הצעות

אנחנו אתמול עשינו מסאג' אחד לשני

שהתחיל בצורה מאוד תמימה ונקייה ונגמר בצורה מאוד רעה ומלוכלכת

adi1331

New member
אני יכולה לספר מה לי היה..

היינו בסירה יחד (ששייכת לחבר שלו) בשעת לילה והיה ממש כיף, שנינו לבד.. בסירה ... צופים בים מסביבנו... כוכבים..

r6801

New member
גם אני מצתרף לחיפושים איך להפתיע ולרגש

ביום ההולדת של אשתי הקרב ובא, הבעיה שאין לי את הזמן למשהו בומבסטי וארוך, אשמח לשמוע על רעיונות קצרים וקלים, תודה מראש

r6801

New member
תודה על השאלה , בגדול אין לי תשובה

רק הוסיף שמסעדות ואוכל לא מדבר אלינו כך שירד לי חצי מהאופציות הקיימות בשוק, אולי אשמח לקבל קצת מידע מתחום הספא וטיפולי פינוק למיניהן וכדומה. אשמח גם לשמוע על מתנה קטנה וצנועה ,עם רעיון שאשתי תגיד ואוו ואוו ,,,,,,,ע"כ

אני אגיד לך מה בנות רבות יאהבו,

(לא כולן): משהו שאתה מכין במו ידיך. תיכנס לחנויות תחביב ויצירה ותבקש את עזרת המוכרת. אפילו קופסה קטנה מעץ,שאתה בחרת וצבעת, עם כמה ממתקים בפנים יכולה לגרום לה להזיל דמעות
. בקשר לטיפולי פינוק אין לי מושג...אולי כדאי לנסות בפורומים של נשואים ונשואות..? ובפורום "ימי הולדת ומתנות".

בהחלט. ספא מומלץ:

יש לך במלון "שרתון סיטי טאוור". יש להם חבילות זולות לזוג שבד"כ כוללות א.בוקר/א.צהריים + מסאז' זוגי + חדר כושר, בריכה, סאונה יבשה ורטובה, וכמובן ז'קוזי. הייתי שם פעמיים ונהנתי מאוד. מומלץ.

ושמעתי גם על

"שמיים בארץ". אמנם לא הייתי אבל שמעתי שזה טוב. (קרן אני מקווה שמותר לפרסם ככה שמות של ספא)

r6801

New member
אולי מפה תצא הבשורה

שלא חיביים לחפש על הירח ומסביבו את הפתעות ימי הולדת, ונתחיל לרדת בפורפוציות מהדרישות, לעניות דעתי הדוגמא כמו מעשה מלאכה ובתוכה שי צנועה תפיק תועלת מרובה משאר רעיונות גרנדיוזיות , ונחשוב יחד עם כולם על הדברים הקטנים שעושים דברים גדולים.

למעלה