הצעות לשינה

סניק1

New member
הצעות לשינה

היי, אני אמא לילדה בת 5 ולילד בן שנתיים. שעת השינה היא 20:00, הילדה נרדמת מצויין ועם הילד זה פשוט קטסטרופה. מה עושים. תודה

dafgol

New member
גם אצלי זה ככה

יש לי
בן חמש וקצת,
בן שנתיים ורבע....אצלינו אותו סיפור.... אני מניחה שהבת שלך לא ישנה בצהריים,הקטנצ'יק ישן בצהריים - אני צודקת? הגדול שלי נכנס ב 20:00 למצב מאוזנח עם יונית לוי
, הקטנצ'יק מסוגל להתאזנח עם פסוקו של יום
אם הבן שלך במעון\צהרון\מטפלת\איתך בבית....נסי לצמצם את שינת הצהריים בחצי שעה ....תראי שהקטסטרופה תהיה פחות קטסטרופלית.... אצלינו זה ככה לפחות....

סניק1

New member
שינה

כן, אני יכולה להגיד לגננת, אבל לא נראה לי שהיא תתן לו לישון חצי שעה. הם הרי ישנים בערך ב-13:30 ומתעוררים ב-15:00. הענין הוא שאם אני יניח אותו בעגלה, שני נידנודים והוא ירדם. וכשהוא על הידיים שלי הוא מבקש ללכת למיטה, אבל מבחינתו זה פשוט משחק. ודי שמונה בערב אני כבר בקריסה.

תאירעות

New member
אצלי בדיוק הפוך...

רעות היא זאת שקשה לה יותר ללכת לישון(למרות שהיא לא ישנה צהריים)ותמיד זה עוד מים,נשיקה וכו... תאיר לעומתה מבקשת ללכת לישון
בדרך כלל בסביבות 19:30-20:00 ואם לא אז אני שואלת אותה אם היא רוצה ללכת לחשון ולרוב התשובה חיובית...
אני חושבת שכשהן יהיו באותו חדר זאת תהיה בעיה...

אילתית 2

New member
תראי בגיל הזה שלי עוד ישנה צהריים בגן

אבל זה לא הפריע לערב אחרי הגן מוציאים גם בבית הרבה מרץ אז מגיע הערב... ארוחת ערב, אמבטיה, בוחרת משחק/בובה/דובי שרוצה לישון איתו וספר שרוצה לספר לפני השינה והולכת למיטה היא מגיל צעיר (מגיל שנה ו3 חודשים) עברה למיטת נוער אז קל יותר לשבת/לשכב לידה ללטף להרגיע לספר סיפור שקט בחדר חשוך עם אור קטן וזהו נרדמת באיזה מיטה הוא ישן? בחדר נפרד או עם אחותו? יש איזה סדר או שיגרה בתהליך ההשכבה לישון?

דינהלה1

New member
רעיונות

מה שעובד אצלי זה לקחת לגן שעשועים ג'ימבורי או לכל פעילות אחרת כדי שיוציאו מרץ ויתעייפו. דבר נוסף שמתי בחדר מנורת לילה. וכשבתי מתחילה לרדת מהמיטה לאחר ההשכבה אני נותנת לה להשאר עם אור דלוק ולבחור ספר או שניים "ולקרוא במיטה" אבל בלי לרדת ממנה. לאחר שהיא נירדמת
אני מכבה את האור ולוקחת את הספר...מה שכן חשוב שלא תהייה פעילות נמרצת לפני השינה, אצלנו זה כולל: ארוחת ערב, מקלחת קצרה, צחצוח שיניים, הקראת סיפור או שיחה נחמדה על מהלך היום או מה שצפוי למחרת וכו...

למעלה