הצעות לארגון מסיבה

atcbl

New member
הצעות לארגון מסיבה

אני וחברתי רוצים לארגן מסיבת סלביסטר בבית. כדי לעשות את זה מעניין אנחנו רוצים לעשות משחקים בסגנון גס אבל לא מידי(לגילאי צבא). אם תוכלו אז תכתבו לנו רעיונות מקוריים. תודה.

ברק 188

New member
אמת או חובה-להזמין גם אותנו ,

זה לא גסות מידי? (אנחנו "רק" קצת לגיל'אי..אי.. אחרי צבא)
שלך:
סילבי ו
וסטר.

דרדרית

New member
חוששת מהשאלות? יקירתי? אני מוכנה

לקפוץ לאש ולמים מה כבר יכול להיות? נהייה הרוח החיה של המסיבה. קופצים?

ברק 188

New member
קפצתי מה יצא לי?, (הגבT נתפס'הׁלי)?

בוקר טוב וחמים איזה כיף יום חמישי היום.

ברק 188

New member
לפי הרקודים שראיתי אותך ב...

בפבים ומעדונים באיזר התעשיה הישן פה בעיר, את 10 ומשתלבת להפליא,- וכשנמות יבקרו ויקברו אותנו בר"ח הכרמל, בנתיים נחייה תתקופה ונהמר על כל הקופה. אז... כן אנו לא צעירים ולא זקנים לזה, הזה, וזה.

דרדרית

New member
אולי גם אנחנו נבוא???

גם אנחנו בגיל של אחרי צבא אחד(צהל) ובין צבא שני(צבאו של הדוש ברוך הוא) רק מקווים שהוא לא יקדים לנו את הגיוס

ברק 188

New member
דרדר'דוסית ? הבהרות למתקשים

א .במיוחד על "ובין צבא שני(צבאו של הדוש ברוך הוא) רק מקווים שהוא לא יקדים לנו את הגיוס". ב. מצדי יהיה בכיף רק תבאו אפשר יופי לרקוד ולהשתולל בכאילו היו ימים. היו ימים חבר אך אך הם חלפו חבר....(מירי הופקינס, תקליטור שיצא לכבוד חג במולד לפני המון שנים בחסות פול מקרטני וחברת התקלטים "תפוח" של החפשיות) ג. הבהרה: את שלווה באמת שלא מכיר רק צחקתי שראיתי אותה רוקדת אני בטוח שהיא אישה מאוד הגונה ולא רוקדת בראשל"צ, רק בין רכבות ת"א בינימנה סתם רצתי לתת (לנו) הרגשה של שכנים לעיר ושיכות למקמות שאנו מכרים גם בלי להכיר. ד. סופ"ש חורפי חמים ושקט לכולנו,אמן.

לא תודה חביבתי ברק../images/Emo42.gif....

שלח אלומת
בדיוק למקום ה"אפל" אליו התכוונתי ובא לציון גואל ושלווה לעיניי

לא, תודה חביבתי, ברק../images/Emo42.gif...

שלח אלומת
בדיוק למקום ה"אפל" אליו התכוונתי ובא לציון גואל ושלווה לעיניי

ברק...האם הפכתם ל...איכרים עובדי...

אדמה???? חכרתם שטח חקלאי בעירינו????? היום עברנו ליד החלקות לעיבוד עצמי...בחיי נזכרתי בערוגות שהיו לנו בביה"ס היסודי, שם גידלנו פרחים ושאר ירקות.

bimbo.

New member
שלווה'לה את מזכירה לי....

פעם היו לי שכנים, וילדיהם היו בני 4 ו-5. ההורים רצו לחנך את בניהם להעריך עבודה עצמית, ונתנו להם לזרוע צנוניות, ואמרו להם שתוך זמן קצר הן תצמחנה. כשהזרעים נבטו וראו קצהו של גבעול, ראיתי את בן ה-5 תולש צמח, מעיין בו מעט, ודוחף אותו חזרה לערוגה. כך עשה עם כל הצמחים. שאלתי אותו מדוע הוא תולש אותם, ענה לי הגנן הגאה, שהוא בודק אם יש כבר צנוניות....

ברק 188

New member
חלקת הירקות שלי עדין רק במקרר

עדין מחכה להבטחת הניצן שיפריח את סיסמתו, חלקה לכל תושב. בנתים בקרוב יהיה איטר
עבודה ו
בן גרא מעלה גירה, וסוגר ת'מגירה שבת שלום חמימה לכולם. אגב איפה רוקדים היום ?
סתתתתתתתתתתתתתתתם.

דרדרית

New member
ברק- עד כמה שתלוי בי... מקווה שלא

יוקדם שום גיוס... לגבי ריקודים- אתה מארגן מסיבה? רק תאמר מתי והיכן ו- הופ נגיע.... מצטרפת לברכות לשבת שקטה ונפלאה
חגית

למעלה