הצעות לאתר בלוג TV~

B i RDY

New member
הצעות לאתר בלוג TV~

שלום רב, באתר של תפוז בלוג.טי.וי יש מלא באגים ונתונים שגויים. אם היה מדובר בחודש פברואר שאז הושק האתר, אז סבבה. היום אנחנו כבר 3 חודשים אחרי ועדיין האתר סובל מתדמית חובבנית - וחבל. להלן כמה דוגמאות עם הצעות מיידיות לפתרון: 1. תקצירים שבהם שורות בלי מרווחים, מריצים את המסך על גלגלת תחתונה. אפשר לפתור את זה בשניה ע"י תיחום הטבלה בקוד. 2. מעבר בין עמודים (גם במהלך שניות מספר) מציג את אותם הבלוגים. פתרון פשוט - בלי עמודים! תנו רשימה (כמו בגלגלת) של הבלוגים ומי שרוצה תקציר שילחץ (כמו בפורומים). 3. רייטינג - ברור שהרייטינג הוא לא און-ליין. אין באפשרות תפוז לעדכן שאילתא כזו, זה קצב נתונים מטורף!. פתרון - שיהיה רשום את תאריך/שעה של עדכון הנתונים האחרון. בברכה, BiRDY~

ההצעה השניה כמעט בטוח תיפסל

הדבר יעמיס מאודמאודמאוד וזמן טעינת העמוד יתארך. ומעבר לכך. ישנם ימים (ולילות בעיקר) שמספר העמודים עולה על 5. וכמובן שבתפוז יש צפי שהשירות יגדל. ובכל מקרה לא יקחו סיכון כזה. כל הההצעות האחרות נראות לי סבירות ואני גם אמליץ להנהלה במסר נפרד להתייחס אליהם

B i RDY

New member
פתרון פשוט להצעה 2~

הי סנופקין, אין סיבה שזמן טעינת האתר יהיה ארוך. אחת לכמה דקות, יש לארכב נתוני און-ליין של הבלוגים (שם, בעל, מס' צופים, תקציר וכו'). כאשר אני מעלה את האתר, הוא מציג לי רק את השמות של בלוגים. גם אם יהיו 100 בלוגים, זה לא אמור להיות יותר מ-2 עמודי מסך. הנתונים יוצגו מאותה הטבלה בDB ולא מה ONLINE. מי שרוצה לראות פרטים נוספים, יקליק וזה יוצג בחלון נפרד מוקטן. יותר פשוט, יותר נעים לעין, יותר יוזר-פריינדלי. ומאוד קל לביצוע (מניסיון רב). בברכה, BiRDY~

לדעתי זה פחות

ידידותי והרבה פחות אינפורמטיבי זה יהיה כמו הרשימה הנגלל ליד ערוצי הבלוגים, אין הגדרה נורמאלית לכל חדר אבל כל אחד יעדיף משהוא אחר,... כל אחד וטעמו, לדעתי המצב כיום הוא האולטימטיבי

למעלה