הצעות יעול

yoyo10

New member
הצעות יעול

איך אתן מעבירות את הזמן במישרד ואיך אתן נראות עסוקות גם שאין הרבה עבודה

כנ"ל...

לפעמים אין לי זמן לאכול- עכשיו כשאני מניקה אז אני מקפידה יותר וגם עושה הפסקות לשאיבה ושיקפצו כ-ו-ל-ם!!! עשיתי שווצ' בראש שיש עכשיו דברים יותר חשובים מאשר העבודה. וצריך גם לפחות פעמים לבדוק שהכל בסדר בבית- בעלי הוא המטפלת המסורה

yoyo10

New member
לי יש ימים שמ 7:30 עד אחרי 18:00

אין לי זמן לנשום שלא לדבר על לאכול ויש ימים שפשוט אין כלום והזמן לא זז העבודה לא מתחלקת כאן באופן שווה הכל כאן הנחתות של מהרגע להרגע

dana19il

New member
האמת ש....

אני תמיד עסוקה והתפקיד שלי תמיד מטריח אותי להיתקע במשרד עד שעות מאוחרות... אבל כרגע המפקדת שלי נמצאת בחופשת לידה ויש לי המון זמן פנוי. כדי שלא ינצלו את זמני הפנוי וידחפולי עבודות... אני תמיד נראית עסוקה. השיטות שלי הן: 1. תמיד להתעסק עם המחשב. אני תמיד משחקת סוליטייר וכשמגיע מישהו לידי שיכול לראות את המסך אני ישר מעלה איזה מסמך.... 2.כשאני מסתובבת להנאתי... אני תמיד עושה את זה עם דפים ביד... ז"א שאם מגיעה קצין אז אני "משחקת" אותה לחוצה ורצה עם הדפים כאילו הם התקווה היחידה שנותרה לי בחיים. 3. לדבר בטלפון שיחות אישיות וכשמגיע איזה קצין עצבני לשחק אותה מדברת לצורך עבודה... אני יודעת שהעצות האלה נדושות אבל לי לפחות זה עוזר!

jessy19

New member
בד"כ אני מאוד עסוקה

כי אני אחראית על המון דברים בבסיס (חוץ מהיותי פקידה יש לי עוד מלא תפקידים) אבל קורה שיש שממון ואז אני מנקה את המשרד טוב יותר, הולכת לעזור בלישכה קצת (מחוסר ברירה כי מיד כשרואים שאני לא עסוקה לוקחים אותי לעזור שם) ואם עדיין משעמם- מציקה לשאר הפקידות במפקדה. ביי לכם אני יוצאת לאוטובוס. יום מקסים.

lilithmm

New member
הצעת יעול../images/Emo20.gif

אני כמנהלת משרד לא הייתי מתייקת לעולם. הייתי תוקעת את כל המסמכים במגירה שפיניתי במיוחד למטרה הזו. ורק כשבאמת אין מה לעשות מתייקים. הייתי תמיד זוכרת איפה שמתי כל דבר ואם הניירות תויקו או שנמצאים במגירה שלי. הבוסים היו בהלם כמה מהר אני מוצאת כל דבר... אפשר לקבל הצעות מחיר לציוד משרדי, לבדוק חברות שילוח חדשות, חברות שליחים... תמיד יש מה לעשות.... למרות שלא כדאי לעשות אלא אם נפלתם על משרד של אנשים טובים...

למעלה