הצעות טיול לצעירים?

הצעות טיול לצעירים?

שלום, אני בת 18 לפני גיוס ורוצה לטוס לשבוע-שבועיים לטיול מהנה וזול ככל האפשר, כנראה בסביבות חודש מרץ.
מחפשת יעד נחמד שאפשר גם לטייל ואולי לעשות כמה טרקים וגם להנות מאטרקציות מקומיות ובילויים קלילים יותר, פאבים וכו.
חשבתי על אירלנד, אבל אין לי מושג מה סדר גודל ההוצאות... או בכלל, מה כדאי לי לבדוק.

המלצות?

כרגע עוד לא החלטתי אם לטוס לבד או עם חברה (תלוי ביעד, בסוג הטיול ובמחיר).

jeshu

New member
מתי בדיוק? כרגע קר באירלנד. אבל זה נשמע כמו רעיון לא רע.

zammy

New member
אירופה קרה במרץ למסלולי הליכה

אטרקציות תיירותיות עדיין סגורות. פאבים יש בכל עיר , צריך למצוא עיר הקרובה למסלולי הליכה שיתאימו לעונה זו. במרץ האזורים הרלוונטיים הם דרום צרפת, דרום ספרד, דרום איטליה. לא יודע אם את דוברת את השפות, נראה שתצטרכי להתמקד בערים שיש שם תיירים דוברי אנגלית בכיד שתוכלי לבלות בפאבים בבטחה. עיר שיכולה להתאים היא ברצלונה. ממנה אפשר לצאת למסלולי הליכה שלא בהרים המושלגים, רק שלהיגע לשטח זה אומר תחבורה ציבוריתיש אכסניות נוער ויש מקומות בילוי. אם לא היית עדיין במסע בילוי כזה לא הייתי יוצא לבד אלא עם שותפים.
אירופה ככלל יקרה, הטיסה זולה במרץ אבל הלינה ואוכל לא זולים.
אני הייתי מציע לך לצאת לקטע הליכה של 10 ימים בשביל הצליינים בספרד, טיסה, לינה ואוכל זולים מאד, המון חברה צעירה, אין פאבים כמו שאת מדמיינת אבל הצעירים מוצאים לעצמם את אפרויות הבילוי המשותפות בערב אחרי ההליכ בבארים המקומיים. הרבה יותר בטוח ומהנה מאשר איזו עיר גדולה בחורף.
קראי בפורום שבילים ארוכים בעולם על "הקמינו".
hike.co.il
תוכלי גם למצוא שותפים לשביל זה.

למעלה