הצעות לאלפא - סט מס' 1

Ovi Basha

New member
הצעות לאלפא - סט מס' 1

אלפא מכיוון שהזמן קצר והמלאכה מרובה ומכיוון שגם לי אין יותר מחצי שעה פנויה , הרי שהחלטתי למנות באופן קצר וקןלע מספר הצעות לשירים למסיבת שבת בערב ( שיישלחו ב- 2 סטים מפאת קוצר הזמן ) . סט מס' 1 Too Shy - Kajagoogoo Venus - Bananarama Making Your Mind Up - Bucks Fizz Obsession - Animotion Der Kommisar - After The Fire Gloria - Laura Branigan Who Can It Be Now - Men At Work Relax - Frankie Goes To Hollywood Shattered Dreams - Johnny Hates Jazz Living On The Ceiling - Blancmange אז אתה אלפא, וגם כל מי שמעוניין מוזמן להגיב

Ovi Basha

New member
לא להציף בתגובות, כל אחד בתורו ../images/Emo4.gif

אנשים לאט לאט נא לא להציף את הפורום בתגובות לסט ה - 1 שבו רשימת השירים שהצעתי עבור המסיבה בשבת בערב. אחד אחד בתורו, ובסוף הכל יהיה בסדר. מה קורה ? האם אני צריך להבין מהשתיקה המוחלטת ומאי התגובה שזו "שתיקה כהסכמה" לכך שברור מאליו ששירים אלו צריכים להיות מושמעים במסיבה או שמא אנשים כאן חושבים אחרת אבל לא יודעים בדיוק איך להגיד לי את זה
מלבד תגובות ישירות שקיבלתי מאלכס ומעדי הנפלאים ( לפחות לכם אני אומר
מקרב לב ) שאר חברי הפורום כאן לא הגיבו ומילאו את פיהם מים..... או כמו שנאמר באחד מהשירים של בלאמאנש "איבדו את הלשון ולא יכלו להחזירה בחזרה למקומה"
חבל מאוד שלפעמים אתם זקוקים לתמריצים על מנת להגיב השורה התחתונה - מה שחשוב באמת זה שההצעות לשירים האלו מגיעות לאיש בהא הידיעה , הדומיננטי בעניין הזה והוא זה שמחליט בסופו של דבר האם הם ראויים להשמעה ומתאימים ל"רוח המרחפת " על פני המקום הזה שבו נהיה כולנו ביום שבת בערב ! ת י ה נ ו !

למעלה