הצעה!

הצעה!

מה אתם הייתם מציעים להארי לעשות עכשיו,כשהוא די לבד? ( חוץ מכנראה, רון והרמיוני ) או מה הייתם עושים לו אתם הייתם במקומו? ( שזה למעשה אותה השאלה רק מנוסחת אחרת.
)

yuvi217

New member
אממ =]

מנסה לנצח את וולדמורט כמה שיותר מהר... ולחזור לג'יני!

אנה92

New member
היתי חוקרת על וולדי

ומנסה למצוא מידע על הורקוסים

saaror

New member
לשחק שחמט עם עצמו

זה מפתח את החשיבה ממש טוב,וגם יוצר אצל הבנאדם חוש לסבלנות... הוא יכול גם לעשות ספורט(מה שהוא לא עושה כבר שש שנים)זה בריא מאוד לגוף,הוא יכול לבקש מדאדלי שיאבק איתו(אומנם בהתחלה הוא יחטוף,אבל כמו בסרט מועדון קרב שבו הם חטפו מכות על ימין ועל שמאל,הוא ייצא מחושל) הוא יכול גם לשהות אצל דודיו יום אחד,ואז לצאת לחופשת סקי,זה ממש כיף או שהוא יכול כבר עכשיו לפתוח עסק טוב,להיות עשיר ולהתחיל לחגוג על העולם אבל לא כדאי לו לרדוף אחרי וולדמורט וסנייפ,הם גם ככה מחפשים אותו אז בשביל מה להתאמץ?שיחכה,הם ימצאו אותו ואז הוא יחסל אותם(אופטימיות חוגגת אצלי בראש מסיבה מסויימת...)

hallucinating

New member
אכן כן

נראה שהשתלטה עליך רוח שטות... ;) נמנמ... דהה, ברור שלהיעזר בהרמיוני ולמצוא את ההורקראקסים כמה שיותר מהר!!! ואז לחזור לג'יני המלכה!!!! (עוד אחת ששכחתי לכתוב בדמויות האהובות עלי..;))

sirius felton

New member
הייתי

אוספת את כל צבא דמבלדור...
ויוצאת לחקור וללחום בוולדמורט!! ואז חוזרת לג'יני (כמובן רק אם הייתי בן....)

גם אני הייתי לוקח את צבא

דמבלדור והולך לחנות של התאומים ( כלומר לחנות שלי
), אוסף משם כל מה שיכול לשמש כלי נשק להתקפה והגנה. ויוצא לדרך. ( כמובן הכל מסופק חינם,זה אחלה פרסומת לחנות עם נכסאח את וולדי ואוכלי הבורקס שלו בעזרת המוצרים מהחנות שלנו.
)

למעלה