הצעות מעניינות..?

ben4b

New member
הצעות מעניינות..?

שלום,
אני בן וכרגע עובד במשרד תיווך קטן ונחמד בשרון. אני האחראי על הפרסום של המשרד לשישה חודשים הקרובים.
נכון להיום מקדמים את האתר, קצת קידום פייסבוק.. תלינו כמה שלטים ברחבי העיר במקומות אסטרטגיים אבל אני מחפש רעיון נורא יצירתי לסרטון תדמית או כל רעיון אחר יצירתי ומיוחד מאוד אפילו.
אם יש כאלה ורוצים לשתף ולעזור מוכן לשמוע

תודה

אפשרויות פרסום

היי בן,

לפני כמה שנים עבדתי בחברת סטארטאפ מאוד נחמדה שיצרה פתרונות לשילוט דיגיטאלי - Digital Signage.
ניהלתי את המכירות והשיווק בחברה ואחד הורטיקלים שהתמקדנו בו היה חברות תיווך ונדל"ן.
אם המשרד ממוקדם באיזור עם תנועה רבה של עוברים ושבים, תוכלו בהשקעה נמוכה יחסית לרכוש מסך פשוט (פלזמה או LCD) לחבר אליו מחשב ולהציג נכסים שיתפסו את העין של האנשים.
משרדים שעבדו עם המוצר שלנו דיווחו על התעניינות רבה של אנשים שראו את הנכסים ונכנסו לברר עוד פרטים. כל הסיפור לא צריך לעלות יותר מ-4,000 ש"ח (מסך גדול + מחשב פשוט).
אתם יכולים להתחיל עם מצגת מסוגננת ב-PowerPoint ואם זה יתפוס להכניס ממש מערכת לניהול קל יותר של הסרטונים שלכם.

בהצלחה.

עוד רעיון

רציתי לרשום לך עוד רעיון אבל כבר לחצתי על השלח.
יש אפשרות להכין סרטון (גם בעלות די נמוכה) של הנכסים שאתם עובדים איתם ולהפיץ אותו ב-Youtube.
לא הרבה יודעים את זה אבל ב-Youtube יש אפשרות לקדם סרטונים ממש כמו שמקדמים אתרים ב-Google.
סרטון שמקודם היטב מגיע למקומות גבוהים ואף יכול להופיע בגוגל בחיפושים מסויימים. ניתן להפנות אנשים מהסרטון לאתר שלכם וכמובן להזין את הסרטון גם באתר עצמו.
בעבר קדמנו כמה לקוחות עם סרטונים כאלה והתגובות היו מצויינות.

ben4b

New member
תודה רבה גיא!

מוטי, אני חשבתי לעשות איזשהי הצפה כזו.. גם באתר גם בפייסבוק גם במייל לכולם גם ביוטיוב.. ובגלל שאנחנו עובדים גם עם חברה שמקדמת את האתר אז זה יכול לצאת טוב.. וזה סרטון תדמית לא סרטון לפרסם נכסים..

לגיא, תודה רבה לא חשבתי האמת על הרעיון של הטלויזיה.. רעיון מעולה ואנחנו יושבים במקום עם המון תנועה רגלית וגם רכבית אחלה רעיון.. מעולה..
יש עוד חח:)?

FreeCups

New member
פרסום באמצעות כוסות לשתיה חמה

היי בן,
שמי איציק ואני מנהל השיווק של חברת FreeCups.
מדובר בפלטפורמה פרסומית חדשה בישראל - אנו מחלקים כוסות לשתיה חמה בחינם למאות חברות וארגונים בארץ.
הכוסות ממותגות עם הקמפיינים של הלקוחות שלנו ובכך הלקוחות מקבלים חשיפה ממוקדת ומקורית לקהל היעד.
ניתן להוסיף קוד QR לכוסות הניתן לסריקה באמצעות טלפונים חכמים ומאפשר לסורק להגיע לאתר האינטרנט של הלקוח, לדף הפייסבוק, לדף נחיתה, להשאיר פרטים, להתקשר למוקד הזמנות וכיו"ב.
אני משוכנע שקמפיין כוסות כזה באזור המשרד יוביל לחשיפה משמעותית יותר מכל אמצעי אחר כגון פליארים, שלטי חוצות וכו'
אתה מוזמן לאתר שלנו - http://freecups.co.il/

אשמח למסור פרטים נוספים.

בברכה,

איציק

03-5755135

יופי של רעיון! הרעיון מקורי שלכם?

FreeCups

New member
תודה

היי מוטי,
הרעיון אכן שלנו. אמנם קיים קונספט כזה גם בארה"ב ובאירופה אך אנו היחידים בעולם (למיטב ידיעתי) שמשלבים קוד QR על גבי הכוסות מה שהופך את הפלטפורמה הזו לחדשנית יותר ואפקטיבית יותר.
איציק.

FreeCups

New member
עלויות

לגבי עלויות - יש באפשרותנו להתאים את הקמפיין לפי התקציב הנתון של הלקוח.
בין לקוחותינו חברות כגון: מפעל הפיס, אורביט, טמבור, ג'ייקובס וכיו"ב לצד עסקים קטנים כגון: מסעדות, מספרות, חנויות וכו'.
העלות תלויה בכמות הכוסות ואזורי ההפצה. כעקרון המחיר של כוס נע בין 20-40 אג'. יש לזכור שבניגוד לפלאיירים ודומיהם אף פרסומת לא הולכת לאיבוד - אנשים קודם שותים בכוס, נחשפים לפרסומת ורק אח"כ משליכים אותה.
מצורפת כתבה על השיתוף פעולה עם מפעל הפיס בדה מרקר וקישור לאתר שלנו.
איציק

בקשר לסרטון תדמית

אם התקציב נמוך הייתי מחפש כוכבים עולים בבתי ספר לעיצוב (בצלאל, שנקר, ויצו, חולון). כדוגמת וניה היימן (שביים לארץ נהדרת, פרסומות לפפסי קולה, בירה שפירא ועוד). אם אתה מוצא מישהו כמוהו שהוא רק בתחילת הדרך- גם המחיר יהיה זול יותר וגם היצירתיות בבתי-הספר האלה היא גבוהה, הם עוד לא התלכלכו בחשיבה המקובעת של השוק. אתה יכול לנסות למשל לחפש קבוצות של סטודנטים בפייסבוק ולפנות אליהם.

ben4b

New member
לגבי הסרטון תדמית

כן אתה צודק בעניין הזה לחפש את הקבוצות סטודנטים בפייסבוק עשיתי וניסיתי ולא כל כך מצאתי.. יותר מצאתי קבוצות של נערים כאלו ורואים שזה לא רציני.. אולי הפתרון זה ללכת למקום עצמו.

תחפש לפי שמות בתי הספר לעיצוב

יש מלא קבוצות של סטודנטים, דברים כמו- "תקשורת חזותית שנקר", או "ויצו עיצוב גרפי"... "בצלאל תקשורת חזותית..." וכו'... או דפים של אגודות הסטודנטים, שבהם גם נמצאים כל הסטודנטים.
וגם אתה צריך לנסח את ההצעה שלך יותר ברור, ובעיקר: מה בדיוק התקציב שאתה מעוניין להשקיע.

למעלה