הצעות לפורומים...

ronnyorbach

New member
הצעות לפורומים...

בהמשך לאחד ממכתבי הקודמים (זה עם השעה הכי מאוחרת לידו...) אני מציע כמה נושאים של פורומים שהיה יכול להיות מעניין ו\או נפלא אם היו קיימים, וגם, איך לא, הצעות לשיפור... 1: פורום GoRiLLaZ. לדעתי הלהקה מעולה ואין סיבה שלא יהיה כאן פורום שלה. אני באופן אישי לא יכול לנהל אותו כי אני עומד להתחיל ללמוד (אני בן 14 כולה...)(רק בן 14 וכבר וכתב כל-כך הרבה? תתפלאו), אבל נראה לי שעם מעט חיפוש הנהלת הפורומים תמצא את האנשים המתאימים. 2:פורום mp3 באינטרנט: לדעתי זה רעיון גאוני: נתקעת עם אודיו-גלאקסי? כתוב בפורום. אתה לא מוצא את השיר החדש של ג´ניפר לופז בשום מקום? תשאל בפורום. מצאת אתר mp3 חדש ומעולה שאתה חייב לספר עליו למישהו והמשפחה שלך לא בבית? ספר לנו. (עד כאן הפרסומת...) נראה לי שעכשיו הבנתם מה בערך יהיה בפורום. ולא, בפורום תוכנות אין אנשים שמבינים בmp3 ובתוכנות mp3. מה לעשות, אילו החיים. אני באופן אישי הייתי מת לנהל כזה פורום, אבל מהסיבות האמורות לעיל (בי"ס) אני לא יכול. לזה אני בטוח שתמצאו אנשים. והצעה לשיפור לסיום: לא יזיק אם תעשו משהו עם כל ההצעות לפורומים שנשפכות כאן סתם חוץ מלבכות על זה כאן בפורום. לדעתי אתם יכולים לשים לזה באנר קבוע שבו כל הנושאים שהוצעו, שמוביל לטופס ההצעה לפורום. עכשיו כבר לגמרי גמרתי לכתוב להיום... לילה טוב לכולם.

oren*

New member
פורום MP3? איך לא חשבו על זה קודם?

מעל או מתחת פורום עבריינות לנוער? דרך אגב, האנשים בתפוז גם הולכים לישון לפעמים, השעה בה כתבת את הודעותיך (אחת עשרה בלילה) היא לא שעת עבודה.

ואחרי זה אני רוצה...

לנהל פורום סחר בסמים... מישהו רוצה גמה גרמים? שיבוא ויבקש! נראה לך באמת שיפתח כאן פורום mp3? גם כי זה לא חוקי וגם כי יש תוכנות בשביל הדברים האלה...

chipi

New member
שוב אני מציעה פורום

לחולי אסטמה . אני חולת אסטמה הרבה מאוד שנים ואני חושבת שפורום לחולים כמוני שבו יוכלו לחלוק עם אחרים ולהיות ביחד . טוב נו כנראה שההנהלה לא מעוניינת (אם כן שתשאיר לי הודעה כאן בפורום) לא מעוניינת לבזבז את זמני במילוי תפסים אם היא איני מעוניינת בפורום כזה שלום צ´יפ

אני חושב שלפורום כזה...

דרוש מנהל שהוא רופא או משהו כזה...מישהו שבאמת מבין ויכול לתת תשובות מקצועיות, מה שקצת מקשה על פתיחת הפורום...

chipi

New member
אני לא חושבת

הרי יש פה פורום של סי פי מטרת הפורום תהיה יותר תמיחה הדדית ואינפורמציה. יש פה פורמים רפואים שלא מנוהלים ע´י רופאים כל עוד זה כתוב למאלה שהיעוץ הוא לא מיקצועי . זאת דעתי בברכה אני

ושוב אנחנו מבהירים

שלא נוכל לפתוח את הפורום ללא מנהל. אנו מבינים את הצורך, אך מאמינים שיש למנות לכל פורום מנהל.

chipi

New member
הנהלת הפורמים

נגיד שאני מגישה את מועמדות שלי לנהל פורום זה. מה הפרוצדורה 1 ממלאה טופס ושולחת 2 אתם מחזירים לי איימייל 3 קובעים פגישה ? זו הפרוצדורה? chipi

NoyNoy

New member
פורום לחולי אסטמה

כל כמה שבועות את כותבת כאן שאת רוצה שיהיה פורום לחולי אסטמה, ואז אומרים לך למלא את הטופס שנמצא בתחתית הדף, ואז את עונה שאת לא רוצה להיות מנהלת של הפורום אלא שפשוט יהיה פורום כזה, ואז עונים לך שאם אין מנהל לא יכולים לפתוח את הפורום. אני מקווה שעכשיו חסכתי כמה התכתבויות, שבוע הבא כשתחזרי על הבקשה שלך אני פשוט אעשה לינק להודעה הזאת.

על מנת להציע פורום חדש

השתמש בלינק בתחתית העמוד. בכל מקרה לא נפתח פורומים המעודדים עבירה על חוק זכויות יוצרים, או עבירה על כל חוק אחר.

למעלה