הצעות ללוגו לליגה

gadotmi

New member
הצעות ללוגו לליגה

האיכות כאן על הפנים (כי חייבים להקטין את הקובץ לרבע מגה), אבל אפשר להתרשם ולהבין למה הכוונה. עוד דקה קובץ הצעות נוסף. לעיונכם.

gadotmi

New member
כמו שהבטחתי - תוך דקה הצעות משופרות

כפי שנאמר קודם, האיכות כאן על הפנים (כי חייבים להקטין את הקובץ לרבע מגה), אבל אפשר להתרשם ולהבין למה הכוונה. נא להתייחס להצעות כטיוטות - אפשר לשלב אלמנטים מהצעות נפרדות. לעיונכם. אשמח לקבל רשמים.

ofribecker

New member
הצעות יפהפיות

רק דבר אחד קטן - היום בפגישה במאש קבלנו בין השאר החלטה על הלוגו. סיכום הפגישה יפורסם כאן ע"י דורי ("הרוצח השקט")

gadotmi

New member
לא יתכן (וגם לא יפה)

איך זה שהתקבלה החלטה (לא יודע מי מי היה במפגש הזה) כאשר במקביל יש מודעה מאוד מפורשת של יורם שמבקש לרכז הצעות ולפרסם כאן בפורום? אני חושב שזה לא בסדר.

ofribecker

New member
גדי, בפגישה אתמול

השתתפו משהו כמו 12 איש, ובשל העובדה שהבנו שצריך לקדם דברים מהר, וחלקם גם צריכים את הלוגו, אז בחרנו לוגו. בפגישה אתמול עשינו עוד המון דברים והחלטנו על עוד כמה דברים שחובה להחליט ועכשיו. הכל ברוח טובה וברוח של שיתוף פעולה. לא חושב שזה לא יפה. יש לנו ליגה להקים כאן וזו משימה לא פשוטה וחשובה לכולנו.

gadotmi

New member
SORRY

אני מבין את גודל המשימה, אבל כל מה שציינת לא סותר במאומה מילה ממה שרשמתי. אני עדיין בדעתי. אם כבר יש כל כך הרבה מטלות, הרי אחד הדברים שצריך לקדם זה תקנון השיפוט (אתה בוודאי זוכר מי קיבל על עצמו את העניין הזה). מה קורה עם זה? לא ראיתי התקדמות, למרות ששמי רשום כאחד מאלו שהיה נכון להצטרף ולסייע, אבל לא יצרת איתי קשר בנושא. היה מן הראוי שלפחות הייתי מיודע על המפגש הזה, בתור מי שביקש לתרום ולסייע.

Yo-man

New member
עופרי - אני גם חושב שזה לא בסדר

רצינו לבחור אחד מהלוגואים שהיו בשבוע שעבר פב, נשמעה קריאה לתת לחברים להחליט על לוגו, פתחנו את הרעיון לכולם, הגיעו כמה הצעות ורצינו לעשות פה הצבעה מסודרת. נכון שפורום ה-12 שנפגש אתמול מכיל את האנשים היותררציניים בליגה. אלה שמבינים יותר ויודעים המון על פוטבול, אבל אם העלנו את בחירת הלוגו לפורום, תנו לזה להתרחש. ושוב, עופרי, נכון שהליגה הזו זה דבר יקר, חשוב ויש לקחת אותו ברצינות, אבל כמו שביקשתי להפסיק עם ההודעות הקיצוניות שדיברו על זה שעוד מעט הליגה נפתחת וחובה להירשם קודם - כך גם לגבי הלוגו. אם זה יקח עוד שבוע, לא יקרה כלום ! אני בטוח שיש עוד דברים הכרחיים לליגה שלא יהיו מוכנים תוך שבוע. אין טעם לפגוע שאלו שרוצים לעזור ע"י ביטול דעתם רק כדי לעמוד בזמנים. אני חוזר ומדגיש - הליגה היא בשבילנו. זה לא פרוייקט שיש לעמוד בו בזמנים, אלא פרוייקט שיש בו כדי לקדם את הפוטבול ולצרף אליו כמה שיותר אנשים. בואו לא נהיה עסקנים.

lambdeus

New member
הסבר והתנצלות

1 אכן נקבע כי נאסוף ונפרסם הצעות ללוגו בפורום פה. הזמן שהוקצב לעניין היה עד מחר, יום שישי ה-2 לספטמבר. 2 אתמול בפגישה אספתי את כל ההצעות שהוגשו עד לשעה לפני הפגישה (כולל ההצעה של רועי) במחשבה שאלו כל ההצעות שיהיו לנו. 3 רציתי לנצל את הפגישה, שהשתתפו בה כ-12 אנשים שמניעים את כל המבצע הזה, כדי להראות להם את ההצעות ללוגו ולעשות בחירה של אותם 12 איש. 4 ההחלטה שהתקבלה , דיי פה אחד, היא החלטה של אותם 12 איש והם ישוכללו לתוך שאר הבחירות תוך כדי בחינה מחדש של כל ההצעות כולל זו של גדי. 5 מה שנקבע, הוא שיהיה. עופרי צודק שאנחנו רוצים להתקדם ולסגור כמה שיותר עניינים כדי להוריד אותם מהשולחן, אבל גם יורם צודק, כי במקרה הספציפי הזה, אין מה למהר כל כך. 6 לכן נקיים את ההצבעה לגבי כל הסמלים והלוגואים שיעלו לפורום עד מחר בשעה 17:00. ונתחשב בהצבעות ובהצעות של כל באי הפורום. 7. אני רוצה להתנצל אישית ומעומק הלב בפני גדי על שאני אישית, מרוב לחץ וכמות האנשים, שכחתי להזמין אותו לפגישה. אני מאוד מאוד מעריך את העזרה שלו, כושר הארגון והמוטיבציה שאני מכיר אותם כבר מהימים שארגנו ביחד צפיות משותפות בסופר בול והבאנו לאולם מעל 100 איש. 8 אני מקווה שגדי יסלח לי על הטעות הזו וימשיך להיות חבר פעיל במטרה הראוייה הזו של הקמת ליגה של פוטבול אמריקאי בישראל.

gadotmi

New member
וואי וואי וואי

רוב בריאות לכולם. רביב נשפך מרוב התנצלויות - לא צריך להגזים. עוד מעט הוא יגיע אלי הביתה ע זר פרחים ובונבונירה..... ברור לי שהכל נעשה מתוך רצון אמיתי לקדם את העניינים. ברור לי ספק שיש המון המון מה לעשות כדי לקדם את ענין הליגה כך שלא היה נראה לי שעניין קביעת הלוגו הוא כל כך עדיפויי מבחינת לוחות הזמנים (ואולי אני טועה בעניין הזה...). להזכירם - יש לי עוד פגישה מתוכננת בשבוע הקרוב עם מישהו בעניין הסדרת ביטוח כפי שהבטחתי לבדוק ולעדכן. בכל מקרה - אני ממליץ מאוד שיורם ימשיך את מה שהוא התחיל - כלומר להעזר בתמי בקליטת כל ההצעות ללוגו, סידורם ברשימה אחת, מתן מספר מזהה לכל הצעה והעלאה מרוכזת לפורום להתייחסות לפי לוחות זמנים כפי יתאים לכולם. במקביל אנסה להפעיל את הקשרים שלי בעיתונות היומית כדי להכניס מתי שהוא ITEM על הליגה. אני מציע שזה יבוצע כאשר נהיה יותר מגובשים ונוכל להציג מתכונת ברורה שתאשפר פרסום עבור כלל העם היושב בציון.

ofribecker

New member
הכל מאה אחוז, ואני מצטרף למה שרביב

אמר, ולדעתי קצת נסחף,... סליחה גדי, גם אני מתנצל אם נראה היה שמישהו מנסה "לזרוק הצידה" אי אלו אנשים, כמובן שלא היתה ולא תהיה לעולם כזו כוונה. אז קבל גם את התנצלותי הכנה. אבל בכל זאת דבר אחד נוסף, ולא אישי אלא כללי לכולנו: בימים כאלה של עשיה יצירתית, חלוצית, חוויתית ואפילו היסטורית משהו, עזבו את ההעלבויות, הכבוד והחשיבות העצמית בצד. כל אחד מאיתנו, כולל אותי, פחות חשוב מהמבצע האדיר והקשה הזה. אם נהיה תלוים אחד בשני, לא נמצא את עצמנו תלויים אחד ליד השני.

yoniyifat

New member
בנוגע להצעות ללוגו

היי לכולם! קודם כל - כל הכבוד לכל מי שיצר את הלוגואים! עבודה יפה מאוד! לגבי הלוגו ש"נבחר" אתמול בישיבה - הוא אמנם יפה ומרשים (כמעט זהה לזה של NFL Europe ) אך לפי דעתי צריך להפגין מעט ציונות (בכל זאת ליגת פוטבול ראשונה בישראל...) ולהשתמש באחד מהלוגואים עם המגן דוד. לפי דעתי לוגו מס' 2 זוכה בגדול ( אולי צריך רק לשחק קצת עם הצבעים של ה "IFL"). אשמח לחוות דעתכם. Thanx! יוני

Yo-man

New member
אין לי בעיה עם "לובי" ללוגו מסוים

אבל גם לוגואים 8-11 ציוניים

yoniyifat

New member
אם כך נפעיל קצת לחץ פוליטי ../images/Emo13.gif

בעיני הלוגואים שבצורת מגן דוד (כגון לוגואים 9-11) קצת מזכירים טלאי מגן דוד (בלי לפגוע באף אחד!!!
). אלו שמכילים את המגן דוד בצורה אחרת בתוך הלוגו טובים יותר לפי דעתי (כגון לוגואים 2,6). עם זאת, הדמוקרטיה חשובה יותר מהציונות ולכן צריך לקבל את החלטת הרוב בסופו של דבר

אני אוהב את לוגו 9

גם הכיתוב IFL .. וגם על רקע כחול <ולבן> של מגן דוד . הכי ישראלי שיש .. משולב עם ניחוח מקצועני .

למעלה