הצעה

superdead

New member
הצעה

חשבתי לעצמי אולי קהילתינו הקטנה יכולה לכתוב איזה מכתב רישמי לערוץ אחד להגיד להם תודה רבה על כל כך הרבה שנים שהם תומכים בנו וממשיכים בסופו של דבר להוציא כסף אלינו אני חושב שקודם כל זה יהיה דבר יפה מצידינו וגם משהוא שאולי יעשה איזה טוב בלב לאנשים בערוץ אחד מה אתם אומרים ?

מ א ג ר ט

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי ברגע שתהיה הודעה רשמית מטעם הערוץ שהם רכשו את אטלאנטיס צריך לכתוב להם. ודרך אגב- שבוע שעבר אני פתאום ראיתי פרומו לסטארגייט... הוא היה מוזר, אבל הוא היה שם!

סלמאק

New member
../images/Emo206.gifנצל"ש: ../images/Emo53.gif

מישהו זוכר איך תורגם בערוץ הראשון השם Wormhole extreme? (אני בספק אם זה היה "חור תולעת קיצוני", זכור לי שם "עצבני" יותר). בתודה מראש

morada

New member
השם בערוץ 1 היה "מסע בחור התולעת"

ויש אפילו הוכחה (אם יש ברשותך מכונת זמן) צריך לחזור ל-אוקטובר 2002 (אפשר לכוון את המתרגם האוניברסלי ל"עברית ויזואלית" כדי שתוכל להבין את דברי המקומיים) הדף לא כ"כ מתפקד אז צריך להכנס לקוד המקור שלו (view->source או משהו דומה). צריך לשמור את הקוד כמסמך טקסט בקידוד ANSI (אם זה נפתח ב-notepad אז זה אמור להיות ברירת המחדל), ועכשיו צריך לפתוח בוורד את הקובץ ששמרת, יופיעו לך קידודים שונים תבחר ב-"עברית (ISO-Visual)". וזהו - מה שנותר לעשות זה לעבור לפי סדר הפרקים (המספור שלהם לא נכון ובסוף העונה יש קצת בלאגן בסדר אז כדאי לעבור לפי השמות), ובמס' 15 תמצא את השם המבוקש. * בתמונה המצורפת מודגם מה שצריך למצוא. ד"א - אם עובדים עם FF אז זה הרבה יותר פשוט - כאשר מסתכלים על הקוד של הדף לבחור בקידוד עברית ויזואלית, הכתב יופיע כמו שצריך ואז נשאר רק לחפש את שם הפרק...

סלמאק

New member
תותח!

הורג אותי, איך מגיעים לארכיונים האלה? אני לא מוצא אותם בשום מקום... באמת חבל שכשמכוונים את המתרגם האוניברסלי עדיין אי אפשר לראות את שמות כל פרקי העונה. כנראה שהמקומיים עדיין מנסים לפרש את הגליפים העתיקים האלה... (והם באמת עתיקים...)

nzkiwi

New member
איזה קטע, קרטר גילתה את הסיסמה של

מורד והתחילה להשתמש בניק שלו

Nogmor

New member
גילתה? קרטר לא צריכה לגלות כלום -

בשניה בדיוק היא פורצת את תפוז ומשנה את הכול.

למעלה