הצעות לתרגילים

murzik3591

New member
אהבתי מאד../images/Emo70.gif חידשת לי המון. ../images/Emo51.gif

אף על פי שבכל הקיצורים המגניבים שאפשר לעשות שם אני לא אשתמש, אני אוהב לעבוד קשה. אני אוהב להעתיק ולהזיז את הערוצים כדי לסדר את הבתים והפיזמונים, אבל עשית אחלה עבודה

sandbird4

New member
הוא לא כתב איך ליבא קבצי אודיו

כנראה ששוב CUBASE יכול לעבוד רק עם התקנים חיצונים. טוב... עד שיהיה לי אולפן עם מלא כלים חיצונים נראה שאין לי מה לחפש ב-CUBASE הזה. אני אחוזר לתוכנות האחרות שלא דורשות כלים חיצונים כדי לעבוד איתה.

HeavenlyB

New member
זה כנראה יהיה הסבר נפרד.

הסברתי רק על סוגי הערוצים, עם קצת דוגמאות פה ושם. כדי לייבא קובץ אודיו, פתח ערוץ אודיו, סמן אותו, ושים את הסמן של הזמן במקום בו אתה רוצה שהקובץ יתחיל. גש לתפריט FILE ובחר ב-IMPORT, שם תמצא AUDIO FILE ותוכל לייצא קבצי אודיו שונים. ** לא תוכל "לנגן" קבצי אודיו במקלדת (כמו בפרוטי לופס), בשביל זה צריך סאמפלר.

sandbird4

New member
תודה! וברור לי לגבי הסאמפלר וגם...

בנתיים עשיתי הקלטה ממקור אודיו חיצוני (פטיפון) לתוך CUBASE כדי שיהיה לי WAVE לשחק בו. עכשיו שכתבת איך לעשות IMPORT ל-WAVE אז הוספתי דגימה מתוך קובץ WAVE. אני כבר די מבין לבד הרבה דברים בעצמי.

murzik3591

New member
עצור במקום ואל תזוז חתיכת נקניקיה!

תן מפרט שרשרת הקלטה
הקלטת סקראצ'ים
איזה כרטיס קול יש לך
השתמשת בפרה מאפ

sandbird4

New member
האמת ששבוע הבא אני מחליף ה-כ-ל

במיקרה הפעם לא עשיתי הקלטה של סקראצים אבל לפעמים אני עושה את זה. אני עושה רמיקסים פה ושם ועד עכשיו לא עבדתי עם CUBASE אבל אני רוצה ללמוד איך לעבוד איתה. בעבר ניגנתי על אורגן 7 שנים אבל כרגע זמנית אין לי מקלדת שליטה או סינטי - דבר שהולך להשתנות בקרוב. ולגבי המפרט שאני משתמש בו כדי להקליט מפטיפון: פטיפון: טכניקס ישן מאוד שכבר במצב כל כך רע ששבוע הבא הוא יוחלף ב-SL1210 חדש. אני יכול להעיד שהפטיפון הזה ממש תותח ומחזיק מעמד הרבה שנים בלי בעיה - גם בשימוש "כבד". מיקסר: PHONIC דגם ישן עם 8 ערוצים שמשרת אותי כבר הרבה מאוד שנים (כמו הפטיפון). דגם: MX8200 היציאה LINE OUT של המיקסר מחוברת ל-LINE IN של המחשב. כרטיס קול כרגע: 2 כרטיסים של CREATIVE. וכמו שכבר כתבתי במיקרה שבוע הבא ה-כ-ל הולך להיות מוחלף בציוד חדש - פרטים בקרוב

HeavenlyB

New member
עוד מאמר נוסף ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הסבר מפורט על ה-Transport. עכשיו סוף סוף תדעו מה כל כפתור עושה במפלצת הזאת

למעלה