הצעות לשינויים בתקנון העמותה

הצעות לשינויים בתקנון העמותה

לקראת האסיפה הכללית שתתקיים ב 29.10.02 הועלו מספר הצעות להכנסת שינויים בתקנון העמותה. הקישור לדף הצעות השינויים נמצא בדף הבית, יחד עם נושאים שונים נוספים הקשורים לאסיפה הכללית הקרובה ולשנת החברות החדשה שהחלה לפני למעלה מחודש. והקישור לדף הבית שלנו משייט לו כל הזמן במעגלים, כבר חודשים רבים ללא הפסקה, כאן, כאן, למעלה.

תיקון מספר 2- סוף הדרך לאגודה

חברים יקרים, הוספת תיקון המאפשר לעמותה לסלק חבר על בסיס " החבר מתנהג באופן אשר אינו הולם את רוח העמותה ואת עקרונותיה או פועל על מנת לפגוע בעמותה או בחבריה" זהו תחילת סופה של האגודה ומי שהעלה את ההצעה הזו צריך להיות המועמד הראשון לעוף ממנה מטעמי "פגיעה בעמותה ובחבריה". זו הצעה המובילה להפחדה של החברים (שרבים מהם כבר היום משום מה מפחדים לדבר באופן גלוי) ולסתימת פיות דיקטטורית כי הרי כל מחאה של חבר בנושא כשלשהו עלולה להביא אותו ל"הדחה" שהיא למעשה שלילת רשיון, שלילת ביטוח ומחיקת כל המאמץ והכסף שהשקיע אותו אדם להגיע למה שהגיע וזוהי גם הדרך הקלה ביותר של וועד האגודה להתמודד עם בעיות. ראשית אני מאוד ממליץ לוועד האגודה לבדוק במנהל תעופה האם הם מסכימים לזה למשמעות של התיקון הזה שמשמעותו נהירה של כל ה"מודחים " לקבלת "רשיון הפעלה " פרטני שמשמעותו "כשלון" של האגודה בעניין מתן רשיונות במנדט מטעם "מנהל תעופה" שמשמעותו עלול להיות העברת רשיונות תחת מנהל תעופה וזה מה שאף אחד מאיתנו לא רוצה- האמינו לי. מי שהעלה את ההצעה טרם הפנים את העובדה שהעמותה הזו הינה הגוף היחידי בפועל שמוסמך לתת רשיונות והגדרים להפעלת מצנחים ובעניין זה האגודה היא כמו משרד התחבורה. היעלה על הדעת שאדם יישלל רשיון הנהיגה שלו כי פעל נגד מטרות כלשהם ? שנית אם אין היום עדיין אלטרנטיבה -זה יהיה הזרז להקמת אגודה של "מודחים" ואחרים שיצטרפו אליה. חברים- האגודה היא של כל אחד ואחד מכם וקיומה וחובתה של האגודה כגוף היא לשרת את האינטרס האישי של כל אחד ואחד מכם כפרט ולא כפי שזה נראה ע"פ ההצעה לתיקון שבו החבר נועד ע"מ לשרת את האינטרסים של האגודה. נסיון הזריקה של משה נקש מהאגודה והתהליך המכוער לאורך כל הדרך היה אות קלון ובושה לאגודה ולמטרותיה וצריך לשמש לכולם אות אזהרה. למזלה של האגודה נכחו באותה אסיפה שבה הועלה העניין להצבעה גם אנשים מתחום הממ"גים וכאלו שלא הורעלו בעניין ששמעו את נאום ההגנה של משה נקש ששטח את מסכת התנהגות (התעללות) הוועד דאז (שאחד או שניים מהם מתפקדים בוועד גם היום ) וביטלו את ההצעה. אני מבקש ומציע למי שיזם את ההצעה לתיקון 2 לבחון שוב את ההצעה ולהוריד אותה מסדר היום באסיפה . לחילופין - אולי כדאי אכן לדון באסיפה הכללית לחלק את פעילותה של האגודה לשניים 1. לעניין הרשיונות. 2. לעניין פעלויות האגודה מעבר לנושא הרשיונות. ובפעילות מספר 2 תוכלו לדחוס את כל הריבים , התקנות והחוקים ככל שתחפצו לזרוק ולחבר אנשים לפי ראות עיניכם והכל בתנאי שעניין הרשיון לא נפגע מיריבויות אישיות. אהרון ניסנבאום .

shaison

New member
רק לא עוד נקשים!!!!

ללא קשר לדעתי על הצעת החוק מקרה נקש הוא מקרה חמור שנתנו לאיש לנאום שקרים וחצי אמיתות ללא יכולת של אף אחד אחר להגיב. השתתפתי בישיבת וועדת טייס ראשי (גם אתה היית) בה תקף נקש פיזית את טייס ראשי כולל זריקת כוסות זכוכית וכלי משרד ללא שום סיבה מוצדקת וללא כל התגרות הוא לא נתן אפילו להשיב לטענותיו ודבריו טייס ראשי בחר להסיר את תלונתו במשטרה (לדעתי טעות מרה) ע"מ לא לפגוע בעבודתו ופרנסתו של נקש (מורה נהיגה) ואין לי ספק שעד עצם היום הזה נקש לא מעריך את זה. אני מאוד מקווה שאנשים כמוהו יהיו חברים באגודה אחרת. שי לנואל

שוב הלנואלים ???

שיקה, אני זוכר היטב שהשתתפת באותו יום ואני גם זוכר שאף אחד מהנוכחים כולל אתה שהיית ממש לייד משה נקש מעבר להסתכל (לתחושתי גם בהנאה מסויימת) לא טרח \רצה לנסות לעצור אותו בזעמו מלהתקדם לעבר יוסי שטייף. כולכם חזקים בדיבורים. היחיד מהצד השני של השולחן שניטרל את משה הייתי אני - ויוסי שטייף חייב לי מספר שיניים קדמיות שעדיין יושבו בפיו. - אתה חושב שהוא מעריך את זה ?? ויחד עם זאת מה שנעשה אז לאורך כל הדרך - כולל ובייחוד התנהגות האגודה היה בזיון וחרפה בהתגלמותו. ואני מודיע לך כמו לשאר החברים שעונים בעילום שם שהאגודה אינה אמורה לעניין אף אחד מבחינה חברתית וזכותו של משה נקש, של שימי או כל שם אחר שמומע על ידכם בנימת בוז לטוס עם רשיון אפילו אם הוא לא חבר של 100% משאר חברי האגודה. דבריך מוכיחים לי שלא למדתם דבר מאז. ולאיתי - נקודה יפה ומעניינת. באופן אישי לא מעניין אותי תיקו האישי של אף אחד מהחברים אולם כן - ברור לי שזכותו של כל חבר באגודה לראות את כל החומר כפי שזכותך או זכותו של כל נושא משרה זה או אחר. הרי כולנו בפוטנציה חברי וועד\נושאי תפקיד באגודה אז מה הבעייה ? לפתרון הבעייה שהעלת , היום יש מכשיר חדשני וסודי שניתן בקשרים מאוד מיוחדים (שיש לי אותם) להשיג אותו שנקרא סורק. כל מסמך שמנצא בתיקים אמור להיות לו גיבוי בסריקה כך ששום מסמך לא יילך לאיבוד. אכן מוכן להוסיף את עניין הסריקה להצעתי. אהרון.

shaison

New member
למה להטעות

אני לא נהנה מכול סוג של אלימות ולפי זכרוני למעט בן אדם אחד שהיה בצידו השני של השולחן כולם כולל אותי עזרו לעצור את ידידך האלים. היו עוד אנשים שלא אישרנו להם דרגה ודרשנו מהם לעמוד בדרישות אף אחד מהם לא זרק כוסות ושאר ירקות. הטיפול בנקש בוועדת טייס ראשי בה היית שותף היה מקצועי נטו (לא מעניין אותי סיפור הכספים זה לא היה באחריותנו המקצועית ומעולם לא נדון בוועדה) ולא היה שונה מהחברים האחרים אבל הוא בחר בדרך האלימות בתור תגובה וחבל. שי לנואל

darlun

New member
לנואל יקירי

ראשית אני שמח שאתה מדבר בי כל כך הרבה. אלימות היא דבר פסול,אך גם חתול שתלחץ לפינה יסרוט אותך. מעולם לא הרמתי יד על אדם.הפרשה בעינייני היתה מכוערת ,נטולת הגינות רצופה כוונת חיסול חשבונות אישיים מצד חבר וועד.חבל שלא היית חד עין ואוזן להבחין בכך או שמא היה לך אינטרס לשתף איתו פעולה.יוסי שטייף שלל לי דרגה 4 מבלי שפגש בי שלוש שנים קודם לכן.באספה הברור בה גם אתה היית נוכח התפתל בשקרים כדי להצדיק את השלילה,טען שראה אותי מבלי שאני הבחנתי בו וכשנוכח שהשקר נחשף התריס לעברי "הדיון בעיניינך נגמר, תצא מכאן" ואתה ישבת,שמעת,וחושי הצדק שלך נאטמו לפתע,לא ידעת לאמר שקיימים אמצעי תיקון,אזהרה ,הבהרת מהות העברה(שכלל לא היתה) פשוט שתקת.מה נותר לעשות?לאחר שכבר פניתי לקלוב התעופה ולמינהל התעופה עוד לפני הדיון הזה והם החזירו אותי לאגודה.אם דעתכם היתה חפה מכל כוונת חיסול הייתם מצליחים להוציא אותי מהאגודה ,אך נסיון זה שלכם נכשל כשלון חרןץ מפני שהציבור לא טיפש והוא הבין היטב מי עומד אחרי המהלך ומהיא כוונתו.ביזיתם את האגודה וגרמתם ליצירת אוירה עכורה שמהדהדת עד היום.אם אפשר היה לעשות ביטוח מבלי להיות חבר אגודה הייתנשאר עם קומץ מצומצם של חברים שהיו מסכימים לממן לך נסיעות במשלחת על חשבון החברים.לסיום הרשה לי להזכיר לך את נושא ההכפשות נגדי במענה הקולי של האגודה ע"י מיכל מור באותה תקופה,עניין שהיגיע לבית המשפט ובית המשפט פסק נגד מיכל מור והיא שילמה לי פיצויים על ההכפשות ,עיניין זה נישאר סמוי ועד היום לא ניתן לו פומבי.אז של נעליך לנואל יקירי תיסתכל בראי ותתבייש. משה נקש

shaison

New member
ושוב השקר הזה.......

ראשית אני עצוב שאני צריך לדבר עליך ואני מוותר מרצון על תואר יקירך. אתה טוען שמעולם לא הרמת יד על אדם אבל כסא כוס מהדק סיכות ושאר ירקות שזרקת על יוסי זה לא הרמת יד??? באותה ישיבת ברור אמרת בעצמך שלא טסת בהרים בשלוש שנים שקדמו לישיבה למעט טורקיה (נדמה לי שזה היה טורקיה) ולכן אתה לא עמדת בדרישות לדרגה מראש או לשמירת רשיון בתוקף ע"פ ספר העזר המבצעי!!! יוסי אמר לך שהדיון בעינינך הסתיים כי לא נתת לו לדבר ולהשיב לך ממש כמו תינוק שחושב שעם הוא צועק אז הוא צודק. אני מעולם לא הייתי בוועד האגודה הישיבה בה השתתפתי אתך הייתה של וועדת טייס ראשי והיא היתה מקצועית נטו עד שהפכת אותה לשדה קרב(לא יודע מה הסיפור בינך ובין יוסי אבל היו בישיבה עוד 4 חברי ועדה). לא מכיר את סיפור מיכל מור ולא השתתפתי בנבחרת ישראל מאז 96 כך שאני לא יודע את מי אתה מנסה לשכנע שאני נוסע על חשבונו (ומי שמתחרה בנבחרת השיג את זה ביושר ומגיע לו). להזכירך מי שעיכר את האווירה ולא נהג ביושר היית אתה כשעיקר תקציב ליגת הממר"ים בניהולך הושקע בקניית אוכל ומשקאות לחברי הליגה ונשותיהם!!! זה היה מאותם דמי חבר של שאר חברי האגודה להם לא קנית אפילו כוס מים. לא יודע מי ביזה את האגודה ואיך אבל אני חושב בהחלט שמקומם של אנשים שפותרים בעיות בדרך האלימות הוא לא באגודה. אני לא יודע על איזה נסיונות חיסול באגודה אתה מדבר אבל אני בטוח שאותם אנשים אחראים גם לחיסולו של קנדי. אז תסתכל במראה ותתבייש לך על כל השקרים שי לנואל (אני מקווה שאתה מבדיל ויודע מי כותב לך)

darlun

New member
לנואל-אתה תותח

חשבתי לתומי שתבין לבד שלא הרמתי יד על אדם מתייחסת לתקופה לפני מקרה שטייף.אני לא מבדיל בינך ובין אחיך ואל תיטען לגבי טענת כוונת שקר בשל כך וכדי לא לפגוע אני משתמש בשם המשפחה.יוסי שטייף שלל לי דרגה 4 מספר חודשים לפני הדיון בעניין כשהוא לא טורח להסביר את הסיבה לכך, על המכתב היית אתה חתום כוועדת טייס ראשי, לא טרחתם לדבר איתי מילה או לזמן אותי לברור(לימים גם אתה הסכמת שצעד זה היה מוטעה).את הברור אני יזמתי ואז לראשונה שמעת ממני שלא טסתי בהרים שלוש שנים.אתה הופך סיבה זו לסיבת הפסילה שהיתה מספר חודשים קודם לכן.ואם ההרים הם הסיבה מדוע לא תזהירו ותתנו לחבר בשבת הקרובה לטוס בהרים ולחסל הפרשה?האם זו סיבה שבגללה צריך חבר לעמוד מהתחלה בתנאים לקבלת דרגה 4?אתה יודע שרק לי מתוך כ-85 בעלי דרגה 4 פסלתם?האם בדקתם אם כולם טסים בהרים?אני מכיר הרבה חברים שלא טסו בהרים יותר זמן ממני ולא פניתם אליהם כלל.כמנהל ליגת מנועים יצרתי לראשונה ליגה בעלת אופי חברתי מנוהלת בדייקנות כשכל הנתונים שקופים ,מספר חברים מתגעגעים לאותה תקופה,מאז שעזבתי את ניהול הליגה אין כלל ליגת מנועים ידוע לך?אתה מנסה להכחיש את הקנוניה אך זכור!המשטרה עדיין לא סיימה את החקירה בעניין התאונה של בנו של שטייף אותו אתה לימדת למרות שאסור לך היה ללמד אותו בשל גילו הצעיר ושגרם לפציעתו של משה ועקנין?ממש אין בינכם קשר!ואיך נירשם בנו של שטייף כחבר אגודה ביום התאונה ממש האם בשל כיסויי הביטוח?לא תוכל לטשטש את ריח הקונספירציה חוסר הצדק וכוונת חיסול החשבונות לה היית שותף .אני זוכר היטב את ידך המונפת בהצבעה לסלק אותי מהאגודה , ניכשלת אתה וחבר מרעיך וזאת ההוכחה שהצדק ינצח החברים לא טיפשים ולא ישכחו לך ולחבריך את החרפה.

shaison

New member
אתה טועה ומטעה

אני הסכמתי שהניסוח של מכתב השלילה היה גרוע המכתב היה במקום(לא הוצג לנו ניסוח המכתב לפני שנשלח) היו עוד 3 חברים שדרגה 4 שלהם נשללה אבל מה לעשות יש לך זכרון סלקטיבי. יופי של ליגה (אולי) אבל עדיין לא שמעתי על חוצפה וביזיון שכזה שחברי האגודה צריכים לממן ברבקיו ומשקאות למתחרים ומשפחותיהם (שם לב שעל זה לא ענית!!!). נושא בנו של שטייף אני אתן לשטייף לענות עם הוא רוצה אבל אתה מתבלבל ביני ובין איתי אחי שמבחינתו קיבל את כל האישורים שהיה צריך ועם ירצה יענה לך. אני לא מתכוון להמשיך ולהתנצח איתך יותר כי זה לא קשור לדיון אותו נהלתי עם אהרון ואתה כהרגלך שומע רק מה שאתה רוצה (ממש כמו בדיון בוועדה) וצועק שכולם עושים לך דווקא, להזכירך עד אותה ישיבה לא היה לי שום דעה עלייך לטוב או לרע דנתי בעייניך מקצועית נטו. שלום ולא להתראות שי לנואל

שנון 3

New member
שקרים וריחות.

משה נקש יקירי בוקר טוב, לא נפתחה ולא תפתח חקירה משטרתית בנושא תאונת משה ובנו של יוסי (נכון אתה ואהרון ניסיתם לפעול בכיוון וכתבתם מכתבים לכל העולם, אך זה לא הזיז לאיש). לא ברור מדוע אתה נטפל לילד כשהאשמה בתאונה היתה של משה שנכנס לנחיתה ברוח גב בזמן שהבן של יוסי נכנס מהצד הנכון. נכון מאותו רגע שניהם הפסיקו לתפקד ולכן הם התנגשו. ריחות מסריחים יש היום בכל פינת רחוב, משרד ממשלתי ובית ספר לנהיגה!!! האם מישהו חוקר שם את הקונספרציות? זכור לנו היטב שגם את יוסי קופר ז"ל תבעת (בשל היותו טייס ראשי ויו"ר). בית המשפט מחק את תביעתך על הסף!!! אנא זחול חזרה לחור ממנו יצאת וסחוב לשם את אהרון גם.

עשיתי מספיק דברים בחיים-אבל לא את ז

שנון, בקרה פפלה פוני או איך שאתה מכנה את עצמך כל פעם. אין לי שום קשר לעניין בנו של יוסי שטייף וזה גם לא מענייני וגם אין לי קשר ולמכתבים של משה נקש או שימי או אחר שדורך לך על היבלות אז רד ממני בעניין הזה. כל מה שמטריד אותי כתוב בגלוי חתום בשמי המלא ואינו מתייחס לחפש פשלות קטנוניות של אדם זה או אחר - יש מספיק אחרים שעושים זאת טוב ממני אתה לא צריך להוסיף לי עוד. אהרון.

bakara

New member
אהרון יקירי - לך לך ואל תשוב

אהרון היקר. לא נמאס לך להטיל אימה על החברים? מה אתה חושב - כולם "טיפשים"? אתה באמת חושב שהחברים לא יודעים לקרוא עברית? תקרא את ההצעה לשינוי התקנון: רק האסיפה הכללית יכולה להוציא חבר מהעמותה. אתה מבין - רק האסיפה הכללית. לא הוועד המושחת ולא אף אחד אחר. הבנת?! ואם אתה רוצה להיות "חבר" של אנשים כמו משה נקש (זה ש"רק" תקף את הטייס הראשי - יוסי שטייף וזרק עליו כיסא ושדכן כי לא נתנו לו דרגה) או של שימי הנגבי (זה ש"רק" תקף את הטייס הראשי - אמנון האן וירק וצעק עליו כי לא אישרו לו טיסת קרוס), שיבושם לך. אני לא רוצה להיות חבר אגודה עם אנשים שכאלה (גם לא קשרי חברות מסוג אחר). כולי תקווה שיש עוד חברים אמיתיים שברור להם שחייבים לעשות סוף להתנהגות הפרועה הזו - ולא לתת גושפנקא לאנשים שמשתמשים באלימות (פיזית ומילולית) על מנת להשיג את מטרותיהם. שלך, צמד בקרה.

שאלה חשובה לאהרון.

אהרון שלום, ברצוני להבין את הצעתך לסדר היום, האם אתה מציע שכל חבר יוכל לחטט בתיקו האישי של חבר אחר? כך שכל אחד יוכל לגשת ולהעלים מסמכים מתיקו של חבר אחר (הרי בגלל זה תקף שימי את הטייס הראשי)? אם תקרא את תקנון האגודה תבין שהשינוי לא מאפשר לוועד לסלק איש!! רק האסיפה הכללית יכולה!!! איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה

yuki sun

New member
אהרון - אל תטעה את החברים

לאהרון ניסנבאום שלום. כפי שידוע לך הנני מכהן כחבר ועד האגודה. בכוונתי לסיים את תפקידי במועד האסיפה הכללית הקרובה (29.10.02) ולפנות את הכסא למתנדבים אחרים. עד היום נמנעתי מלכתוב באתר האגודה ובפורומים השונים, על מנת שלא להביא לזילות מעמד וועד האגודה, תוך ידיעה שכנושא תפקיד, עלי להתרחק מכל התנצחות ומההכפשות שלצערי שוררות לעיתים בפורום זה. יחד עם זאת לא נעלמו מעיני דברי השטנה, ההכפשות וההמלצות אשר הטחת (אתה וחבריך עלומי השם) בי ובחברי הוועד האחרים, אשר חלק מהן עלה כדי הוצאת לשון הרע ופגיעה בשם הטוב. אני שלא כמוך מקווה שציבור החברים ישפוט אותך. לגופם של דברים: אני אחד מהיוזמים של ההצעה לשינוי תקנון העמותה ואני גאה בהצעה. בניגוד להפחדות ולהטעיות שבדברים מטעמך, המטרה אינה לגרום להרס האגודה אלא להציל אותה. הכוונה היא לתת לאסיפה הכללית (וכמו שכתב כאן מישהו בשם - bakara, רק לאסיפה הכללית יש סמכות להוציא חבר מהעמותה) שיקול דעת להרחיק משורותיה חבר שנוקט באלימות ומתנהג בצורה שאינה מקובלת על חברי העמותה!. כן. אנחנו לא רוצים חברים שתוקפים חברים אחרים או פוגעים באגודה או בנושאי התפקידים באגודה! אנשים כאלה מוטב שילכו לרעות בשדות אחרים. תנוח דעתך. כל תיקון לתקנון שיתקבל, אם יתקבל, לא יחול באופן רטרואקטיבי אלא יחייב מכאן ואילך (ואם להיות יותר ספציפי - לא ניתן יהיה לעשות שימוש בתיקון המוצע על מנת להרחיק את משה נקש או את שימי הנגבי על התנהגותם בעבר). מצאתי לנכון לכתוב הודעה זו על מנת שלא לאפשר לך להטעות את החברים. אין בכוונתי להגיב על הודעות נוספות שתכתוב בנושא אלא להציג הענין בצורה מקצועית במהלך האסיפה הכללית. אח"כ יהיו הדברים נתונים בידי החברים - אשר אם ירצו, יאשרו את התיקון ואם לא, אז לא. בכבוד רב, יוקי שמש.

מי הם אותם "שדות זרים "????

אני שמח לתגובתך ומייד תבין מדוע. אף חבר שלי לא ענה בעילום שם ואם ישנם כאלו שענו בעילום שם אני מהמר שהם חבריך הנועזים דוקא. לא השמעתי דברי שיטנה איומים ולא הכפשות ואם אתה רומז על דברי כהוצאת לשון הרע ופגיעה בשם הטוב של מישהו אתה יכול תמיד לתבוע אותי. גם אתה אדוני האדווקט המלומד טרם השכלת להבין או שהשכלת ואתה בכוונה מטעה את ציבור הקוראים ש - "אין שדות זרים " לרעות בהם. לשם העניין הציבורי ספר לנו בבקשה מר שמש המלומד מציל האגודה להיכן יכול ללכת אותו "אוייב העם" שאכן אף אחד לא סובל אותו אבל השקיע מיטב כספו בקורס 1 2 3 4 חירום, גרירה, טנדם ממ"ר וממ"ג לקבל את רשיונו שכל חטאו הוא שאינו מקובל או אינו נוהג חברתית לפי "רוח העמותה" ? ולפני שאתה מגיב - בדוק עם אותם 5 אחרים אכן מוכנים ויכולים לתת רשיונות לאלו שאתה בפעולת הצלה נועזת זורק משורות האגודה ? אני מבקש תשובה ממוקדת לשאלה מי הם אותם שדות זרים שאתה שולח לשם את כל מי שלא מוצא חן בעניך ? אהרון.

מה עושה מי ששלו לו את רשיון הנהיגה?

או את רשיון הטייס? או רשיון השייט? או את רשיון הצלילה? הוא לא עושה דבר!!! למה? כי הוא לא יכול לקבל בשום מקום אחר רשיון נהיגה, טייס, שייט, צלילה וכו´. ואגב סליחה שאני מביעה ענין ועונה לך (שוב הלנואלים), לפחות אני מביעה ענין. אולי את האחרים אתה פשוט לא מענין (קצת עייפת אותם)?? איתי (שוב) לנואל שמיים מצנחי רחיפה.

למה לשלול רשיון בכלל ?

איתי, למה לשלול רשיון לאנשים על בסיס התנהגותם החברתית ? מה הקשר בין התנהגות לפי "רוח האגודה " לבין הרשיון לטוס ? אם אני הייתי מאבד רשיון טיס, שיט צלילה וכו כי שאר החברים לא סובלים אותי הייתי פונה לבית המשפט וזוכה !! מה קרה לך איתי ? אגב, אם נדמה לך שרק אתה ואני קוראים והשאר התעייפו - אתה טועה ובגדול. אהרון (שוב ).

לאהרון מיסנבאום

אהרון שלום הדרך שבה אתה עונה ומכנה את יוקי לא מוסיפה כבוד לא לך ולא לטיעוניך. כבר הערתי לך פעם על כך, והתנצלת. למה לחזור על שגיאות? שאול שפי

למר שאול שפי

1. ראשית ניסנבאום ולא מיסנבאום בשבילך. 2. אין פסול בדרך שבה הגבתי ולא זכור לי שמיניתי אותך לשמירה על כבוד טענותי.הפעם חרגת ממקומך. טיעוני מבוססים היטב ולו גם היו כתובים באמהרית עילגת ובכתב ברייל והערתך נדחית יחד עם הצגת התנשאות מיותרת שאינה מקובלת עלי. השגיאה היחידה היא שפעם קודמת התייחסתי להערתך בנימוס. אם כבר התערבת ענה אתה לשאלה שנשאלה- מי\מה הם אותם שדות אחרים שאתם מכוונים לשלוח אליהם את מודחי האגודה שלולי הרשיון? 3. הצעת התיקון שיזם יוקי והוסכמה על ידך חורגת מכל גבול ויחסית לאיוולות שהוצגה תגובתי מתונה להפליא. 4. האם חשבתם מה ייקרה למשל אם חו"ח אותו מודח אגודה ששילם דמי חבר כחוק בתחילת השנה, עשה ביטוח אישי של 1000000$ והודח חברתית מהאגודה באסיפה הכללית בספטמבר, טס באוקטובר ועשה תאונה וחברת הביטוח כמובן תתנער מאחריות כי הנ"ל לא חבר אגודה ולכן טס לכאורה ללא רשיון. מי יישא באחריות ? אתה ? יוקי או שלצורך החלטות חסרות אחריות כאלו משלמים החברים ביטוח נושאי משרה כה יקר ??? ואם אין לך תשובה עניינית- אל תענה. נמאס מהמריחות הציניות שלך בכל נושא שעולה. אהרון.

למעלה