הצעות למה לקחת למסע?

הצעות למה לקחת למסע?

אנחנו נוסעים בחנוכה, אז בבקשה תשתפו מה לקחת, כמה לקחת על מה לוותר וכו'.......

תראי

אני טסתי באוקטובר-נובמבר והיה קפואאא!! היה 3-4 מעלות.. סתם להבהרה : חולצה ארוכה גקט ומעיל , צעיפים, כובע, כפפות.. מאוד מאוד מאוד קר!! במקומות הפתוחים בפולין - בתי קברות, מחנות למינהם היתי עם 2 מעילים.. מעיל צמוד ומעיל דובון מעל.. קפוא! אני רגישה לקור אבל כולם באו עם גטקס וגרביוני צמר.. רק ככה היה נעים!! בהצלחה וטיול נעים.. זה היתה החוייה הכי מדהימה שעברתי בחיים שלי

.....

בעיקרון את הרוב אמרו- חשבו לקחת בגדים מחממים,פליזים,צעיף,מעיל.. הדברים הקטנים שלי יצא להשתמש בהם: תרמוס עם תיונים. מנה חמה והרבה. אם יש לך תקחי שמיכה קטנה וכרית קטנה- זה יעזור באוטובוס. לא לשכוח שקיות לבגדים מלוכלכים-כביסה. וזהו נראה לי..כל השאר ברור מאליו..

../images/Emo26.gif

אני הייתי בפולין במרץ היה מינוס 8, עד הכי הרבה 6 מעלות היה הכי חם
אז לגבי לבוש:
חולצה טרמית, מעליה חולצה מפליז ומעיל. תאמיני לי זה מספיק..את יכולה סתם עוד חולצה מתחת לחולצת פליז...
מכנסיים טרמיות ומעל מכנס רגיל שרצוי מפליז
גרביים- או ממש ממש חמות, לא צמר כי הקור חודר.. או טרמיות
כובע מפליז, צעיף מפליז ואת מסודרת לקור
אפשר גם שקיות חימום שזהההה ממש עוזר
לנסיעות ארוכות, כדאי לקחת דיסקמן כי אם לא אפשר לפשוט להתשגע נסיעות של 5 שעות..
לגבי מנות חמות וכאלה.. אני לא לקחתי וגם ממש לא הייתי צריכה פשוט אכלתי בבוקר במלון בצהריים כלום ובערב במלון
קחי סתם חטיפים לדרך אולי.. ו..אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף..

taltal3001

New member
שאני הייתי היה 10 מעלות..לא כ''כ קר

לא היה כזה קר..שהיינו באושוויץ היה דיי חם! כי הלכנו עם מלא שכבות.. אני מסכימה עם כל מה ש:i see dead people אמרה.. קחי חטיפים וה-ר-ב-ה.. מנות חמות..לקחתי.. ולא כ''כ השתמשתי.. כי האוכל שם לא עד כדי כך מגעיל..זה עניין של טעם!!! בהצלחה שיהיה לכם...!!!

לונושקה

New member
אממ...

אני הייתי באמצע אוקטובור ולי היה ממש נעים עם הגדים שלבשתי חוץ מבמחנות בטקסים לקראת הערב שפשוט נהייה קפואא ונתקעה לי הלסת ולא הצלחתי לדבר ממש חחחח אבל בסדר הסתדר תוך כמה דקותתת אבלל באמתת היה לי ככלל כךך קררר אני עקרונית לבשית מכנס צמר מעליו מכנס רגיל,גרביים דיי דקות ונעל שלא חודר קור בכלל!!! חולצה קצר\ארוכה צמודה,מעל סווצ'רט,מעל זה חולצת משלחת,שהיא גם סווצ'רט,ומעל זה מעיל ממש מחמם! בארץ בחורף הייתי מזיעה איתו חחח אבל לא תמיד עם החולצת משלחת... וגם היו פעמים שהורדתי את המעיל כי היה נעים בלי אהה וכפפווותת,חשוב חשוב חשובבב!! צעיף,אני בכלל לא השתמשתי בו חוץ מפעם אחת אה,ומחממי אוזניים,האוזניים שלי קפאו חח אבל זה לא חובה.. ומטריה,ואממ,אוכל,דווקא לנו היה אוכל ממש טעים יחסית,חוץ מבמסעדה היהודית שאחרי זהלכולם היה קלקול קיבה חחחחחח אמממ הארוחות הארוזות בכלל לא נוראיות,אבל פעם אחת אכלתי מנה חמה במקום כי נמאס בשלב מסויים.... ואממ אהה,המון המון המון המון שפתווןןן ,בליסטקס ,מה ש/הכי טוב לך אבל פשוט מתייבשות השפתיים שם ברמותת כאילו אני ביום האחרון שכחתי את שלי במלון וכל שניה הלכתי לאנשים לבקש,זה ממש חשוב וגם קרם לחות,ואם יש אז קרם נגד כויות קור(אני חושבת שככה כותבים חח) כאילו רק לפנים,אבל זה לא כזה חשוב,אבל רצוי אם יש,אם לא אז סתם קרם לחות לפנים או משהו,דיסקמן,אפשר להסתדר בלי,למרות ששמעתי כמה פעמים יומן מסע,לדעתי חשוב לקחת,ותכתבי גם אם אין לך מה לכתוב חחח טוב אממ,יש לי פשוט רשימת ציוד של הבצפר אם בא לך שאני אכתוב פשוט היא הייתה ממש מעולה,הייתי צריכה את כל הדברים שהיו כתובים בה חוץ מאיזה כמה דברים... ובקשר לכסף,כולם אומרים שלא מוציאים הרבה כסף וזה אז אצלינו דווקא הוציאו דיי הרבה יחיסית לשם,בין 100 ל150 דולר או יורו.. אממ אם בא לך אני אעלה את הרשימת ציודד,ו. נסיעה טובה חחח

אביגל ג

New member
לי דווקא היה קרררר מאוד

טוב אבל אני ממש סובלת מקור...אז זה גם תלוי בבנאדם. גם יש כאלה שתמיד יהיה להם חם.. ובנוסף אני מסכימה עם מה שלונושקה כתבה (כל הציוד שהיא כתבה). יש אצלנו אנשים שבזבזו גם 200 דולר...אבל הם ממש בזבזנים. אם את טיפוס בזבזן (או אוהבת כל מיני דברים קטנים כאלה) תקחי יותר כסף, מקסימום תחזרי עם הכסף, זה עדיף מאשר להיות שם ולהגיד למה לא הבאתי עוד כסף?!

למעלה