הצעות למסעדה טובה

chained kid

New member
הצעות למסעדה טובה

שלום לכולם, ההורים שלי מתכננים חופשה בסופ"ש הקרוב בתל-אביב. עכשיו, כיוון שאנחנו ירושלמים למהדרין אנחנו לא מכירים מסעדות טובות באיזור. הם מאוד אוהבים (אני לא יודעת אם עדיין קיים דבר כזה) מסעדות עם מלצרים מזמרים. האם יש דבר כזה עוד? ואם כן היכן? ואיזה מופעים מומלצים בכלל?

עלה13

New member
יש מסעדה כזו ותיקה....

ברחוב הארבעה פאנצ' ליין, בכל אופן גיגול של מסעדה עם זמרים מזרים תניב תוצאות, מקווה שמישהו/י שהתנסו יתנו המלצה

Rיקושט

New member
הולכים למסעדה בשביל איזה מלצר

שיזייף לך איזה שיר? נשמע לי הזוי. בכל מקרה, אני אוכל בלא מעט מסעדות בשנים האחרונות (תופעת לוואי של הורים של חברה שלי שגוררים אותנו למסעדה שונה כמעט כל סופ"ש) ובעיקרון כולן טעימות (זה גם תלוי במנה כמובן) אבל כמה שזכורות לי לטובה הן: סושי סמבה ברמת החייל, סושיאל קלאב וטוטו. סופש אחרון אכלנו ברוקח 73, מאעפן. רוב הסועדים לא נהננו מהאוכל. ותמיד אפשר ללכת על משהו כיפי וטעים: בנדיקט.

chained kid

New member
כן זה בשביל החוויה חח

ואם לא מזמרים אז יש הצעה למסעדת בשרים טובה?

down under

New member
מסעדות בשרים טובות

1. נווה צדק מקום של בשר (ליד מגדל שלום בתחילת שכונת נווה צדק) 2. בוצ'רי דה ברילוצ'ה ברח' הברזל ברמת החייל 3. הדסון ברמת החייל 4. יועזר בר יין ביפו ליד ככר השעון (בסמטת יועזר איש הבירה) 5. יפו-תל אביב בקומת הקרקע של מגדל אלקטרה ברח' יגאל אלון ב-4 מתוך ה-5 הייתי, לא הייתי ב'הדסון' אבל שמעתי עליה המלצות מכמה אנשים שונים. כל המסעדות לעיל יש להן מנות בשרים טובות מאוד עד מצויינות. ללקק את השפתיים.

למעלה