הצעה:)

SadClown

New member
הצעה:)

מה דעתכם שכל כמה זמן נשים פה תמונה מעניינת, וכל מי שירצה יכתוב עלייה, קטע, שיר, יצייר ציור, מה שבא לו. העיקר שייצור משהו ממה שהתמונה מעבירה לו, ומאיך שהוא מבין אותה. שננסה?

count on me

New member
אני אתחיל...חח

שוב, שוב אותו קשר שלא רוצה להיפתח, תוקע אותי עמוק בתוך בועה - שלא מצליחה לצאת. ככל שאני מתנגדת, ככה כואב יותר..והקשר הופך לחזק יותר. מציק יותר. רוצה כל כך להרגיש את החופש בלהיות חופשיה. רוצה לחבק, עם ידיים פתוחות. אם אני כל רוצה...למה אני עדיין מרגישה אותן קשורות? תעזבו אותי, אני צועקת. תנו לי ללכת, ללכת בדרך שלי. תנו לי לקפוץ מעבר החומה, החומה הגדולה שאני רוצה כלכך לפרוץ. כואב לי. כואב לי ואף אחד לא רואה. לא מסוגל לראות, כל אחד בקשר משלו. אני צועקת, צועקת כי כואב לי, אני צועקת כי נקשרתי. חזק מידי. - פינה נחמדה ביותר -

../images/Emo7.gif

במיוחד אהבתי את: "כואב לי. כואב לי ואף אחד לא רואה. לא מסוגל לראות, כל אחד בקשר משלו." כל-כך נכון, וכל-כך מייצג את רב העולם היום. יש מעט מאוד שמתעקשים ומצליחים באמת לחוש ולעזור באמת לכאב של האחר. רובנו פשוט עסוקים מדי בכאבים הפרטיים שלנו. התמזל מזלי ואני אחד או שניים מהסוג הנדיר יותר.

count on me

New member
תודה לשתיכן =]

זה מאוד כייף לדעת שיש מי שאוהב את מה שאתה כותב... מעלה חיוך על הפנים לראותו תגובות כאלה =] מכוון שאני לא נוהגת לפרסם פה דברים בסגנון אלה....ובכל זאת שיחקתן אותה..ועשיתן אותי מאושרת =]

SadClown

New member
אהבתי :)

שיר ממש יפה. גם אני מאוד אהבתי את העניין שכל אחד נמצא בקשר שלו. גם מהבחינה שאנשים עסוקים בעצמם. וגם מהעניין שלפעמים נראה לנו שהכי רע לנו בעולם, אבל סה"כ לכל אחד יש את המטען שלו. ולכולם קשה. וגם כשמרגישים שאין אף אחד שמסוגל להרגיש כמונו, בסופו של דבר רוב האנשים מרגישים את אותו הדבר לפעמים.

facundo te amo

New member
גמאני כתבתי משהו! ../images/Emo140.gif

תקראו :p כמעט שנגעתי בחלום של הלילה וליטפתי את בירח בעשר אצבעות. כבולה, ברגשות אשמה שמונעים ממני לגעת בצבעי החיים. ומשהו בי נאבק, אבל אף פעם לא עד הסוף, ושוב אני מפספסת חלום אחר חלום.

count on me

New member
וואו =] אהבתי =]

אפשר להסתכל על המונה גם בפעם ה 100 ולהרגיש משהו שונה. התחברתי=]

SadClown

New member
מקסים.

תמיד אני מצליחה להתחבר לכתיבה שלך
את כותבת מיוחד, יש לך דימויים ממש יפים. "ושוב אני מפספסת חלום אחר חלום" הזכיר לי שיר שאני מאוד אוהבת של אביב גפן :) שהוא אומר בו: "רכבת חלומות פחדתי לאחר ובכל תחנה שאני ירדתי היה חלום של מישהו אחר" ("אמת")

גמני מנסה.. ../images/Emo140.gif

מחפשת משמעות להיאחז באיזה חבל אבל רק מוצאת פחות וזה שוב גורם לסבל להיות עצמי ועם זאת כמו כולם רוצה להיזכר לא לעבור מן העולם רוצה לתקדם ועם זאת לחזור אחור לדעת ת'אמת כי עכשיו יש הזדמנות לבחור.

facundo te amo

New member
גמאת כותבת מדהים!

אנחנו חבר'ה כישרוניים פה הא? אני נורא שמחה שיש שיתוף פעולה, נורא אהבתי את היצירה. במיוחד תשורות: "רוצה להתקדם ועם זאת לחזור לאחור" ליטלי

למעלה