הצעה.

הצעה.

בא לכם שאולי נעשה חולצת פורום? חולצה לקן "תפוז" חחח זה יכול להיות מגניב
מה דעתכם?

jast

New member
למה צריך חולצה לכל דבר?!

זה לא כזה מגניב.

זה כןן

מישהו אמר שאנחנו באמת הולכים לעשות את זה? (שמוצניקים תמיד מדברים מדברים ולא עושים כלום) חוצמזה לא רוצה אל תקני...

כי זה הראל והוא מבן גוריון

ובן גוריון מוציאים חולצה לכול דבר :) אבל לא ניראה לי שזה יהיה ריאלי בכול זאת יש כאן אנשים שגרים רחוק....

אז מה??

עכשיו כשאני אהייה קומונרית זה מה זה ראלי.. הםפ פשוט צריכים להעביר את זה לקומונרים החדשים שלהם והם יביאו את זה לי וככה הם גם יקבלו את החולצות

לא נראה לי שאנחנו מספיק אנשיםבשביל

להוציא חולצה=S וחוצמזה רינה, כבר שנים אנחנו מדברים על חולצות קיני ראשון ושומדבר לא קורה עם זה, אז למה שעם חולצת פורום זה כן יקרה? בכל מקרה אני חושבת שזה רעיון ממש מגניב אבל קשה להוציא אותו לפועל.

חח תקשיבו

אנשים, תירגעו! להוציא חולצה זה עניין כזה פשוט וקל שאתם לא מתארים. נעשה את זה ככה, כל אחד שיירצה יכין גלופה ויישלח לי במייל. נעשה הצבעה, תיבחר גלופה, כולם יישלחו אליי את הסכום המדוייק, מידה, כתובת, וכד'. את החולצות תקבלו דרך קומונרים, או בדואר. פשוט וקל
אל תעשו מזה משהו קשה כי זה לא.

נכון.... אבל הראל אני אגיד לך משהו

נכון שבבן גוריון מוציאים חולצה לכול דבר כי כולם מגובשים ולכולם זה חשוב והכול אנחנו בראשון כבר אולי מהחורף!!!!!!! מנסים לעשות חולצה לקיני ראשון וכבר יש רעיון והכול רק זה לא יוצא לפועל כי אף אחד לא מביא כסף!!!!!!!

למעלה