הצעות עבודה בנתב"ג

malder

New member
הצעות עבודה בנתב"ג

שלום חברים, לאחר דפדוף במודעות הדרושים של ידיעות אחרונות אני מעלה לכם פה את רשימת המעסיקים שמחפשים עובדים בנתב"ג: רשות שדות התעופה - בודקים בטחוניים (יש יום מיון ב- 9/5), עובדי שינוע לעבודת קיץ (אפשר גם סטודנטים) אל-על - עובדים לניקיון וזיווד המטוס ג'יימס ריצ'רדסון - קופאים / אורזים / נציגי מכירות / סדרני סחורה ומחסנאים / מנהל משמרת ומכירות. לאופר - פקחי רחבה / דיילי קרקע / דיילי VIP זהו עד כה, אם יש לכם משהו לשאול / להוסיף, נא לשרשר :)

יש עוד

בחטיבת הבטחון פועלים שני קבלנים המחפשים עובדים: אחים עובדיה - סורקים ואבטחת שערים ל.מ - מז"מים (שיקוף).

הדר קון

New member
לא הייתי ממליץ על ה"עוד" האלה...

ע"פ דעתי בלבד,עבודה קשה,ללא תמורה הוגנת.אם בבטחון,הכי טוב להצטרף דרך גיוסי כח האדם של רש"ת,שם התנאים הכי טובים,אם כי ,דרישות המינימום האישיות גבוהות יותר. בקיצור,במידת האפשר,להתרחק מהאחים עובדיה ו ל.מ.

כעקרון אני מסכים

יחד עם זאת התמורה בהחלט הוגנת יחסית לעבודות "בחוץ". 28 ש"ח לסורק ו25 ש"ח למז"מ. יש עוד תנאים ומענקי התמדה. סה"כ לא רע. תמיד עדיף להיות בודק אבל לא כולם מתקבלים או לא לכולם זה מתאים

a223

New member
28 ש"ח לסורק?

מה התפקיד כולל? מה עושים בעיקרון, כמה זמן הקורס וכל זה?

הדר קון

New member
מה עושה סורק

מבלי לעבור עבירות בטחון שדה,אומר זאת כך: העבודה היא באולמות הנוסעים של נתב"ג,מגרשי החניה,וכל השטח "המועד לפורענות". העבודה כרוכה בהרבה הליכה,והיא די מונוטונית.הקורס בזמני נמשך כחודש,אני מניח שזה בערך כמה שבועות לא יותר.בהצלחה!

למעלה