הצעות לבילוי בבית

mayane21

New member
הצעות לבילוי בבית

שלום לכל האנשים המקסימים של הפורום!!! מחר אני וחבר שלי נבלה יום שלם ביחד ויש לו בית לבד.... יש לכם רעיונות לבילויים בבית... חוץ מלראות סרטים?? אולי איזה ארוחה רומנטית... אני אשמח לשמוע הצעות, תודה רבה!!

לשחק משחקי קופסה../images/Emo13.gif

זה מה שאנחנו עשינו ביום כיפור האחרון כשהיינו חייבים להשאר בבית
מה אתם אוהבים לעשות ביחד? זה מה שכדאי לעשות

בר

New member
אכן זה גם מעניין וגם מצחיק...

לשחק כל מיני משחקי קופסא שונים וגם כאלה שמיועדים לאנשים בוגרים
זה תמיד מצחיק ומהנה. ותמיד אין על טאקי

Little Green

New member
המון סקס ../images/Emo13.gif

לפחות חצי מהיום אפשר להעביר ככה במצטבר, או ברצף... ואח"כ יישאר זמן לסרט ואוכל... לגבי האוכל, אם את באמת מאלה שאוהבות לבשל ולהתעסק, יהיה נחמד להכין משהו. ואם לא, אפשר להזמין פיצה ולטחון אותה תוך כדי הסרט...
ועוד דבר נחמד שקשור באוכל: אתם יכולים להכין משהו ביחד. אולי עוגה? וחוץ מזה הצעות נוספות: 1. מונופול / שבץ נא / טאקי 2. סיבוב בשכונה (אם יש לו כלב אפשר לצרף, אם לא זה לא חובה) 3. אם יש לו גם אוטו, אפשר לטייל קצת.

בר

New member
מה יש לעשות המון כשיש זמן לזה תמיד?

לפעמים עדיף לעשות דברים אחרים ונוספים לסקס. לא תמיד כאשר אנו נשארים בבית עם בני הזוג,חייבים לחשוב על תאוות הבשרים כמשהו שהוא WOW ! מלבד זאת שאני מאמין שחלקנו הגדול עושה זאת בימים כאלה,כאשר הוא עוד נמצא במיטה בשעה מאוחרת של היום. מלבד זאת יש המון פעילויות שאפשר לעשות ביחד בימים שכאלה,ששני בני הזוג נמצאים בבית באיזה יום חופש. לעשות דברים שלא עושים כל הזמן. כמו לשבת ולצפות יחד באיזה סרט שמזמינים מהDVD הקרוב. לבשל יחד ארוחה זוגית רומנטית [נוכחתי לדעת בכל השנים האחרונות שאני אוהב את זה,זה מצחיק,זה מהנה ולא פחות זה גם...
]. לשבת על המרפסת/בערסל שבחצר עם כוס קפה/מיץ קר/עוגות/פינוקים ולקשקש סתם. לשחק משחקי כפי שכתבנו למעלה. להתבטל ביחד...הכי כייף...סתם לשכב במיטה צמודים בשקט בשקט,מחובקים ולא לעשות כלום.
יש המון דברים שאפשר לעשות ביחד וכל השנים שנחיה יחד לא יספיקו לנו כדי לבצע את כל מה שאפשר לעשות יחדיו.

תגובה

אפשר לשחק שחמט או משחקים אחרים, לראות טלויזיה ולשמוע רדיו, ליצור משהו ביחד וכמובן לשוחח.

עוד הצעות...

- לשים מוזיקה ולרקוד - להמציא ביחד משחק - לראות תמונות ולהזכר בכל מיני קטעים מהחיים תוך כדי - מלחמת כריות - אפשר לצייר אחת על השני ואז להתקלח ביחד - להחביא מתנה קטנה ולשחק חם-קר ויש עוד הרבה, אז באמת לא צריך להסתפק בדברים בנאליים כמו סקס וסרטים.

מה לגבי

לדבר לספר או להקריא סיפורים (בעיקר סיפורי ילדים)? לחבק, ללטף, לנשק, להתחבק. גם שאר הרעיונות שכתבו כאן טובים.

למעלה