הצעות מקוריות...

The-Princess

New member
הצעות מקוריות...

אז ככה עוד בערך חודש.. (כן דיי הרבה זמן אבל צריך לחשוב ולתכנן.. בהתחשב בזה שאני בצבא... ואם אתם שואלים למה אני בבית אני בגימלים..) טוב.. קיצר... אני צריכה עזרה קטנה במשהו מקורי לשנה... לי ולחבר שלי יש שנה עוד חודש בערך... עכשיו שנינו בצבא... וחוזרים חמשושים... אני סוגרת דיי הרבה שבתות.. מה לעשות אין מספיק פקמצי"ות... היינו בצפון בצימר והיינו גם פעמים כבר באילת... קיצר משהו מקורי יפה נחמד בלה בלה בלה.. ושלא יעשוק אותי אני מרוויחה כולה 540 שקל בחודש... תודה לכולם!! מקווה שתוכלו לעזור לי. אפי סורי על הבלגן בהודעה...

דן צ

New member
הוי , כמה שצחקתי

לא, לא בגללך, לא הבנתי בהתחלה , חשבתי שזה הפנתר (ניק די דומה תודי) ולעניננו, קודם כל אני שמח בשמחתך , שנה שלמה ואת רוצה להפתיע את בן זוגך (בר מזל שכמותו), יש לי הצעה בשבילך, הצפון בימים אלו עדין ירוק ויפיפה, מה דעתך על צימר בצפון? כל האינטרנט מלא בפירסומים על צימרים בצפון, תוכלו להתחבק לאור השקיעה, ולקום לאור הזריחה, לאכול ארוחת בוקר בטבע, ארוחת בוקר ישראלית מלאה ועשירה, זה לא אמור לעלות הרבה וכל החיבור לטבע רק יעשה טוב ורוגע לשניכם.

דן צ

New member
אהה, אופס , נעלם מעיני שכבר הייתם !

לא נורא, יש כל כך הרבה צימרים שתוכלי לגוון מקומות וצימרים שונים!

הגזמתם !

בשעה כזאת של היום אתם מצפים ממני להיות יצירתית? אני מודיעה מראש גם לך וגם לאדיפו שאין לי רעיונות. כשיהיו לי, אתם מן הסתם תשמעו עליהם. אל תעצרו את נשימתכם, בינתיים.

רק בעיה קטנה (וגם הצעה)

שבחודש הבא, כבר לא יצתנו ארוחת בוקר בצימרים (ככה זה ברוב הצימרים בחודשי יולי אוגוסט) ובזמן הזה גם המחירים עולים וההצעה שלי היא לארגן סל פיקניק עם דברים טעימים כאלה ולצאת לפיקניק לילי בחוף נטוש (לא להיכנס למים בלילה כי יש זרמים וזה מסוכן) אפשר לשלב את זה בשתים עשרה מתנות קטנות (אחת לכל חודש) או בהצגה (או סרט) לפני הפיקניק.. אם יהיו לי עוד רעיונות - מבטיחה לחזור

דן צ

New member
רעיון נפלא סל לפיקניק

יש לנו כאן בפורום אדם נפלא בשם זיו שיכול לתת לך עיצות וטיפים לגבי סל פיקניק ואפילו לתת לך סל גדוש ומלא שכזה.

De-Panther

New member
אני בהחלט מלכותי וגם יש לי מילה כזו

שמדגישה אבל אבל אני בן איך רואים שאתה כל הזמן חושב עליי

זיו25

New member
מי אמר ../images/Emo77.gif ולא קיבל?

הי... תקפצי לאתר שלי , ואולי תמצאי שם סל רומנטי שיענה לך על הדרישות. בגלל שאת חיילת, אני אפילו אעשה לך הנחה
בברכה, זיו.

The-Princess

New member
../images/Emo13.gif

נחמד ויפה ביותר... קצת יקר.. אבל אמרת הנחה לחיילים?!
אז אני אדבר איתך על זה במסרים תודה.. על ההצעה... הצעות נוספות התקבלו בברכה

למעלה