הצעות למחשב נייד ??

erez1012

New member
הצעות למחשב נייד ??

יש לי בסביבות 4000 שח ואני מעונין לקנות מחשב נייד למטרות אנטרנט סרטים ושימושים רגילים,לא משחקים !! חשבתי על IBM אני מעונין בדגם אמין ,משקל לא משנה לי,חיי בטריה גם לא אשמח לכול הצעה תודה

RoyBO

New member
קודם כל זה לנובו אין IBM

בתקציב הזה לא תוכל לרכוש דגם מסדרת טינקפאד של לנובו, אולי דגם מחודש של IBM כמו T40 או משהו כזה.

erez1012

New member
ראיתי T40 ב-4300 חדש!!

השאלה האם זה הדגם בשבילי שוב אני מחפש מחשב רגיל כמו שתארתי עם אמינות השאלה אם הדגם הזה ישן מדיי? ואם כן איזה דגמים בשוק הם אמינים אני אישית יודע רק עם IBM

kobi 23

New member
נראה לי דיי מוזר T40 חדש

ממליץ לך לבדוק טוב אם זה באמת חדש ולא שמישהו מנסה לעשות עליך כסף. בזמנו היה לי מחשב כזה בתצוגה ,והוא עבד נונסטופ יותר מ3 שנים ללא שום תקלה.ולו הכי קטנה בניגוד לכל שאר המחשבים שהיו שם ACER,FS,וLENOVO 3000 כולם למעט ה3000 התקלקלו תוך חצי שנה גג,עם ה3000 אני לא יודע מה היה בהמשך כי פרשתי לפני שקרה לו משהו

Jan22

New member
R50e/ R40 / T40 יעשו את העבודה

דגמים מצויינים שהוכיחו את עצמם והם במסגרת התקציב שלך (הT40 בעיקרון קצת יותר יקר ,אבל תוכל למצוא מחודש או במחיר מבצע אם תשב כמה שעות על GOOGLE!).

kobi 23

New member
במחיר שהצגת יהיה קשה

להצביע על משהו ספציפי.4K זה לא תקציב יותר מדי גדול,אם תוסיף עוד אלפייה.אני אמליץ לך על DELL D531. חדש בקרטון. אני לא יודע או מכיר מחשבים חדשים איכותיים באמת במחירים האלה (ברמה של THINKPAD). אם אתה רוצה מחשב ברמה יחסית גבוהה במחיר הזה יש את הליין של DELL INSPIRION. יחסית לשאר המחשבים בגזרת המחיר הנ"ל הם ברמה גבוהה יחסית מבחינת אמינות

Jan22

New member
פרט לTHINKPAD ? תנסה את הדגמים

העיסקיים מהדורות הקודמים (כלומר פנטיום M וסלרון M ) למשל HP NX yyyy או TOSHIBA SATELLITE L40 או DELL INSPIRON 1501 .

Jan22

New member
לא ,רק אמרתי שיבדוק .

יש עסקיים בתקציב הזה ,רק צריך לשבת טוב טוב על גוגל ולבדוק . מה שצירפתי הם דגמים סבירים בתקציב שלו (ליין פרטי).

kobi 23

New member
מסכים

הטושיבה מאוד נחמד אך לדעתי האישית עדיף האינספירון של דל. בכל מקרה שנייהם לדעתי עדיפים על PAVILION או על מחשב מסדרה עיסקית מחודש/יד שניה/תצוגה

dudisrael

New member
מה דעתך/ דעתכם על Lenovo 3000 N200 ???

מחשב ב4,300 ש"ח בערך עם מעבד CORE 2 חדש מקרטון ! שווה ? אני מתעניין מאוד כי גם אני מחפש מחשב... (במחיר 4000 ש"ח) אני צריך מחשב ללימודים של מדעי מחשב ... אני מאוד אוהב את הדגמים של LG אבל האם הם באמת טובים מול לנובו ? מה דעתכם ???

dudisrael

New member
מה זה אומר ?

שכדאי /לא כדאי N3000 ? אל תשכח שזה מחשב חדש עם מעבד תותח יותר ולא כמו T40 מחודש עם מעבד CORE1 ... מה עם LG ? איזה דגמים של LG מומלצים בסדר גודל של מחירים אלו (4-5 אלף ש"ח) ?

RoyBO

New member
זה אומר שבמחירים אלה אתה משלם

נטו על החומרה והרבה פחות על עיצוב וחוזק מארז.

kobi 23

New member
אמין מאוד

בטח יותר מכל מחשב שתמצא במחרים כאלה בשוק

למעלה