הצעה.

מה לך ולדמוקרטיה???? את לא אמורה

להיות כלבה קומונסטית???? וחן קצת פחות להיכנס בבן אדם הוא חדש וזאת לא קבלת פנים יפה.... לא ישר לתקוף..... ד"א תזכירי שאת אמרת שזה הקטע שכזה בפורומים!!!!!!! ואמ כן אם את לא יודעת מי זה זאזו ממלך האריותתתתתתת מצב רע!!!!

jast

New member
באנה באנה..

חחחח חמודה, אני ודמוקרטיה זה... לא משנה.. (אני חייבת להרגע.. אני מגיבה פה יותר מכל אחד אחר... חח לעצור את עצמי.)

jast

New member
כאילו..

כאילו שאי פעם טרחת להקשיב מה שיש לי להגיד שאת יכולה לקבוע ככה מה הדעות שלי... הרי כבר מיליון פעמים אני הסברתי את זה שאני לא חושבת שקומוניזם צריך בהכרח לסתור דמוקרטיה, אבל את נהנת להקשיב לעצמך ולחזור על זה מיליון פעם. קלטתי, אני לא מתכוונת שוב להתווכח כשמראש את לא מוכנה להקשיב לשומדבר.

אתץ יודעת מה הבעיה שלך?

שכול מה שאני אומרת את חייבת למצוא לזה וויכוח עסיסי את ממש נהנת מזה אני לא משתתפת לא מתכוונת שתהרסי כול מה שאני רושמת בוויכוח שלך אז תהני לבדך בוויכוח שלך בייייי

טוב בנות די לריב,

כל שירשור שני פה אתן מתווכחות, ויכוחים זה טוב ..אבל עם גבול. כאילו די נמאס לי כבר לקרוא שירשורים שבהם אתן מנסות להכניס אחת לשניה כמה שיותר, כאיול מה הקטע שלכן?! די כבר!!

לי אין קטע אני לא התחלתי כאן

אני צחקתי איתה והיא ישר מתחילה להיפגע ולהתווכח על כול דבר

jast

New member
אתה מכיר אותי בכלל?!

ולא, אני לא מנסה לריב.. זה פשוט מעצבן אותי, טוב?? אולי תפסיקי לקבוע לי כל הזמן מה אני חושבת ומה אני עושה. ודייי !!! אבל אי אפשר לדבר איתך ואי אפשר לומר כלום. וכאן זה נגמר.

למעלה