שינוי התקנון לא נראה לי
קשה להכנס לפורום ולראות את האלימות המילולית, נכון שהעתונות שלנו מלאה באלימות, ואנחנו חיים וחווים אלימות יום יום, לפחות אפשר לאמר כי בשעת רחיפה, או בעמדה, וגם בשדה הנחיתה,זה לא כך,יש בהחלט אהבה,וחברות בין האנשים.אני מעיד על עצמי כי בנוסף להנאה שאני מפיק מהרחיפה, אני נהנה מהקשר הטוב והחם שבין האנשים בעמדת ההמראה, ובאויר. לתחושתי הרצון לשנות את התקנון בא לפתור בעיה נקודתית, זה דבר שאיננו נכון ויכול בסופו של דבר לפגוע רק בנו, היום רוצים להפסיק חברות מסיבה אחת, ומחר ישנו תקנון מסיבה אחרת. שימי התנהג באופן ניבזי כלפי הטייס הראשי, והוגשה תלונה במשטרה, בכך לדעתי הענין מטופל עי החוק, והאספה הכללית של האגודה איננה ועדת חקירה שצריכה להוציא מסקנות, לויכוח בין אנשים יש תמיד שני צדדים, ושני הצדדים אחראיים למה שקורה בניהם, אז מה ההגיון שהאספה תחליט בלי לחקור את מה שקרה, מה הוביל למה שקרה, שימי אבד את העשתונות והגיב בצורה אלימה, הוא לא היחיד, כאן בפורום קורים דברים לא פחות אלימים, משהו חושב שצריך לסלק חבר אגודה שמשתלח בשני ! לסכום אני לא מקבל שצריך לשנות תקנון כדי לסלק חבר, לא חושב שאספה כללית צריכה לעסוק בכך, יש חוק במדינה ויש רשויות שמטפלות באלימות. שימי עשה את כל ההכשרות קבל את ההסמכה והתעודות, יכול להיות שהוא אשיות לא נחמדה ונעימה, שכל חבר אגודה יגדיר לעצמו את היחסים שלו עם שימי, אני יודע שמעכשיו כמה חברים כועסים עלי, ואני עצוב על כך. אך כמו שאיתמר אומר : זאת דעתי ואני תומך בה. והאמת אני כבר מתגעגע לאיתמר, שרק יהיה בריא ומהר, אוהב את כולכם ורחיפה בטוחה ונעימה.