הצעות לשיפור הפורום

innocence

New member
האנגלית שלי דיי טובה, אני חושבת:\

אבל אני לא מבינה מה רע בדברים בעברית, היא לא שפה כל כך גרועה...

אין בעיה עם *דברים* בעברית..

יש בעיה עם *דריה* בעברית.. זה פשוט לא נשמע לי טבעי.

innocence

New member
טוב נו, בערך כל דבר לא נשמע טבעי כל

כך בעברית, זה פשוט ככה:\

ailag

New member
פיקים ../images/Emo5.gif (בד"כ)

אבל שיהיה, אם נמצא משהו טוב.. ד"א , אהבתי את זה שאנשים מתמקדים על דמויות צדדיות, כמו הפיקים על איימי.

exchange program

פתאום חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שאנחנו לא פורום דריה הישראלי היחיד! אם כן מדוע שלא נשלח נציגות הולמת לפורומי דריה דוברי עברית אחרים ונשכנע אותם להציץ בפורומינו ולהפך? כך נוכל לקבל רעיונות, ואף להרחיב את הקהילה. אם תביעו הסכמה יש למנות נציג דיפלומטי, ומי מתאים יותר ממנהלתנו החביבה.

משחקים

משחקים זה כמובן טוב ויפה, אך לפי דעתי לפחות, צריך להיות להם קשר לנושא הפורום. לצערי, משחק התפקידים של המחלות הנפשיות הוא לא כזה. כמובן שאם הפורום היה מקובע על הנושא שלו בצורה טובה, לא היה מזיק כלל לשחק במשחקים שלא קשורים, אבל לא זה המקרה. כמובן, אתם תעשו מה שאתם רוצים, אבל אני מנסה לחשוב על כמה שיותר משחקים שיעודדו צפייה בדריה ויהיו קשורים לנושא הפורום.

innocence

New member
אני חושבת ששום משחק שהוא לא משחק

תפקידים יכול להתאים לנושא עצמו...:\ אבל מי יודע?

למה את אומרת דבר כזה?

יש לי כבר הרבה הרבה משחקים שקשורים לנושא בראש, אבל אני לא אתחיל איתם כבר עכשיו.. בקרוב :)

innocence

New member
באמת?

אז אני מניחה שהיצירתיות שלי ישנה (אולי היא תחליט לקום בשנה הקרובה)

אני אתן לך דוגמא-

אני נותנת ציטוט מדריה ואתם צריכים לגלות מאיזה פרק זה/מי אמר את זה. או, אני נותנת screenshot מדריה ואתם צריכים להמציא דיאלוג שיתאים לסצנה (עשו את זה פעם באיזה אתר דריה ולדעתי יצא ממש מוצלח). ויש עוד רעיונות רבים אבל חבל לגלות הכל..

innocence

New member
הו! המשחק השני נשמע לי מגניב!

הקטע עם הציטוט - אני לא אצליח.. לא ראיתי את כל הפרקים ואני מתקשה קצת עם ההורדה של כולם (הם לוקחים המון מקום על המחשב! ולא תמיד יש אותם באיכות קול טובה:\) אבל זה נחמד שמישהו פה מקורי:) עלי והצליחי!

...

אכן, להוריד את הפרקים זה סיוט.. (ובעצם אסור לנו לדבר על זה.. אחרת גיתית תהיה בצרות.. נוגד מדיניות תפוזית).

innocence

New member
אבל אנחנו לא באמת מורידות את הפרקים

נכון? אנחנו רק *מדברות* על זה, ובתכלס אני בכלל לא מצליחה להוריד בכל מקרה:\

אני בטוח לא מורידה..

אני במקרה מצאתי את יותר ממחצית פרקי דריה צרובים על דיסקים ואני בכל רגע מתכוונת להסגיר אותם למשטרה.. :) (תפני אליי בדרך פחות פומבית לעצות איך בדיוק מצאתי אותם לגמרי במקרה..)

ailag

New member
טכנית

אני לא זוכרת שראיתי שהוציאו את הפרקים בפורמט כלשהו. את הסרטים כן, הפרקים לא.. אני לא אדבר על הורדות, אבל אזכיר שיש לי איציק, ובמקרה הופיעו בביתי דיסקים עם כל הפרקים בפורמט הקטן :)

innocence

New member
פחחח.. פושעת קטנה:)

אשמח לקבל את האייסי קיו שלך:) על כל מקרה.

למעלה