הצעה

chatenoire

New member
הצעה

חבר´ה, כל אחת חדשה כאן שואלת איך מציירים דוליז. בהרבה אתרים יש טיוטוריאלז לציור בייסים, עיניים, שיער ובגדים בפוטושופ או פיינטשופ. אם אתן רוצות, אני יכולה לעבוד על טיטוריאל או שניים בעברית, לצייר. מעוניינות?

victorya

New member
אם כבר פתחת הודעה חדשה...

1. אני חושבת שאין צורך לפרסם את מה שאת מתכוונת לעשות כאן! את ההסברים אפשר להוסיף לדוגמא... בגלריה או משהו כזה, ואז נפנה מי שרוצה לדעת לשם. ואת גם יכולה לתת למורן לשים את זה באתר של הפורום. בכ"מ (בכל מקרה) זה יהיה, לדעתי, מצויין אם תכיני! 2. תסלחי לי שאני מנצלת את ההודעה שלך לפרסום הדולי הביזארית שהכנתי>>

Hugs a Kisses

New member
לויקי!

כינוי חמוד אך לצערי יש לי ילדה בכיתה עם שם כזה ובואי נגיד ככה היא לא ממש חברה שלי אז לא חשוב אבל עדיין חמוד אבל דבר שני רציתי להגיד שהבובה יצאה חמודה! אני אוהבת כאלה פשוטות! הן יוצאות חמוד! ואני משחילה לפה בובה מתעמלת שניה איך היא?

Black Cat15

New member
היא יפה!! ../images/Emo41.gif אהבתי!!

יש בובה אחת שיש לה בייס שונה מהרגיל... נדמה לי שאת הכנת אותה - אם אני לא טועה.. אני שמה אותה, ואם יש לך את הבייס שעליו עשית אותה אני אודה לך מאוד אם תשימי אותו כאן...
תודה רבה! ואם טעיתי ומישהי אחרת עשתה את הבובה, אני מתנצלת מראש!!

Black Cat15

New member
אמו קיס חדשה שלי... ../images/Emo41.gif

כרגע סיימתי להכין... מקווה שתאהבו, ומחכה לתגובות...

BliNky

New member
*מתאבדת בתלייה*

זה מדהים!!! יא %&$@# (סתם צוחקת... לא לקחת ל
)

Hugs a Kisses

New member
אני עשיתי זה בסדר!

וכן יש לי את הבייס כי אני הכנתי אותו
בזמן האחרון אני מכינה הרבה חלקים של בסיסים או בסיסים שלמים מקווה שעזרתי! רותי

Hugs a Kisses

New member
יש לי שאלה לכן...../images/Emo85.gif

הכנתי את המונברטית-בראטס הראשונה שלי ומאוד רציתי לקבל דעות והכפכפים יצאו יפים אבל לקחתי את הרעיון מאחת אמריקאית והוספתי כל מיני דברים משלי- הרוב שלי!אז תגיבו בבקשה...!
...
...
...
...
...
...
...
...

Girly Girl

New member
אוך! מעצבן!!

אני מציירת הכל, לבד, בצייר! כן אני מפשוטי העם שלא משתמשים בתוכנות המפגרות האלה.. די זה מעצבן.. ~גירלי
גירל~

למעלה