הצעות לשם

TomerZimmermann

New member
הצעות לשם

ידידה שלי ציירה לי אתמול על הקיר שטנית (אישה כוסית ערומה עם כנפיים זנב וקרניים). אני צריך למצוא לה שם. למישהו יש רעיון?

גלי®

New member
מישהי שמעה כאן תוכנית אחת יותר

מידי , של "דידי לוקלי" ?

גלי®

New member
התוכנית של דידי הררי ? זו שמשודרת

כל יום בצהריים ? כאילו דהההה ? *גלי ששלושה שבועות חופש של המתבגרת שלה השפיעו עליה קשות*

IC4

New member
Liraya

שאלה חשובה היא יותר- האם הא תצייר מלאכית אלוהית שגם היא כוסית ערומה עם כנפיים (בלי זנב ובלי קרניים) כי תמיד פנטזתי על קעקוע כזה רק שצריך אומן/ית שתעשה זאת
עוד שמות מומצאים: Akira Crydunt Phantisha

TomerZimmermann

New member
אתה יכול למצוא תמונות כאלה באינטרנט

בטח יש הרבה תמונות כמו שביקשת באתרי קעקועים ואפילו בחנויות קעקועים. אם אתה לא מוצא, תודיע לי ואני אבקש ממנה לצייר את זה בקטן על דף ותוכל לקחת את זה למקעקע אבל עדיף שתמצא תמונה של קעקוע כי לא כל ציור אפשר להפוך לקעקוע (תלוי בגודל וברמת הפרטים ובלה בלה בלה).

Cruella DeVill

לא, סתם.. הייתי הולכת על אנסטסיה.. או אזמרלדה... או גרציאלה... או עמנואל(ה)! בהצלחה...

IC4

New member
האמת חיפשתי פעם !!

עשיתי חיפוש ארוך ומייגע בכמות אתרים ולא מצאתי שום שמיק אפילו לא שמיקון קרוב ואם ארצה להפוך את זה כבר למשהו יותר רציני אתקשר אליך (בתור מנהל פורום מאטריקס וקונספירציות יש לי את כל מספרי הטלפון של משתמשי תפוז)

ashmash

New member
לדעתי מרגרט זה שם טוב

כן מרגרט זה שם מצויין. אולי דווקא כי הוא לא מתאים... ובכלל, למה צריך לתת לכל דבר שם? מה רע בלקרוא לזה אישה כוסית ערומה עם כנפיים זנב וקרניים?!

ashmash

New member
אולי בעצם

אולי בעצם תחפש במילון עברי-לטיני איך אומרים אישה כוסית ערומה עם כנפיים זנב וקרניים ותקרא לציור ככה... או אולי מריה הקדושה משהו נוצרי כזה...

TomerZimmermann

New member
דווקא חשבתי על זה

לא לתת לא שם הכוונה. אבל זאת שציירה לי אותה התעצבנה עליי אז החלטתי שאני אתן לה שם. דווקא מרגרט נשמע חביב. כנראה באמת בגלל שהוא לא מתאים. זה בנתיים עדיפות ראשונה.

תומר צימרמן!

נו, אני בטוחה שכולנו סקרנים נורא: על איזה שם החלטת לכוסית שלך?! מחכה בשקיקה ליה שכרגע הבינה שהיא עושה את עצמה פאתטית משהו... פויה, ליה!

TomerZimmermann

New member
and the oscar goes to....

קולות תרועה חצוצרה קטע גיטרה והתשובה היא: עוד לא החלטתי. עוד לא הציעו לי רעיונות שמצאו חן בעיני ואני ממש לא מקורי אז אני לא מצליח למצוא שם לבד. למה פאתטית?

TomerZimmermann

New member
רק בשבילך

החלטתי להעלות תמונה שלה. לצערי התמונות סטילס במצלמת וידאו שלי הן באיכות גרועה אבל לא נורא. זה מה יש. תהנו.

זה פשוט דורש...

שתקרא לה מריה. ובקשר לפאתטיות: "מחכה בשקיקה"?! לפחות אני מסוגלת לחרוז...D-:

למעלה