחדת, לא קשור לשום דבר, נפלט לי... גם לי יש לחץ במבחנים, המורים שלנו מלחיצים אותנו כאילו שבוע הבא יש לנו בגרויות אבל חייבים לפנות זמן, אז נכון שלעיתים אי אפשר כל יום אבל כל יומיים שלושה. אנחנו צריכים לפתח קהילה ישראלית שתעסוק בסידרה כדי לפתח את הפורום ובכלל בגלל שזו סידרה מצויינת ספויילר לעונה השישית, מי שלא רוצה לדעת שלא ירד למטה איזה עצוב שהוא לא הולך לקולג', זה יהיה כל כך משעמם! לא מזמן הורדתי (כן אני יודע שזה לא חוקי לדברק על זה אז אני לא יוסיף) את העונה ה1 כאשר זה היה פשוט צחוק טהור. עכשיו זה יסתבך: "ג'קי את צריכה לבחור" מה לעזאזל???? מזל שהמערכונים יותר טובים מהרעיון, הקטע עם הגריז היה הברקה, לראות את הייד רוקד פשוט נשפכתי מול מסך המחשב

axnholic

New member
קצת על עצמי

טוב שמתי לב שאני ממלא את הטופיק על זה אבל אני בטוח שתתגברו על זה. שחר בן 15 מת"א כרגע תלמיד תיכון זוטר בכיתה י'. רואה את הסידרה מהפרק הראשון של העונה הראשונה ששודר בארץ. אוהב גם תוכניות ריאלטי וכרגע עייף אז אני יפסיק לזבל לכם את המוח. נ.ב.- תוכלו למצוא אותי ב: [email protected] ובמירק בשם :set

shasha14

New member
בטח שמותר לדבר על פרקים מתקדמים....

רק צריך לסיםם סימן
כדי שאחרים לא יקראו....... כי יש כאלה שלא ראו את שאר העונות....

popit

New member
נכון,חוצמזה, גם אלה שלא ראו היו

רוצים לדעת מה קרה בפרק ואם הוא טוב...

למעלה