הצעות לאתר אינטרנט

freak2100

New member
הצעות לאתר אינטרנט

שלום!! אני עובד עכשיו על אתר בנושא מחשבים. קודם כל הסבר, ואחר כך יגיעו השאלות: באתר יהיו דברים שונים לגבי מחשבים: \------------/ |תמיכה טכנית | |----------- | |שאלות נפוצות| |מילון מונחים| |פורום_______| /------------\------/ |חדשות | /------\----------/ |מאגר טיפים| /----------\--------/ | תוכנות | |------- | |הורדות | |של תוכנות | מומלצות| |,,,,,,,,| |סיקורים | /--------\--------/ | הורדות | |אייקונים| |"מצביעי | | עכבר---| |טפטים---| |וכו´----| /--------\--------/ | משחקים | | הורדות | | סיקורים| |בקרובים | | פינות -| |מורחבות | |על משחקים |מסויימים| /--------\--------/ |מדריכים | |--------| |כרגע רק | |מדריך --| |בניית --| |אתרים --| |אבל אני | |מקווה --| |לעוד ---| |בעתיד --| /-------- זוהי כרגע המתכונת של האתר שלי, רק ש: בשביל להיכנס לפורום צריך להירשם למועדון חברים יהיו כמה וכמה פורומים חשוב! האתר יאוחסן ב agate-nshost, כלומר בשרתים בתשלום, ולא בשרתים חינמיים. השאלות שלי הן: 1) מה אתם חושבים על המתכונת הזאת? 2) מה עלי להוסיף לאתר? עוד מדריכים? עוד איזורים? מה? 3) חסר לי צוות לאתר. אם אתם מבינים במחשבים (לא חובה ידע בבניית אתרים) ואתם רוצים להיצטרף לצוות האתר, לעזור לנו לכתוב מדריכים וכו´, אנא צרו איתי קשר בICQ מספר 9213807, באימייל [email protected] או בmessanger. תודה!!!!!

למעלה