הצעות שיפור ל"ועדה"

need1

New member
הצעות שיפור ל"ועדה"

שלום לכולם עכשיו כשה"ועדה" מאחורינו אנחנו שוקלים מכתב לועדה עם הצעות לשיפור לדוגמא: 1.קיצור זמן המתנה (הזמן לא פועל לטובתינו) 2.הקלות בדרישות לפונדקאית (זה על גבול הבילתי אפשרי) 3.הקלות בחוזה (למה לדוגמא לחייבים להפקיד את כל הכספים "שמא" ולא סכום סביר?) (4. הערכה לאביבה שנמצאת בתפקיד בלתי אפשרי) נשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם הערות נוספות

../images/Emo42.gifיש הרבה , הרבה מה לשפר ../images/Emo101.gif

אנחנו זוג שכל הנושא מאחורינו לדעתי הוועדה רואה מספרים ולא את האנשים שמאחורי המספרים גם כך הסבל הוא רב כל כך והוא בד"כ אחרי שנים של טיפולים מטיפולים שונים וכבר שמגיעים לבירוקרטיה של התהליך היא ארוכה ,ארוכה ומסורבלת בלי שאף אחד יודע לתת תשובות (למרות "עבודת הקודש" של גב אביבה שהיא משתדלת אבל .... גם לה אין פתרונות ) ואין את מי לשאול מכוון שאין נגישות לאף אחד (חלילה ). לדעתי צריכים להיות נוהלים ברורים של עבודת הוועדה, התכנסות הוועדה לעתים תכופות יותר (אפילו פעם ב-10 ימים ) הם צריכים להיות הרבה, הרבה ,הרבה, יותר יעילים זה מה שהיה לי לומר שיהיה לכם יום טוב

liatha

New member
יש הרבה מה לשפר...

שיהיו אנושיים יותר... אנחנו לא אשמות שנולדנו בלי רחם - מגיע לנו ילד באותה מידה כמו אישה עם רחם. שיאפשרו תרומת ביציות ממשפחה. שיגדילו את הקריטריונים לפונדקאית, זה ממש בלתי אפשרי מה שיש כרגע. שיאפשרו פונדקאות מאמא או קרובת משפחה. שיתכנסו לעיתים קרובות יותר. שיקטינו את כמות הבירוקרטיה מסביב לנושא. ועוד הרבה...

ג לית3

New member
שלום לך liatha ....

לכל אישה מגיע שיהיה לה ילד.(על זה אין ויכוח) יחד עם זאת מה שמנסה הועדה לעשות זה לצמצם את הנזקים העתידים. וזה אומר: שאין תרומת ביציות ממשפחה לא בגלל שמשהו החליט כי כך בא לו , אלא מסתתר מאחורי נושא זה דברים מורכבים מאוד. לגבי קריטריונים לפונדקאית: הם קריטריונים בסיסים מאוד . לא היית רוצה שאחרי שעברת את אישורי הועדה לגלות שהפונדקאית שלך לא מתאימה מבחינה ריגשית או רפואית ולא מעוניינת להתחיל בכלל את טיפולי ההפריות מסיבות אלא או אחרות,וגם בנושא זה קשה לסגור את כל הקצבות כי היו דברים מעולם ואת מוזמנת לחזור אחורה ולקרוא מן הדפים. כל עינין איסוף מסמכים קצת לא מובן בהתחלה יחד עם זאת כל אחת שעברה את התהליך תגיד לך שהשד לא נורא כל כך. ונכון אין שום סיבה שזמן הועדה תתמשך הרבה זמן. אני יודעת ובטוחה שכל נושא הפונדקאות לא פשוט ומצריך משאבים כספיים ורגשיים כאחד ומאידך ישנם תוצאות שכל מילה מיותרת. לכן חבל על כול בזבוז האנרגיות על עינין הועדה שהדרך עוד ארוכה ושם צריך את כל האנרגיות שבעולם. אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי וילד\ה במהרה.

יש לי שיפור.. למרות הניסיון הדל..

קודם כל אני חייבת לציין לשבח את אביבה!! היא כל כך סבלנית... אני קבעתי איתה פגישה וביטלתי כבר איזה שלוש פעמים (טוב, זה קצת מלחיץ כבר לבוא אליה, רק לפני שבועיים החלטנו ש"הולכים על זה ) ועדיין היא לא מתייאשת ממני ("תבואי מתי שאת רוצה רק תתקשרי קודם. אין בעיה, יום שלישי? רביעי? שני? מה שאת רוצה") ועכשיו: להערות (ולא רבות): כל כך הרבה זמן צריך לחכות?? למה הם יושבים רק פעם שבועיים (ולא יושבים בחגים, ולא בימי שלישי, והשבוע לא יכולים וכו' וכו'..) אם צריך כל כך הרבה זמן לחכות לאישור עקרוני אז מה יהיה עם אישור על הפונד'? זה קצת מייאש. ואני שואלת: לא עברנו מספיק?? לא חיכינו לילד הנכסף מספיק זמן? אני כל כך שמחה להיות בפורום הזה. אתן מעודדים אותי!! שלכם - נועה

יש לי שאלה / התייעצות

אני כידוע מחפשת פונדי לבד. והאמת שהתקשרו כמה . חלק נראות יותר טוב וחלק.. פחות. בכל אופן - מצאתי אחת שנראית לי מקסימה ואנושית וגם... לא דיברה בכלל על כסף (למרות שאני יודעת שזה לא אומר..) ה"חיסרון" שלה - או יותר נכון מה שמפחיד אותי הוא שהיא בת 37. לדעתכם זו בעיה? ואם כן עד כמה? אשמח לתגובות

mondani5

New member
ליהיה בסדר1

כפי שהשם שאת קוראת יהיה בסדר,הפונדי של מירבי היתה בת 38 וניקלטה בפעם הראשונה ואני מכירה עוד שתיים שהיו בנות 39 (היה מותר בעבר) הכי חשוב לקחת אותה לגנקולוג שיבדוק אותה ויאשר לך אותה. בהצלחה אירית

mondani5

New member
יהיה בסדר1

בהחלט,אך הייתי ממליצה לך לקחת לגינקולוג שבחרת שילווה אותך בהליך,הליך פונדקאות הינו הליך יקר הן כספית והן נפשית ,לכן היה רצוי ללכת לפרופסור שמוכר בתחום ההפריות. בהצלחה אירית

למעלה