הצעות לאלפא - סט מס' 2

Ovi Basha

New member
הצעות לאלפא - סט מס' 2

סט מס' 2 לעיונך : Our Lips Are Sealed - Go Go's Love Is A Battlefield - Pat Benatar The Sun Always Shines On TV - A-ha Love To Hate You - Erasure Cause You Are Young - C.C.Catch We Close Our Eyes - Go West White Wedding - Billy Idol Dead Or Alive - You spin Me Round New Moon On Monday - Duran Duran והרשימה עוד ארוכה אבל זהו להפעם תגיבו חופשי, אנשים

adiville

New member
אחלה סטים עובי !

את השני יותר אהבתי. אלפא : תשים לי איזה אחד של fancy......?

Ovi Basha

New member
סליחה, השמטתי שיר , ועוד איזה שיר !

Doctor Doctor - Thompson Twins

turrican

New member
ואם הזכרת את תאומי תומפסון

היי עובי -אחלה בחירה וסט יפה בהחלט. תאומי טומפסון החמודים מהשמונים, מאותו אלבום Into the gap מ-1984 יש שיר די "אלמוני" שבהחלט הייתי שמח לשמוע בשם: "Sister of Mercy " וגם " Who Can Stop the Rain? " הרצועה האחרונה באלבום המעולה שווה האזנה.

Ovi Basha

New member
זוכר את זה אלכס ../images/Emo45.gif

כמובן שאני זוכר את השיר Sister Of Mercy של תאומי תומפסון. אכן שיר טוב מאוד, "אלמוני" אמנם ולא התפרסם כלהיט מוכר של הלהקה הזאת ( בטח לא כמו הלהיטים הגדולים שלה ) אבל בהחלט אחלה שיר .... זה מה שקורה מפעם לפעם ואני חושב שמדי פעם אנחנו מציינים זאת בפורום. אנחנו מפנים את תשומת הלב של החברים לשירים מיוחדים שלאו דווקא היו להיטים של אותם מבצעים מפורסמים, אבל בכל זאת אנו מוצאים לנכון להזכיר אותם כפי שאתה בעצמך אומר כ"להיטים ששוים האזנה/השמעה" . נתת דוגמא מצויינת כאן - Sister Of Mercy של תאומי תומפסון. אני עד ממש לא מזמן הזכרתי כאן 2 דוגמאות נוספות : Sisters And Brothers של Sandra Stay של C.C.Catch ומן הסתם ניתקל במקרים דומים גם בעתיד. מה שרק מראה שלעיתים הרבה מאוד חבוי מאחורי יצירותיו המוזיקליות של זמר/זמרת/להקה פוטנציאליים. הרבה מעבר ללהיטים שפירסמו אותו..... ואני שמח לגלות את זה כל פעם מחדש.

למעלה