הצעות לעונה הבאה 3

הצעות לעונה הבאה 3

לאחר שני הפרויקטים האחרונים אני אמשיך במסע ההצעות לעונה הבאה. חוו דעות: קודם כל יש לציין שהמשימה הראשונה שהייתה בהצעות הקודמות הושלמה - השארת עידו קוז'יקארו
התחזקנו גם בארז מרקוביץ'. להלן הצעות כרגע: 1. רכז במקום וויליאם אייברי שעזב. אייברי שחקן שהיה כ"כ מיותר וטוב שהא עזב. עכשיו צריך להביא רכז הרבה יותר יעיל ממנו ואפילו יותר גם מוויל סולומון. סולומון עמד בהצעות הקודמות אבל עכשיו הבוגד במחלה. רכז טוב שצריך להביא ארז אדלשטיין אמור ועוד איך לחפות על זה. אדלשטיין נמצא כרגע בלאס וגאס ואני אישית מחכה להודעות חדשות בנושא הרכז. 2. מאיר טפירו או ליאור ליובין לעמדת הגארד. לדעתי צריכים להגיש הצעה לאחד מהם (טפירו סיכויים גבוהים יותר) ואני מקווה שאחד מהם ישחק אצלנו בעונה הבאה 3. ריקי פולדינג או שחקן זר אחר יעיל מאוד בעמדה שלו. עדיין אין רשימת שחקנים מועמדים אבל שיהיה נדון גם בנושא. 4. להחזיר לקבוצה את ארז כץ. שחקן הגנה חיוני מאוד. לא אתנגד גם לדרור חג'ג' והקו האחורי מסודר. אני מקווה מאוד שבעונה הבאה נראה יותר דקות מלימונד וקצת יותר מאלעד אליהו שמראה יכולת טובה בעתודה. 5. שחקן גבוה? סימן שאלה כי אני לא חושב שזה דבר בדיוק חשוב כרגע. יש לנו ארבעה שחקנים גבוהים לעמדת הסנטר / פאוור פורוורד: קוז'י, מרקו, וולס, יוני ניר. אפשר אולי להביא גבוה אירופאי כמו שאמר איתן אתמול והוא יהיה שחקן חמישייה. אפשר ליצור סגל מצוין לעונה הבאה אם נפעל נכון: חמישייה: קוז'יקארו, סנטר זר, פולדינג טפירו/ליובין(אחד מהם), רכז זר. ספסל: ג'ייסון וולס, יוני ניר, ארז מרקוביץ', דרור חג'ג', מתן נאור, רביב לימונד, גיא קנטור, אלעד אליהו. עם הכסף החדש שמוזרם לקבוצה זה אפשרי בהצלחה לנו!

AmiTutiT14

New member
הפעם מאה שאני אומרת את זה-

קנטור בחוץ! מה מוצאים בו בכלל?

למעלה