הצעה

shlomihagu

New member
הצעה

ערוץ 10 מאוד לא הצליח עד עכשיו ואולי יש הזדמנות לבקש מהם שישדרו את אנג´ל כי הסידרה בטוח תצליח בארץ... הרי לאף גוף בארץ אין זכויות על אנג´ל... אז אפשר גם פרטים של ערוץ 10???

shlomihagu

New member
את צודקת...

יש גם את טלעד שכבר יש לה חוזה עם פוקס וזו דווקא חברה מצליחה... צריך לפנות לפני שמתחילות העונות החדשות אצל גופי שידור. יש גם את ערוץ 11 אבל לא נראה לי שהם ירכשו את אנג´ל.

shlomihagu

New member
אז מה?

סטאר וורלד זה חרא ערוץ בגלל מלא בחינות וזה לא ערוץ ישראל ואף פעם לא היה אנג´ל מתורגם !!!

קטריין

New member
אז

סטאר וורלד זה אולי לא ערוץ ישראלי (ואולי בגלל זה הוא לא מתורגם),אבל לפחות יש להם את א´ינגל ובקרוב מאוד את העונה השישית של באפי אז עם אתה לא רוצה ליראות את זה שם זה בסדר מיצידי פשוט תחקה אד שערוץ 10 ישדר אותו לילך

קטריין

New member
שכחתי להוסיף../images/Emo29.gif

שאתה קורא את מה בהודעה אז תדמין שאני אומרת את זה בכעס לילך

כבר קפצת לעונה השישית?

העונה החמישית קודם, לא בטוח שהעונה השישית תשודר ברצף אחריה, זה לא מתאים להם. וסטאר וורלד זה באמת ערוץ דפוק, בעיקר בגלל הצינזורים ומלאי הפרסומות-כל-2-דקות (וזה עוד בחסד..) ואל.

קטריין

New member
אני לא יודת מה איתך../images/Emo29.gif

אבל אני כבר ראיתי את העונה החמישית הסטאר וורלד לילך

סטאר וורלד

עדיין לא התחילו לשדר את העונה החמישית. כרגע הם משדרים במקום באפי את אי הפיתויים ואת העונה הראשונה של אנג´ל בשידור חוזר, אז את כנראה מתכוונת לעונה הרביעית. העונה החמישית תתחיל במאי. ואל.

קטריין

New member
אי הפיתוים נגמר מזמן../images/Emo29.gif

הם משדרים את רוזוול שבשבוע הבה ישודר הפרק האחרון ומה לדעתך הם יסימו בימקום לילך

טוב, אז שוב...

הם ישדרו את *העונה החמישית* לא את *העונה השישית* ! ולמה? כי הם לא שידרו עדיין את העונה החמישית, למה שהם ידלג מהעונה הרביעית לשישית?! ומכאן הטעות שלך. ודבר שני- אני לא יודעת, אם הם משדרים במקביל גם את העונה השנייה של אנג´ל, ואם כן, יש להם בערך עוד 9 פרקים עד סוף העונה.. ולתשומת ליבך- הבה=הבא , יסימו=ישימו , בימקום=במקום. קשה לקרוא את זה כשזה כתוב לא נכון.. ואל.

קטריין

New member
סליחה תעיתי

בעונה לא נורא ובקשר לשגיעות אין מה לעשות אני דיסלקצית אני משתדלת אז עם אתה לא אוהב את זה אז על תשאל שאלות יותר רק ניסיתי לעזור לילך

למעלה