הצעות והזדמנויות עסקיות

PeretsBD

New member
עזרה לחברות תוכנה וטכנולוגיה בהקמה

1. פיתוח עיסקי, שיווק ומכירות 2. השקעה מקרן של משקיעים פרטיים Accelerate לפרטים [email protected]

virlomi

New member
רוצה לפתוח עסק בניית אתרים

אני מחפשת שותף/ה גרפקאי/ת.

dove2

New member
את לא חייבת שותף

אפילו עדיף לא להיות קשור לגראפיקאי ספציפי. אספי לך רשימה של ארבעה או חמישה גראפיקאים שאת מכירה. מי שרוצה לעבוד איתך מסרי לו את הרשימה ותגידי שאת ממליצה לבחור אחד מאלה, אבל תשאירי ללקוח את האפשרות לבחור לבד, ואולי אפילו להביא גראפיקאי משלו. נושא העיצוב מאוד רגיש אצל הרבה לקוחות, וחבל להפסיד לקוח בגלל סגנון עיצובי כשזה בכלל לא קשור אליך. לקוחות לא מבינים כל כך בתכנות אתרים - אבל בעיצוב - לכולם יש דיעה, תשאירי להם את הדינמיקה הזו מול המעצב ולא מולך.

adgr

New member
רהיטים ישירות מהיצרן

מבחר רהיטים : חדרי שינה , ארונות, מזנונים, שולחנות מחשב. חיסכון של 40% בפערי התיווך - רכישה ישירות מייצרן רהיטים. לדוגמה : ארון חדר שינה ענק - רק 1299 שח במקום 1799 . חדר שינה 1900 שח במקום 2700 שח. רהיטים חדרי שינה

seeker11

New member
../images/Emo56.gif מתקשרים להצלחה! ../images/Emo56.gif

מהפכת ה- VoIP מעבירה הילוך! באמצעות הטכנולוגיה המאפשרת העברת קול על גבי רשת האינטרנט כל אחד יכול להתקשר לחברים שלו מכל מקום בעולם לכל העולם, בחינם, בעזרת הטלפון הביתי או הסלולארי, וללא כל צורך במחשב! חברת Kazil Communications מזמינה אתכם להנות כבר היום משיחות בתעריפים הנמוכים בעולם ובחינם לגמרי בין חברי Kazil. בנוסף, Kazil מאפשרת ללקוחותיה לבנות לעצמם בשעות הפנאי, הכנסה נוספת מכובדת. החברה תתגמל אתכם ב- 4 שיטות תגמול בעבור אותה עבודה - חשיפת החברה ושירותיה בפני אנשים נוספים. חישבו, במידה ויהיה לכם טלפון המאפשר לכם לדבר בחינם, לא תרצו לשתף את הקרובים אליכם בכדי שידברו גם הם חינם? למה לא להרוויח על כך כסף? Kazil נותנת לכם לשנות את המציאות הכלכלית שלכם! נשמע טוב מידי מכדי להיות אמיתי? ובכן, זה אמיתי. ואנחנו קבוצת משווקים המחפשים שותפים כמוך בעלי אמביציה, רעב להצלחה ורצון להגיע לעצמאות כלכלית. טכנולוגיית ה- VoIP כבר החלה לשנות את עולם התקשורת הטלפונית. האם אתם תהיו חלק ממהפכה זו? אין צורך לחכות עוד. הזדמנות עסקית זו תניב לך יותר כסף, יותר חופש כלכלי ויותר זמן למשפחה. הצטרף לקבוצה מצליחה וטכנולוגיה מנצחת! דבר חינם בין החברים! לתיאום פגישה אנא פנו במייל ל- [email protected]. אחד מנציגי הקבוצה יחזור אליכם בהקדם. "אין הזדמנויות מבוזבזות בחיים, יש הזדמנויות שנלקחו ע"י אחרים..."

LOYALTY

New member
יוצרים לקוחות נאמנים

יעוץ, הקמה וניהול מועדוני לקוחות, קשרי לקוחות ותוכניות נאמנות מבוססות חקר בסיסי נתונים. 1-599-50-50-90

AdminWeb

New member
שלום, אני מחפש רוכש לאתר זירות מסחר

שלום רב, אני מחפש יזם/איש בעל עסק המעוניין לרכוש אתר זירות מסחר אלקטרוני, במחיר נוח. לפרטים נוספים: מייל: [email protected]

AdminWeb

New member
רוכש<=>קונה ../images/Emo13.gif

לילה לבן יש רעיונות למקומות נוספים שאפשר לפרסום את הפרסומת??

בערך ../images/Emo13.gif

תלוי, המערכת שבנית מותקנת בשרת של הלקוח או הלקוח מנהל את הנתונים שנמצאים בשרת שלך? ובכל מקרה, הפרסום בפורום ממש לא יעיל.

AdminWeb

New member
הפרסום לא רק בפורום אני מפרסם בגוגל

בקשר למע' היא יכולה להיות מותקנת על שרת הלקוח וגם על השרת שבבעלותי, בקשר למנהל הנתונים ניתן לוח בקרת נתונים ללקוח, שבו הוא יכול לשלוט וקבל נתוני קבלת הזמנות, ואישורם, ועוד דברים נוספים.

אני מאמין

שבשביל למכור באמת (אפילו תכנות מבוססות אינטרנט) צריך לפרסם בעולם האמיתי. אני באופן אישי רואה פרסום באינטרנט כפרסום זול ובלתי אמין. אז אולי גם אחרים חושבים כך... אולי כתבי עת/מגזינים מקצועיים בתחום יזמות/עסקים...? אולי שם?

"המעגל העסקי"- לאימהות עצמאיות

כבעלות עסק ואמהות לילדים צעירים בעצמנו ,אנו מבינות את הצרכים המיוחדים המאפיינים אמהות שכמותנו ולכן הקמנו את "המעגל העסקי- רישות עיסקי לאימהות". קבוצת רישות זו, שהנה אחת מפעילויות הארגון "קישורי אמהות" ,היא קבוצה שקמה במטרה להגדיל את הקשרים העסקיים של כל אחת מהמשתתפות, תוך הבנה של הצרכים הייחודיים אשר יש לאמהות שהן גם עצמאיות. אתן מוזמנות לפנות בעצמכן ו/או להפנות חברות בעלות עסק עצמאי- ובתנאי שאתן אמהות לילדים קטנים (עד גיל 14) ורוצות להגדיל את קשריכן העסקיים . על המפגשים: המפגשים מתנהלים ע"פ כללים עסקיים המקובלים בקבוצות NETWORKING עסקיות אחרות תוך התייחסות מיוחדת לצורכי האמהות: • המפגשים נערכים אחת לחודש, בין השעות 21:00-23:00. • בכל קבוצה יכולה להיות רק חברה אחת מכל תחום עיסוק • כל חברה מחויבת לבצע הפניות עסקיות.(ישנה שיטות ניקוד הפניות). • החברות מחויבות לשמירה על כללי אתיקה עסקיים ועמידה בהתחייבויות העסקיות. המעגלים הקיימים- כיום מתקיימות שתי קבוצות- - האחת ברחובות המיועדת לתושבות השפלה’ והשניה בכפר סבא המיועדת לתושבות השרון. החל ממרץ תתפצל קבוצת רחובות ולמעשה באזור זה יהיו שני מעגלים עסקיים- אחד ברחובות והשני בנס ציונה/ראשל"צ. ניתן כבר להירשם לרשימת המתנה לקבוצות אלו וכן לקבוצות שייפתחו בעתיד הקרוב- בבאר שבע ובזיכרון יעקב. לפרטים נוספים ולהצטרפות למעגלים בכל רחבי הארץ אתן מוזמנות לפנות אלי במסר

פרסום העסק שלך בפורטל עסקי

הפרסום עצמו הוא חינם,אפשר לבנות אתר במחירים נמוכים במיוחד... יש גם מאמרים ופורומים.. http://www.hayarid.biz

ציוד תקשורת

קונה ומוכר ציוד תיקשורת, לווינים, אנפרה-אלחוטי. נא לפנות, טכנאי קרמר המקורי

dzajman

New member
חברת יעוץ כלכלי

מעונין בחברת יעוץ עם הפסדים צבורים נא לפנות במסר

בוקר טוב

בהנחה שאתם משווקים מצויינים ויודעים לאתר פוטנציאל לקוחות... רק מה חסר המוצר. אני אסביר, כנראה אני אטוס לסין במהלך חודש מאי הייתי רוצה להביא מוצר ייחודי אני יודעת שזה יהיה בתחום הטקסטיל או הבית... יכול להיות גם כל מיני דברים שאפשר לשווק לפיצוציות ומינימרקטים. יש ל משהו ניסיון או רעיון איזה מוצר? הקצבתי לעצמי לצורך העיניין 150000 ש"ח

stepi

New member
לכל היזמים ובעלי העסקים הקטנים...

אני פרסומאי עצמאי וממליץ בחום רב על רואה החשבון שלי. הוא אמין, יעיל, מהיר, אינויקר ובעל יחסי אנוש נהדרים. אשמח להפנות אתכם אליו צרו איתי קשר 0524514181

למעלה