הצעות יעול

Inbar789

New member
מעתיקה מהשרשור הקודם../images/Emo103.gif

יכול להיות שפספסתי משהו.. יש בפורומים החדשים אפשרות לבטל לגמרי את קיפול השרשורים? כי אני לא מצאתי. ואם אין אופציה כזאת, אני ממש מבקשת להחזיר אותה.

דוד רץ

New member
מציע לפתוח שרשור שלישי קבוע ולנעוץ אותו

תחת הכותרת נושאים כלליים לגבי הממשק החדש שיכלול בתוכו את כל המתייפחים, את כל ההערות השליליות הלא קונסטרוקטיביות לגבי המעבר לממשק החדש (וגם את המעטים שרוצים לשבח אותו).

ניסיתי לבצע חיפוש של משהו שידעתי שקיים בתפוז

ניסיתי למצוא משהו שהכרתי וידעתי באיזה פורום הוא. בחיפוש החדש לא מוצאים את רוב המידע שקיים בתפוז. בחיפוש הישן מוצאים את המידע. אתם מאבדים הרבה תוכן שקיים בתפוז. אם אין דרך לאתר את המידע הוא כאילו נמחק מתפוז. חבל. אני מציעה להחזיר את החיפוש הישן לפורומים החדשים. תודה
אני מודה לכם על ההתחשבות והעברת הבאר לשמאל וגם הבאג שלי באקספלורר תוקן.
למרות הכל מאמץ פחות את העיניים בפורומים הישנים. אני מאמצת את העיניים ולא יכולה להשאר הרבה זמן בפורומים החדשים. אולי כי יש לי משקפיים.
אני קוראת מהר מה שאני רוצה ועוזבת. קודם הייתי נשארת יותר זמן ומחפשת אם יש דברים שמעניינים אותי. אם לא תהיה ברירה אסתדר עם הפורומים החדשים אבל אני מקווה שתשאירו את הישנים לתקופת הסתגלות ארוכה ורק מי שירצה יעבור למערכת החדשה. אולי אלה כמו "עכבר כחול מדבר" שיש להם ראיה טובה מאוד. אולי תעשו כמו עם החיפוש הישן שהפורומים החדשים יהיו ברירת המחדל ומי שירצה, כי יש לו ראיה פחות טובה, יוכל לעבור לפורומים הישנים? תודה על ההקשבה וההתחשבות בבקשות של הגולשים וחג פסח שמח.

תודה לך על המילים החמות.

מה לדעתך היה צריך להשתנות ולהתווסף כדי שהגולשים בעלי ראיה פחות טובה - יוכלו להסתגל וליהנות מהמערכת החדשה? בנוגע למערכת החיפוש - ניתן גם להשתמש במערכת החיפוש הישנה בפורומים החדשים. בקרוב עתידים להבצע שינויים ועדכונים. יש סיבה לאופטימיות.

../images/Emo13.gifהרקע התכלת התחלף לאפור נוח

המערכת השתפרה מאז שביקרתי אבל עדיין צריך רווח בין השרשורים. מעמיס על העיניים לזהות בין שרשור לשרשור. אני מציעה רווח בין שרשור לשרשור. באופן כללי המערכת השתפרה בהרבה עם העברתה לרקע האפור והפסים הלבנים. תודה וחג שמח.

כשבדקתי ראיתי שיש לכם באג מוזר

כשנכנסים יש רקע אפור נוח כמו שהיה. כשמנסים לקרוא הודעה פתאום הכל זז למטה ולמעלה יש שטח ענק בלבן.. גוללים ומגיעים לפורום וברפרש הבא התקלה מסתדרת בעצמה.. לא נורא כי התקלה מסתדרת בעצמה אבל לא אלגנטי. אם תוסיפו רווח בין השרשורים הראשיים יהיה כבר נוח לקרוא. יחסית הפורומים החדשים השתפרו מאוד מאז שהתחלנו להעיר. תודה.

SShaii

New member
אולי תוסיפו אייקון של סמיילי מוחא כפיים?

הרבה פעמים האייקון הזה נחוץ (D:) ובמקום זה צריך להסתפק ב
וכו' D: תשקלו זאת

goldy

New member
1) הפרדה ברורה בין שירשורים

2) לא אפור על רקע לבן. לא מעניין אותי מי שיכנע אתכם שזה "מיקצועי". 3) להגדיל את הכינויים יחד עים הכותרות: אים מישהוא מגדיל כדי ליקרוא את הכותרת מה גורם לכם לחשוב שהוא ממשיך ליראות את שם המישתמש הקטן? 4) כנ"ל לגבי הפס המכיל את הכיתוב. 5) בכל סגירת ופתיחת הודעה ישנה השהייה של שניה עד שתי שניות. לבטל אותה!

אז ניסיתי את המערכת החדשה לכמה ימים...

עשיתי ניסיון וגלשתי רק בפורמט החדש בפורומים האהובים עליי, והנה ממצאיי: הדבר הראשון שאני חייבת להגיד הוא, שנראה שלקחתם את כל מה שטוב בפורמט הישן, הוצאתם אותו, ועשיתם פורמט חדש. 1. שרשורים מקופלים - בפורמט החדש, שרשורים מקופלים נראים כמו הודעה ראשית ללא תגובות. בכלל לא ברור שמדובר בשרשור מקופל. בפורמט הישן, לעומת זאת, ההבחנה בין שרשור מקופל להודעה ראשית ללא תגובות הוא ברור. בנוסף, כאשר נכנסים לתוך שרשור מקופל, שמתי לב שהרבה גולשים מתקשים להבין שלחיצה על שם הפורום בצד ימין למעלה מחזירה לעמוד הראשי של הפורום. חייבות להופיע המילים "חזרה לפורום". 2. הרקע של ההודעות בהיר מדי. למה התיימרתם לשנות אותו מצבע נייטרלי ברור לצבע שנתון במחלוקת ? בכלל, כל הכחול בעיצוב החדש מזכיר לי בית חולים... 3. הודעות שמשורשרות אחת לשנייה - ממוקמות במרחק קרוב מדי לתחילת השורה. הכוונה, הודעה שמשורשת תחת הודעה אחרת, נמצאת קרוב מדי לתחילת השורה וקשה להבין אם היא משורשרת להודעה הראשית או להודעה שאליה היא אכן שורשרה [העתקתי את זה מתוך הודעה שכתבתי בשרשור הצעות הייעול הקודם]. בפורמט הישן, יש מרחק ברור מתחילת השורה בין הודעה לתגובה לה. 4. הכיתוב "תפוז אנשים > פורומים" לצד סמל האתר - המילים "תפוז אנשים" צבועות בכתום כמו סמל האתר ויש סימן הפרדה [">"] בין צמד מילים אלו למילה "פורומים", ולכן נראה שלחיצה עליהן תוביל גם היא לעמוד הראשי של האתר, והלחיצה על "פורומים" תוביל לעמוד הפורומים. הצעותיי: -לצבוע את "תפוז אנשים" בכחול ולהוריד את סימן ההפרדה, כך שיהיה ברור שלחיצה על מילים אלו תוביל לעמוד הפורומים. -לחבר את "תפוז אנשים" לסמל האתר ולשנות את ההגדרה כך שלחיצה גם על מילים אלו תוביל לעמוד הראשי של האתר. חשוב לי לציין שאני מבינה באופן מוחלט את השימוש בפרסומות באתר חינמי, למעשה, אפילו מופתעת שלא היה שימוש רב בפרסומות עד עכשיו. אין לי שום התנגדות להצבת הפרסומות החדשות במיקומים החדשים שלהן בפורמט הישן. ההצעה הכי גדולה שלי היא - להשאיר את הפורמט הישן, ולהכניס לתוכו את הפרסומות כמו בפורמט החדש.

עוד אחד ששכחתי ונזכרתי בו עכשיו -

5. יהיה מאוד נחמד אם תהיה אופציה לשים כמה תמונות בהודעה אחתף ואפילו עם אופציה להפרדת טקסט ביניהן. ככה יהיה מאוד נוח לעשות מדריכים שונים על גבי הפורום, במקום לפתוח שרשורי ענק הכל יהיה מרוכז בהודעה אחת. זה גם יתרום לסדר במדריכים למיניהם, ככה שלא יהיו תגובות שישורשרו באמצע.

ממש בקצרה

תקטינו את הסייד בר בחזרה לגודלו המקורי (שתי ס"מ פחות) או לפחות בס"מ פחות

XrayCharlie

New member
שאלה

אני לא יודע אם עניין זה כבר עלה ע"י משתמש אחר אבל בכל זאת: בפורומים מסויימים ישנם קישורים לפורומים "אחים". לדוגמא: בפורום חובבי תעופה ישנם קישורים לפורום תעופה קלה, סימולטורים ועוד. בפורומים הישנים כאשר נבחר קישור, פשוט נפתח הפורום הרצוי באותו חלון. עכשיו הפורום הנבחר נפתח בחלון חדש (ולי זה מאוד מפריע). השאלה שלי היא מדוע זה נעשה ככה? אם אני בוחר פורום אחר אין סיבה שיהיו לי 2 חלונות עם פורומים שונים (אם אני ארצה אני אפתח חלון חדש לבד אבל בדרך כלל אני - או כל משתמש אחר - פשוט רוצה לעבור לפורום אחר אז בשביל מה חלון נוסף?) תודה.

למעלה